Назад до Група Кварцове

Кварц ангелски фантом

Кварцът Ангелски Фантом  за осъществяване на контакт с ангелите

Кварцът Ангелски Фантом има прекрасна вибрация, която ще ви помогне да достигнете до по-висшите светове по време на медитация. Тези прекрасни камъни могат да бъдат използвани, за да осъществи контакт с ангелски същества и да намерят чувството на вътрешен мир и спокойствие.

Този кристал ще ви помогне да се свържете с по-високите нива на съзнанието ви и да получите насоки от божествения ум. Може също да получите насоки по време на съня си, понеже тези кристали помагат за ясен сън.

Тези камъни се предлагат в разнообразие от цветове. Вибрациите им се различават леко в зависимост от цвета. Всички те обаче са проводници на прекрасна миролюбива енергия, която ще ви помогне да се свържете с ангелските сфери.

От къде идват

Тези красиви кристали се срещат само в Бразилия. Цветът им обикновено е бял с отенъци на жълто, кафяво, златисто,оранжево, розово или червено.

Те са известни още като Amphibole Quartz, това са група от минерали към които принадлежи и кварцът Ангелски Фантом. Минералите от тази група могат да се появяват и като камъни сами по себе си като например Actinolite, Riebeckite, Limonite, Tremolite, Hematite, Caolinite, Winchite, Hornblende и Richterite. Цветът на тези кристали зависи от специфичните минерали, които са включени в тях.

Повечето от тях имат ясни области и засилват комуникацията с по-висшите светове. Ангелските Фантоми включват много различни видове минерали в себе си и тези минерали можете да добавите към вибрациите на отделните камъни.

Много от тези камъни, които имат бели области приличащи на ангелски крила са известни като Кварц Ангелски Крила Фантом.

Белите им области се различават доста – някои имат по-големи и различни фантоми, други имат малки бели, но забележими петна в тях.

Тези камъни могат да имат и лимонит, който е в нюанси на жълто, кафяво или златисто и вибрират с честота, която помага на физическата енергия, жизненост, благосъстояние и психична защита.

Някои камъни съдържат хематит което зарежда тези камъни с енергия за по-голяма яснота, спокойствие и духовно заземяване.

Някои от камъните съдържат литий, който е в нюанси на лавандула, лилаво или розово-синьо. Кварцът Ангелски Фантом с литий имат много изключителни качества, които могат да ви помогнат да се освободите от напрежението и стреса, помага и при високо кръвно налягане.

Защо да го използвате

Тези прекрасни кристали имат красива сладка енергия, която резонира силно в горните чакри. Кварцът Ангелски Фантом е добре да се използва по време на медитация, за да ви помогне да осъществите контакт с вашия ангел пазители други хора в ангелските сфери.

Енергията от тези кристали ще ви помогне да се освободите от негативността и да засилите неимоверно положителните си нагласи. Amphibole Quartz ви помага да се свържете с ангели и други същества от по-висшите светове и това засилва приятните усещания и по силното чувство на щастие в ежедневния живот.

Кристала резонира с чакрите на третото око, коронната чакра, чакрата на звездната душата и с по-високите трансперсонални чакри. Тази енергия в горните чакри го прави отличен камък за медитация, тъй като ви помага да се свържете с божественото и висшия АЗ.

Как ще ви помогне

Използването на тези кварцови кристали може да стимулира психически енергии, като ясновидство и това е в най-голяма степен за тези камъни, които съдържат бял каолинит.

Това е често срещан резултат от използването на тези прекрасни камъни и преди да ги използвате ще се насладите на допълнителен тласък, който те дават на слуха ви.

Камъкът ще ви помогне по-лесно да получавате съобщения от вашите духовни водачи. Друга полза от този камък е, че той стимулира добрия сън и поточно казано осъзнатия сън. Това може да ви помогне по-лесно да получавате напътствия от вашите духовни водачи, които ще ви покажат как да изживеете живота си пълноценно.

