🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
мр
Мисля,че не формулирано правилно-не загуба,а изчерпване на връзката в духовен смисъл.Просто единия върви по лесно и бързо към духовното пробуждане и дори да иска да помогне на приятеля си-тук не става само с жалание.Ако е истински приятел ще държи на него,ако не-значи никога не имало приятелство!За мен приятел е свещенна дума,като майка итатко
Анонимен
Не мир дойдох да донеса, а раздяла - казва Иисус. Раздяла на човека със лъжите и греховете от миналото и новорождение от Истината.
Анонимен
Ииисус е казал : който се откаже от Мен, заради семейството си, той не е достоен за Мен. Който се срами от Сина Човечески пред хората, Той(Сина Човешки) ще се срами от него пред Отца си и ангелите. Онзи който остави, баща, майка, жена, деца, нратя и сестри, нивя, заради Мене ще получи стократно повече, а в бъдещия век живот вечен. Добре че си го направил. Може да си загубил мимолетното суетно човешко уважение, но си получил духовно просветление, открил си Истина Пътя и Живота, и вечното благоволение на Бога.
Анонимен
Така е. Когато аз станах християнин, повярвах че Бог е Любов и че Иисус уря за мен, защото ме обича, моите роднини, които бяха фанатични мюсюлмани(без даже да знаят вероучението и нравствеността на исляма за тях религията беш само ритуали и формалност) се отрекоха от мен. Аз обосновах вярата си от страна на разума и чувствата, те не ме уважихс поради сляп фанатизъм. Аллах не е любов и Мохамед и бил развратник и жесток убиец. Взел е жената на сина си, убивал е всеки отказващ исляма (коран 33:36 ; 9:5). И това ми бил пророк. Жалко чее заблудил толкова много хора.
Бог е любов. Това го има само в християнството и това го поставя над останалите.
loading...