🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Тъмните сили се опитват да проникнат в ума ви и да ви обезкуражат

Отправяме нашите искрени благодарности към всички, които участваха в процеса на отстраняване на тъмните енергии от хълма Гластънбъри в Англия. Тази чудесна книга показва много ясно резултатите от вашите усилия.

Хълма Гластънбъри е нарисуван от Рената Ван Рижсорт от Холандия. Тя гласи:

„Воалите са вдигнати и пътят отново е отворен. Видим, осезаем, неудържим, той ви напътства към един нов Авалон. Енергията на Майк резонира от този портал и приканва света да се противопостави. Тъмните сили повече няма да могат да вземат превес.”

Всичко се постига много лесно, когато всички се обедините и работите заедно, като една човешка раса. Това трябва да продължи и да се разпростре над цялата земя. Вие вече сте доказали на какво сте способни. Това което трябва да направите е да поемете контрола в свои ръце и да премахнете всичко тъмно и негативно. Много от вас се пробуждат и отказват да бъдат пушечно месо във войните. Войната облагодетелства само малцина, които се нуждаят от нейната разрушителна енергия, за да оцелеят. Когато Светлината се разпространява тя осветява и разкрива  всичко, което е фалшиво. Пропагандата не успява да убеди обществеността, която в момента ясно вижда истинското лице и целите на всички тези войни.

Трябва да сте наясно с това което е направено на толкова много от вас. Трябва да разберете, че  външни сили се опитват да проникнат в ума ви, за да ви принудят да правите неща, които иначе никога не бихте направили. Вероника се запозна с това, когато неин приятел, който по принцип е отговорен и психически стабилен и споделил, че два пъти е бил подтикван психически да скочи от най-високите сгради в Лондон. Това се е случило през последните няколко седмици.

Миналият понеделник сякаш огромен черен облак се спусна над Вероника. Изведнъж тя се почувства безнадеждно и изоставена. Тя се почувства толкова сама, колкото никога не е била преди. Тези чувства са били толкова силни, защото тъмните сили са се опитвали да я накарат да се откаже. Всеки с който се е опитала да се свърже в този момент е бил недостъпен и поради това тя се е почувствала нацяло изоставена. Тя беше много отчаяна, но в крайна сметка нейната решителност да оцелее и да продължи работата си й помогнаха да премине през този много труден момент.

Няколко дни по-късно тя влезе в контакт с неин колега, който изпитал абсолютно същото като нея. Трябва да сте наясно, че подобно нещо може да е насочено и срещу вас. Подобни усещания могат да бъдат изключително болезнени, но вие можете да се справите и да преодолеете това препятствие. Това ще ви помогне да разберете защо толкова много хора са се отказали да се борят наскоро. Аз ви предупредих, че тъмните сили ще използват целият си арсенал срещу вас. Те са се подготвяли с години за това. Вие трябва да се изправите заедно и да се защитите.

Парите са голям фактор във всичко това. Те се използват, за да предизвикват голям стрес и да държат съзнанието ви в по-ниско състояние, за да могат да ви пробутват всички тези мисли за самоубийство. Всичко това трябва да ви покажи колко много се страхуват те от вас. Те отчаяно се опитват да ви попречат да завършите мисията си на Земята. Аз ви призовавам да бъдете силни и да вярвате в себе си. Скоро парите ще загубят властта, която имат над живота ви. Те се използват като оръжие с което да ви държат в подчинение. Когато те загубят своята сила всичко ще се промени и този ден наближава.

В момента вие поемате контрол над собствената си съдба и това е много хубаво усещане. Вие се учите да работите заедно за доброто на човечеството. За вас хората, които защитават войната са марионетки, които изпълняват заповеди. Голямата картина става все по-ясна за вас, плановете им се разпадат и сега те са осветени на голямата световна сцена. Обърнете специално внимание на това как ще се справите със ситуацията, когато накрая всичко фалшиво се разпадне на части. Никога повече не се принизявайте до техните стандарти, защото по този начин  ще попаднете в капана им, а вие не искате това да се случи.

Вие вече сте открили своята сила и това е да работите заедно, като една човешка раса. Вече сте доказали, че можете да го направите с проекта свързан с Лей линиите. Всяко следващо ваше начинание ще се окаже много по-лесно. Контрола е във ваши ръце и знайте, че ще успеете. Работете уверено и имайте в предвид, че обединени ще победите, а разединени ще загубите. Вие вече научихте, че езиковата бариера не пречи на това да работите заедно. Нашите най-големи благодарности са за всички онези, които превеждат съобщенията, тъй като те играят най-важната роля за обединението на човечеството. Без техния принос това не би било възможно.

Бъдете бдителни и се научете да разпознавате кое е реално и кое не. Трябва да сте наясно, че можете да бъдете атакувани по всякакъв начин в опит да се предотврати вашето пробуждане. Вие знаете срещу какво се борите и въпреки, че те са много мощни, не трябва да забравяте, че вие сте 99%. Вашата сила е в мнозинството и в осъзнаването на това какво планират тъмните сили. Нищо не може да ви спре сега. Заедно ние ще премахнем всичко тъмно и отрицателно и най-хубавото нещо е, че за това няма да бъде изстрелян нито един изстрел. Ние искаме да ви помогнем да създадете спокойна среда в която човечеството да процъфтява, както го е правило някога. Помагайте си един на друг и винаги бъдете в готовност, когато възникне такава необходимост.

Скъпа Вероника, това бе наистина много трудна седмица. Тъй като ти си много чувствителна аз успях да почувствам твоята болка, отчаяние и безнадеждност. Но дълбоко в душата си знаех, че ти ще се справиш и ще продължиш работата си на Земята. Не забравяйте, че тъмните сили се борят за своето оцеляване. Те имат много оръжия на разположение, които няма да се поколебаят да използват, но времето им изтича и те ще се провалят. Ние имаме Истината и Светлината на наша страна. Ние знаем, че ще успеем. Двете страни на живота са се обединили в постигането на тази задача, така че няма да се провалим.

Скъпа Вероника, трябва да се успокоиш и да се постараеш да не насилваш прекалено много нещата.  Вие знаете какво ще се случи. Всичко си идва на мястото, точно както е предвидено.

Винаги ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:

Отзиви

И аз усещам тези сили и вярвам че могат да бъдат победени много е трудно защото винаги се опитват да те разколебаят и откажат ти се иска да сложиш край на живота, но след всичко това което си разбрал и видял дали си струва да се откажеш.. Is just a choice between fear and love!
Анонимен
Не пропускайте да призовавате Светлината и да се ограждате с Нея!
Анонимен
I AZ SAM EDNA OT TEZI KOITO IMAXA TAZI NEPOSILNA SEDMITCA,I SI KAZAX ..IZLEZ OT MEN..
Виж още отзиви
Коментирай
loading...