За да изпитате по-осъзнат сън просто поставете парченце от камъка под възглавницата си и се пригответе изживеете мечти в които участвате и запомняте по-лесно. Отличен е за деца, които имат кошмари да се поставя под възглавницата им, за да се гарантира, че те са изцяло защитени от своя ангел пазител.

Как да го използвате

Най-добрия начин да използвате този кристал е по време на медитация.  Неговата мощна енергия ще ви помогне да осъществите контакт с хора от духовния свят.

Това включва вашите духовни водачи, ангели пазители, лечебни ангели и други същества в божествените сфери. Има нещо в енергията на Кварцът Ангелски Фантом, което привлича ангелските същества и ви помага да се свържете с тях.

След като отворите съзнанието си за получаване на помощ и насоки от всички ангелски същества, включително и вашите ангели пазители ще откриете, че вашият живот тече вече в друга посока. Ще ви помогне и да се свържете с по-висшето си АЗ и да отделяте време на собствената си божественост.

Тези прекрасни кварцови камъни са изключително силни ако са поставени в зоната на третото око по време на медитация. Можете много лесно да усетите как енергията стимулира чакрата на третото око и епифизната жлеза.

Тази енергия често тече нагоре и напълно ще отвори и събуди коронната чакра ако е необходимо, преди да ви отведе до още по-високи нива.

Това дава възможност да осъществите контакт с по-висши същества доста лесно и да се издигнете нагоре към по-високи трансперсонални чакри от които ще започнете да получавате насоки от какво се нуждаете в по-висшите светове.

Носене на Кварц Ангелски Фантом

Има една много силна причина за носенето на Кварц Ангелски Фантом, тъй като тези кристали разположени по тялото ви, помагат за привличането на ангелски същества.

Това е добър камък за носене на работното място за подобряване на взаимоотношенията между колектива. Помага за по-голямото сътрудничество между работниците и създава енергия на мира и хармонията, която прави работното място много по приятно.

Повечето от тези прекрасни кристали ще ви предпазят от психична атака, особено ако съдържат лимонит.

Комбинация с други камъни

Има голям брой камъни, които ще се комбинират добре с Кварц Ангелски Фантом. Някои от камъните, които помагат за връзката с ангелите са Seraphinite, който е мощен камък за подпомагане на връзката ви с най-високата степен на ангелите.

Можете да го използвате с Aragonite Star Clusters, Green Prehnite, Lemurian Quartz Crystals, Селенит, отново за подпомагане на връзката ви с ангелите.

Някои от гореизброените камъни имат много силна енергия и са полезни за използване по време на медитация, тъй като укрепват контакта с по-висшите духовни нива.

Камъни с висока вибрация като Phenacite, Cryolite, Herkimer Diamonds, White Azeztulite и Tremolite ще ви помогнат по време на медитация да достигнете по-висшите духовни светове много по-лесно.

За да имате по-ясни сънища можете да го комбинирате с Гошенит, Golden Danburite, Scolecite, Sugilite и Staurolite.

Заключение

Кварцът Ангелски Фантом имат чудесна вибрация, която ще ви помогне да осъществите контакт с духовния свят по време на медитация.

Когато използвате тези прекрасни камъни може да достигнете до контакт с ангелски същества и да достигнете по-силно чувство на мир и спокойствие.

Този кристал ще ви помогне да достигнете до по-висшето  АЗ и да получите насоки от божествения ум.

Можете също да получите ясни насоки по време на съня си, тъй като кристалите имат силна енергия, която изяснява съня. Тези кварцови кристали варират в няколко цвята в зависимост от минералите, които съдържат.

Независимо от цвета им има мощен поток от миролюбива енергия, която се излъчва от всички тези камъни, тъй като те въплъщават в себе си мощна вибрация, която подпомага връзката ви с ангелите.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

анонимен
Къде мога да намеря такъв?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...