Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Може да ви се стори, че някои хора се движат по-бързо

Колкото повече се подготвяте да навлезете в по-висшите реалности, толкова повече изпитвате техните мощни енергии и се освобождавате от времевите граници. Понякога може да ви се стори, че някои хора или неща се движат по-бързо от обикновеното, особено когато сте се събудили от сън или дълбока медитация. Тогава вие се свързвате с потока от време, който е в рамките на по-висшата реалност. Това може да ви даде много ясна представа за това как леко тече живота без обичайното бързане на ежедневието от което се освобождавате една след края на напрегнатия ви работен ден. В по-висшата реалност вие ще изпитате едно „безвремие”, което ще ви забави по естествен път и ще ви помогне да се наслаждавате на всичко около вас, стига да го желаете. Няма нужда да се притеснявате, че ще закъснеете да изпитате някакво друго преживяване, защото смисъла на живота е дълбоко да изпитате всичко, което сами сте си избрали и едва след това да се насочите към друго преживяване. Знаейки, че просто няма как да закъснеете за собствените си преживявания вие ще се приспособите по-лесно към голямата промяна, която ви очаква.

Ние често ви напомняме, че трябва да вярвате в себе си, тъй като това ви вдъхва повече увереност във всички ваши начинания и ви дава отговор на всички неотложни въпроси, използвайки вашата собствена мъдрост. Вие започвате да разбирате всичко, което ви е необходимо, без да обърквате излишно ума си. Намирането на вашите собствени отговори увеличава още повече доверието, което имате в себе си. Това може да бъде описано, като един кръг на доверие и мъдрост и ако се вгледате внимателно ще разберете, че житейският опит има много други кръгове вътре в него. Ние виждаме това, като основите на вашето разбиране за Сътворението, защото кръгът е първична форма, която може да бъде открита навсякъде, като се започне от потока от енергия, след това клетките, които ни изграждат и се стигне до планетите и галактиките. Кръговете ясно се забелязват навсякъде. Вашите житейски преживявания също описват кръгове и когато сте готови да продължите напред вие създавате нов кръг на преживявания, които ви привличат към по-висшата реалност. Тези нови кръгове се прикачат към вашите съществуващи кръгове и образуват това което наричате елипсовиден ореол. Тези два кръга се обединяват достатъчно, така че да създадат мост към други кръгове на преживявания. Когато сте наясно и осъзнавате този преход вие изпитвате едно невероятно преживяване.

Наблюдавайте тези кръгове в собствения ви живот, защото те ще ви помогнат да изчистите и да се отървете от всичко старо, което вече няма да ви е нужно. Понякога вие изпитвате нещо отново и отново и се чудите какво е това което не разбирате или не приемате, когато тази ситуация се появява отново. Тогава вие ще разберете, че понякога е необходимо да излезете от този кръг и да погледнете на него от друг ъгъл, от една по-висока гледна точка, която винаги е на ваше разположение в този момент на трансформацията ви. След като сте осъзнали мъдростта, която идва от определена повтаряща се ситуация вие ще можете да се отървете от нея. Тя ще се превърне в чисто знание, което ще се прибави към вашата колективна мъдрост от която всички хора ще могат да черпят информация, когато са готови за това.  По този начин ще бъде много по-лесно за тях да навлязат в новата реалност и силата на вашия колективен избор ще се увеличи изключително много.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и всички ние се чувстваме много близо до вас. Ние ви наблюдаваме щастливи как пристъпвате към кръга на универсалното знание и разбирате, че страха и притесненията вече не съществуват вътре във вас. Силата на вашата любов се увеличава и когато си представите, че тя обикаля около тялото ви, вие се защитавате от други нежелани енергийни кръгове, които се опитват да нарушат вашата Светлина.

Мадад

Рейтинг:

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...