🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Психокинеза

Какво е Психокинеза

Какво е психокинезата?

Психокинезата е възможността самостоятелно да се повлиява на материята само със силата на ума. Тя бива няколко различни вида, като например парапсихологията.

Може ли всеки да се научи на психокинеза?

По принцип всеки може да се научи на психокинеза. Въпреки това тя може да бъде по-лесна за някои хора, отколкото за други. Това зависи единствено от вас самите. Хората, които наблягат на физическия свят ще имат повече трудности, отколкото тези, които всекидневно виждат свръхестественото в заобикалящия ни свят. Трудността за научаването на психокинезата може да се сравни с трудността да се научите да свирите на някакъв инструмент.

Много хора смятат, че психокинезата не е възможна, но те никога дори не са се опитвали. Много често шарлатани и измамници са били разкривани и когато се появи някой с честни намерения той автоматично бива обявяван за измамник и обществото му се присмива. Много малко хора се осмеляват да проучат тази тема по-дълбоко. Нарочно казваме осмеляват се, защото си плашещо да се изследват паранормалните явления, където преобладава неизвестното и неразбираемото.

Психокинезата обаче си заслужава усилията. Това е инструмент, чрез който възприемаме околната среда по съвсем различен начин. Тези умения ще ни помогнат да разберем света по-добре. Чрез нея ние откриваме пълната мощ на нашите умове и използваме тази сила да подобрим живота си и този на обществото.

Злоупотреба с тези способности не е възможно. Божественото универсално устройство на нещата предотвратява всякакви злоупотреби. Тоест вие ще запазите способностите си, докато нямате някакви лоши намерения за тяхното използване. Каква е тази всеобща сигурност? Ако се опитвате да нараните някой друг или да забогатеете, просто няма да успеете. Да развивате вашите способности по психокинеза означава непрекъснато да се развивате духовно.

Упражнявайте се упорито и с достатъчно количество вяра, защото съмнението е най-силният враг по пътя към развиването на вашите умения.

Човешкият ум и дух

Все още умът не може да се обясни напълно научно. Умът и духа на човека не са измерими. Всеки човек има огромен психически потенциал, но малцина го използват. Твърде много хора са разсеяни от медиите и динамичния стресов живот, който водят. Затова не е изненадващо, че малцина осъзнават какво могат да направят със своите умове.

Умът е чиста енергия всяка една секунда и ние разпределяме тази енергия чрез ума си към нещо друго. За какво обикновеният човек използва тази енергия? Колко време прекарвате на ден с позитивни и възвисяващи мисли? Колко време имате негативни и разрушителни мисли и колко време си мислите за случайни неща? Представете си, че можете да отделяте повече време и енергия на позитивните мисли. Вие формирате вашата среда и обкръжение, въз основа на мислите си.

Какво е енергията?

Всичко което ние притежаваме, някога е било част от природата, ние също сме част от природата. Нашите тела са съставени от звезден прах на минали слънчеви системи. Атомите и материята са на милиарди години и цялата тази субстанция е форма на енергията.

Алберт Айнщайн е признат с известното си уравнение Е = mc2, което доказва, че масата е енергия. След като масата е просто енергия значи всичко във Вселената е форма на енергия. Дори мислите са енергия и енергиите могат да си влияят една на друга. От тук следва извода, че мислите могат да влияят на материята.

Енергията в живите същества

Всички живи същества притежават допълнителна енергия, която ние наричаме жизнена енергия. В много култури тази енергия е известна като Чи Ки, Прана и т.н. Тази енергия се управлява и разпространява от нашите 7 аура.

Ако човек е достатъчно чувствителен може да усети тази енергия. Колчо чувствителни сте вие може да видите, ако направите нашия PsIQ тест (в момента е в разбаботка).

Човек може да култивира енергията на живота, посредством медитация. Медитация обединяваща всички чакри.

Защо психокинеза?

На пръв поглед това са фантастични способности. Преместването на предмети, посредством мисли или влиянието върху четирите основни елемента, когато си пожелаете. Първите резултати се постигат трудно с много практика. Няма магическа пръчка с която веднага да се научите на психокинезата. В основата на всичко стои обучение, обучение и пак обучение. Вие ще забележите промените, тъй като ще започнете да виждате заобикалящата ви среда по различен начин. Не можете да използвате психокинезата, за да навредите на другите, защото развитието на тези способности винаги е свързано с увеличаване на духовната зрялост.

Психокинезата не е решение на проблема

Мнозина искат да научат психокинезата, за да навредят на другите или да ги впечатлят. Това обаче не е възможно, тъй като съществува Божествена всеобща система за защита от злоупотреби. Хората, които таят такива ниски мисли не са в състояние да развият своите паранормални споособности. Ако имате социални проблеми в заобикалящата ви среда, трябва да знаете, че психокинезата няма да реши проблемите ви.

Успех с психокинезата – А сега накъде?

Ако успешно сте развили вашите способности в психокинезата, телекинезата или някаква друга форма на психокинеза, логично изниква въпросът, какво следва по-нататък. Съветваме ви да избягвате показността. Това само ще предизвика подигравки у другите и ще си помислят, че ги мамите. Очаквайте да бъдете атакувани, хората се страхуват от това, което не разбират. Разкрийте способностите си само пред най-близките приятели, хора на които можете да се доверите напълно.

Винаги можете да подобрявате вашите способности. Продължавайте да тренирате и развивайте нови начини за психокинеза.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Mimi Montana
Vjarvaite, 4e ste zastiteni ot vashite duhovni napatnici.. i ne reagiirate kogato niakoi e losh i agresiven kam vas, po tozi na4in toi nem oje da predade loshata si energia na vas..skrasteni race e sasto dobre..
Анонимен
ima mnogo texniki 3a 3a6tita, koito se u4at ako se xodi na meditazia. taka sa6to i 3a6titi 4re3 "REIKI". 4re3 silata na misalta se ka3wat dumi4ki 3a 3a6tita.
съп оф дъ дей
някой премествал ли е чаша или нещо такова
Анонимен
А как можм да се ащитим когато искат примерно на гости да ни напраят магия с храната или у нас.пак ли тези методи? Чух за един пр и има същите навици-прави кръст с пръсти, кръстосва ръце и си представя същите неща!
kik
Вие сте много сладки. Уви, всички мечтани промени ........... сякаш удрят на камък. Надеждата умира последна. Умре ли и тя .......... лягам до нея.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...