БРИЗ - ЗА МЪЖЕ 50+
Назад до Началната страница

Реклама в newage.bg

Newage.bg е един от разпознаваемите тематични портали в България, с 10 годишна история. Ние покриваме теми, свързани с езотерика, вяра, мотивация и алтернативен начин на живот.

Възможности за реклама

  • Текстово поле, видимо във всички страници на сайта

Разположено в горната част на всяка страница, текстовото съобщение дава възможност за анонс на събитие, продукт, актуална промоция или активност. Предлага се на ротация 100% - за уговорения период се излъчва само 1 рекламна позиция.

Цена за престой 7 дни (40 - 50 000 импресии): 90 лв без ДДС

  • Квадратен банер, видим в категорийните страници на онлайн магазина

Квадратен банер с размери 340-340px, видим във всяка категорийна страница на сайта. Банерът дава възможност за анонс на събитие, продукт, актуална промоция или активност, свързано с онлайн потребление - покупка. Предлага се на ротация 100% - за уговорения период се излъчва само 1 рекламна позиция.

Цена за престой 7 дни (1 - 3 000 импресии): 30 лв без ДДС

  • Публикация в медийните раздели на newage.bg

Сайтът newage.bg има висок рейтинг и таргетирана аудитория, което позволява популяризация на вашите продукти/активности. Цената включва публикуване на статия с 2-3 снимки, видео и 2-3 линка.

Цена за публикуване: 440 лв без ДДС

Банерна реклама в мрежата на сайтовете на Инсърт.бг ООД

Цена*CPM: 10 лв на 1000 импресии/показвания

  • Директно предложение при завършването на онлайн покупка

Важи за продукти, налични в онлайн магазина, които се предлагат (на промоционална цена или без намаление в цената) към крайния клиент. Първото предложение е възможността за клиента да тикне/потвърди своето желание да го добави в количката, второто предложение идва от оператора, който потвърждава поръчката.

Цена за престой 7 дни (140+ поръчки): 90 лв без ДДС

Заявете реклама

  • Ивайло Тончев, Инсърт.бг ООД
  • sales@insert.bg
  • 0879611100

 

 

loading...