🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Премахване на психо-магически влияния

Тета лечение

Какво представлява този метод?

Името на метода произлиза от мозъчната честота Тета. Тя варира от (4-7 цикъла в секунда). Това е състояние на мозъка, в което той се намира в дълбока релаксация или медитация, когато сънуваме, по време на сън, точно преди (сън или заспиване) и веднага след събуждане.
Метода Тета е набор от техники, чрез които се научаваме да проникваме в нивата на нашето подсъзнание. Там се съхраняват нашите спомени и усещания, които управляват нагласите, убежденията и нашето поведение. Независимо дали нашите вярвания са възпитавани в нас от родители, ментори, културни вярвания или от собствен опит, те подсъзнателно въздействат върху живота ни. Там ще намерим причините за всичките ни проблеми, а така също ще ни се покажат и пътеките за преодоляването им.
Програмите могат да ни служат в наша полза или вреда. Много хора живеят с неосъзнатата програма, че не могат да успеят. Дори и да са били преуспяващи в продължение на много години,понякога те внезапно изгубват всичко или правят така, че да се провалят. И тъй като не разбират, че се саботират сами, процесът продължава. Те не разбират, че дълбоко в тях се таи програма, която носят от детството. Та се крие в подсъзнанието и чака възможност да навлезе в живота им.
С помощта на тази проста техника, съзнателно може да влезнем много бързо в Тета състояние на мозъка, и там се свържем с по-високото съзнание, което е вътре в нас и също така ръководи цялото творение. Може да го наречете Бог, Христос, безусловна любов, Създател, Буда и така нататък. Не е необходимо да се отказва човек от своята религия, а само да се свърже още по-дълбоко с това в което вярва.
Методът е разработен и практикуван от Ваяна Стайнбъл. Тя е художничка, писателка и благодарение на нейната естествена харизма и състрадание към нуждаещите се, я определя като интуитивен учител. Тя се е посветила да разпространява своя метод по света. Ваяна е обучила практикуващи и учители които работят в четиредесет страни. Уебсайта: www.thetahealing.com

Какво ни дава методът Тета?

Когато мозъкът се намира в състояние на вибрацията Тета можем да презапишем онези негативи, които ни пречат в ежедневието, като съзнателно ги променим в положителна посока. Това пренастройване на информацията е трайно и така животът ни се променя до реални положителни резултати. Тета-метода е процес, който води до физически, психически и душевни промени, чрез насочена молитва към Създателя. Нашият Създател иска от нас във всеки момент от ежедневието ни да сме здрави, силни и щастливи. Това е наше рождено право.
Чрез метода Тета се учим да създаваме тази действителност в живота си.

www.thetahealerbg.com

Рейтинг:
3.6/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

Божко
И като дадеш парите и усвоиш уменияга, защо ще искаш да повториш курса?!
Катина Груева
Здравейте, този метод е на Ваяна Стайбъл и цените се определят от нея. Знанието и уменията, които ви се предоставят да усвоите са наистина безценни. http://www.thetahealerbg.com/
Всичко изглежда много впечатляващо, но защо са толкова високи цените на курса? За три дни-400 лева?
Анета Маян
Измерванията се правят радиестезично.
Анонимен
Измерванията се правят радиестезично.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...