Назад до Космос и непознати територии

Черна Луна: Подгответе се за голяма енергийна промяна на 30-ти Септември 2016 г.

Този петък на 30-ти Септември ще станем свидетели на много специално и рядко лунно събитие. За втори път през този месец ще има Новолуние. Всеки път, когато имаме 2 Новолуния в рамките на един календарен месец, второто Новолуние се нарича Черна Луна.

Астрономическото събитие Черна Луна се случва веднъж на всеки 32 месеца. Често хората го бъркат с друго астрономическо събитие наречено Синя Луна. То обаче се наблюдава, когато има 2 Пълнолуния в рамките на 1 месец.

Новолунието е първата фаза на Луната и реално няма да се вижда нищо от нея, но това не означава, че тя не е там на небето, изпращаща силна енергия, която влияе на Земята и дори на нашия живот. Черната Луна носи промяна в космическата енергия, която по един или друг начин ще повлияе на всеки един от нас.

Астрологически погледнато Новолунието се асоциира като момент за ново начало. Това е добро време да се вслушате във вашите естествени инстинкти, затова през това време трябва да се вслушвате дълбоко в интуицията си. Черната Луна се отличава от обикновеното Новолуние, тъй като тя увеличава и усилва енергията, емоциите, промените и чувствата, които преливат в нашия живот.

Настоящата Черна Луна може да ви повлияе по един от следните начини:

  • В дните преди и след Новолунието за много от нас ще се открият нови интересни възможности. Ако се възползвате от създалите се възможности, крайния резултат от тях ще бъде по-голямо спокойствие и разбирателство. Ще имате повече яснота и ще намерите нова надежда и смисъл в живота си. Това ще ви тика напред и ще ви помогне да осъзнаете отново своите допълнителни възможности.
  • Някои хора ще постигнат голям напредък в своята творческа страна. Тези хора ще бъдат вдъхновени от промяната в енергията около тях и ще имат възможност несъзнателно да я използват в своя полза. Периода ще е особено ползотворен за дизайнери, художници, писатели и т.н, които ще открият нови хоризонти на творческо развитие.
  • Някои хора най-накрая ще могат да се изправят на крака и да продължат напред с живота си. Ако напоследък ежедневието ви се развива рутинно и шаблонна или живота ви е изпълнен с негативна енергия, енергията на Черната Луна може да ви помогне да преодолеете страховете си и всички останали препятствия, които спират развитието ви. Това е идеалния момент да се изправите срещу проблемите си и да ги решите, защото енергията, която носи това Новолуние е фокусирана върху започването на ново начало.
  • Някои хора ще се чувстват претоварени от Черната Луна, но трябва бързо да се окопитят и да не изпадат в безтегловност. Ако започнете да се чувствате слаби или несигурни може да обърнете тази негативност, като незабавно превключите на друга предавка. Регулирайте мисленето си веднага щом усетите тези негативни чувства и придружаващото ги объркване веднага ще изчезне.

Като цяло вибрационната промяна в енергията причинена от настоящата Черна Луна ще бъде положителна. Ако се отпуснете по течението и се свържете с тази енергия ще постигнете много положителни резултати, тъй като тя ще ви помогне да добавите повече баланс и информираност към живота си.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 10 оценки
loading...