🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Анонимен
Като говорите за Библията- знаете ли колко са осакатена писанията в нея- /и, естествено, доста от тях изцяло или частично фалшифицирани/. И тези процеси започват малко след екзекуцията на Павел през 67 г. в Рим, и завършват на няколко последователни църковни консила след Никейския от 325 г. Така постепенно християнството от мистерийна школа се превръща в имперска религия - съдба, следвана през вековете от всички подобни. Чували ли сте за Евангелията на Тома, на МАрия Магдалена и на други жени, които са присъствали в ранната Библия, Къде е жената в Библията- или тогава не е имало жени, къде са годините от 7 до 33 на Христос, или тогава е спял зимен сън? Прочетете малко за гностиците, катарите, богомилите и как са били унищожени от институцята църква. Христос е знаел, че всичко е енергия и наи-викокочестотната е тази на ЛИУБОВТА- към всичко и всеки, безграничната. Подобно е ис другите Тоги, Корани и прочие. Та древните есеи преди 5000 години, Хермес са оставили знания как функционира вселената. Вселенските закони ги е знаел и Христос. Всеки от нас е БОГ, каквото горе това и долу, всички сме частици енергия, всички сме богове, всичко е едно във вселената. Законите във вселената са абсолютната истина.
Анонимен
Оххх. Стига с този Бог от религиите и картинките. Не боговете са измислили хората, а хората са измислили боговете си. „Бог“ — с каквото и име да се нарече или без каквото и да е име въобще — е балансиращият фактор в природата. Мисловност (дух), сила, енергия, нямаша нищо общо със страданието, прощаването, наказанието, изпълнението на желания. Религията, била тя християнство - католическо или православно, будизъм или мохамеданство, всички религии са парадигми създадени от някого да държат масите под контрол. Лошото е, че повечето хора защитават до смърт тези парадигми, а в същност не знаят и защо. "Тази могъща сила, която прониква и балансира вселената, е твърде безлична, за да я е грижа за щастието или нещастието на създанията от плът и кръв върху тази топка от мръсотия, върху която живеем."
Анонимен
OBICAI BOG S CQLOTO SI SURCE, DUSHA, RAZUM I SILA. OBICAI BLIJNIQ SI KATO SEBE SI. TOVA E HRISTIQNSTVOTO. V DRUGITE RELIGII TEZI CENNOSTI GI NQMA.
Анонимен
Ню ейдж се е откъснал от християнството, заради мнимата толерантност към всички религии. Едно е да си толерантен друго е да си вероотстъпник.
Анонимен
Не е християнски, умело се опитва да отклони хората от истинското християнство и да ги насочи към еретичното християнство сходно с индуизма. Ню ейдж е неопаганизъм и е мн сходен с индуизма. Няма нищо ново под слънцето, нечестие се повтаря.
loading...