🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Тъмните сили използват Чемтрейлс за да блокират светлината от Слънцето

Вълнението расте с увеличаване на съзнанието ви. Хората усещат промените със съзнaнието и тялото си. Вие много се вълнувате от това, защото пробуждането ви е променило Тъмните сили и техните подчинени. Това се дължи на потока от Светлината, който тече през умовете и душите на цялото човечество. Приветствайте светлината, която идва от Слънцето и се възползвайте от всяка възможност да се свържете с нея. Тъмните сили се опитват се опитват да блокират Светлината, като използват Чемтрейлс, но тя все пак успява да достигне до вас, затова е много важно да се свържете с нея. Слънчевата Светлина е от изключителна важност. Запитайте се защо се полагат толкова усилия да ограничат достъпа ви до нея? Кой има право да ви отнема Слънчевата Светлина, която ви е дар от Бог и на която имате право да се наслаждавате? Тези въпроси трябва да биват задавани и да им се иска обяснение. Вие повече не бива да стоите пасивно и да позволявате да въздействат върху живота ви по този начин. Време е да спрете да бъдете жертвата. Вие имате глас и когато се обедините отговорите трябва да ви бъдат дадени. Ако искате промяна трябва да се борите за нея.

В публичното пространство има достатъчно информация, за да си направите собствено изследване относно Чемтрейлс. Замърсяването с флуорид, ГМО културите и др. трябва да бъдат извадени на светло и да бъдат обсъждани. Фактите са на лице, те не са скрити и вие не сте безпомощни. Ние можем да ви ръководим, но необходимите действия трябва да дойдат от ваша страна. Не се разсейвате с глупави клюки, които не са от значение. По този начин Тъмните сили изпълват съзнанието ви с дреболии, за да не се занимавате с това, което наистина е важно.

Вашите лидери произнасят хубави речи, но очите им не могат да предадат посланията, които излизат от устите им. Очите не могат да лъжат, тъй като те са огледало на душата. Вие повече не можете да приемате нещата, които ви се казват с гримаса.

Следващите няколко месеца могат да доведат до пълна трансформация на вашия свят. Вие трябва да покажете единомислие и всички да се стремите към любов, светлина и мир за цялото човечество. В момента имате възможност да постигнете това бързо и по мирен начин. Доверявайте се едни на други и забравете всички изкуствени различия. Дълбоко в себе си вие всички сте братя и сестри, които искат да живеят в мир и хармония. Когато чистите думи не са последвани от чисти действия трябва да ги видите такива, каквито са. Вашите очи вече са отворени, така че тези тактики вече не работят. Обикновено ви е било казвано да се вглеждате другаде. Те казват: Не гледайте към мен или моите действия, за това което искам да скрия от вас! Вие можете спокойно да видите всичко това сега. Скоро те ще разберат посланието, че действията са много по-силни от думите. Дошло е времето да очаквате и да настоявате за действия по мирен път и винаги с достойнство.

Ние от отвъдното успешно сме възпрепятствали много опити за стартирането на Трета световна война. Ние успешно сме обезвредили много ракети и други приспособления за водене на война. Военната индустрия е в затруднено положение и парите няма да решат проблемите, които сме им създали. Те започват да усещат своята безпомощност и търсят различни пътища да поддържат контрола, който се изплъзва от пръстите им.

Човечеството е било използвано да играе ролята на жертвата, което винаги се доверява на това, което му казват великите и добрите. Сега обаче хората ясно могат да разграничат истината от лъжата. Пропагандата вече не работи. Затова хората вече не могат да бъдат накарани да нападнат чужда страна и да избиват хората, заради прищявките на политици и банкери. Хората сега ясно виждат, че убийствата нямат никакво оправдание.

Истинската причина за обявяването на война на друга държава е много по-дълбока от това, което сте си мислили. Погледнете в древната история и ще видите какво е оставало скрито досега от вас. Всичко е заради енергията. Тъмните сили до сега успешно контролираха енергиите на планетата. Погледнете например Чемтрейлс. Те следват точно енергийните линии на планетата в опит да се унищожи ценната енергия, която трябва да бъде свободно достъпна за благото на цялото човечество.

Има свещени места навсякъде по света, които са били осквернени и прикрити. Тяхната прекрасна енергия трябва да бъде освободена. Онези от вас, които знаят как да направят това са длъжни да предприемат стъпки за освобождаването на тази енергия, тъй като от нея ще се възползва всяко живо същество на Земята. Подгответе се за тази задача, изпълнени с любов към всички живи същества. Ходете боси по тревата, за да се превърнете в наистина заземени човешки същества. Това ще ви донесе дълбоко чувство на принадлежност, което все още не сте изпитвали, защото тази информация ви е била забранена. Освобождавайки това чувство вие създавате мир от който се нуждае душата ви. Свържете се със Земята и един с друг, тъй като вие всички сте едно цяло. Веригите в които сте били държани започват да се охлабват. Този процес трябва да продължи и да се задълбочи, за да можете в крайна сметка да се освободите от робството в което се намирате.

Тъмните сили целят да създадат страх. Не попадайте в капана им. Най-добре е да не обръщате внимание на т.н. новини, без значение дали са по телевизора или вестниците. На тях не може да се вярва, тъй като те принадлежат към същата пропагандна машина, управлявана и контролирана от онези, които искат да ви държат под контрол. Много пъти съм ви споделял, че мислите ви създават вашата реалност. Затова трябва да имате ясно съзнание, относно това което е най-добре за вас. Не се фокусирайте върху негативното. Вместо това се старайте да повишавате вибрациите си. От вас зависи цялата промяна да се извърши бързо и успешно.

Вероника и аз искаме да благодарим на онези, които изпратиха своята любов и добри пожелания, за да й помогнат да си закупи нов автомобил. Вашите подаръци и мили пожелания бяха получени и оценени с благодарност. Това което остана ще бъде използвано за наемането на машини и оборудване, необходими за проекта, който трябва да бъде извършен, за да се създаде един по-добър свят в който всички да живеем.

Нашата работа продължава и ние сме твърдо решени да постигнем целите си.

Скъпа моя Вероника, когато довършиш делата си ще бъдем отново заедно. Заедно ще допринесем за по-добрия живот на Земята за цялото човечество.

Винаги обожаващ Монти.

Източник: montaguekeen.com

Рейтинг:

Отзиви

Todor kosh
Очевидно ни заливат с долнокачествена информация!
Анонимен
В момента наливате от пусто в празно. Или хвърляте много нафта на халос.Понеже индустрията, която гаси митогенетичните лъчи е в пъти по- мощна от цялото човечество взето заедно.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...