Боя COLOR & SOIN - ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - ЗА ПОВЕЧЕ ЦВЯТ И ЖИВОТ НА КОСАТА
Назад до Медитации

Устойчива медитация за Успех и Щастие с Ами Дилър и Марк Рос - 31 октомври - 04 ноември, 2014

Скъпи Приятелю,
Имаме удоволствието да те поканим на йога-ретрийт с  5 дневна мълчалива медитация,  провеждани от старшите преподаватели в DCI  (Институт Шлифоващия Диаманти)  Ами Дилър и Марк Рос
Устойчива  медитация за Успех и Щастие
От 31 октомври до 04 ноември 2014 г.
(опция - основен курс  за първите  3 дни)
Медитацията е доказана практика, която намалява стреса, задълбочава нашите взаимоотношения, помага ни да преодолеем  нежеланите си  навици, блокиращи нашите успехи.   Тя ни зарежда  с  онази вътрешна радост и жизненост ,която може би сме  забравили, че  съществува.Преди 2500 години Буда учил, че концентрацията  на ума върху един обект е толкова важна за здравето, колкото храната и съня за всички нас. Оттогава насам поколения медитатори са усъвършенствали стъпка по стъпка различни техники за успокояване на ума. Каквато и да е Вашата духовна практика, способността Ви да концентрирате вниманието си изцяло върху настоящия момент е ключът за постигане както на духовния, така и на светския успех, към който се стремите. Това мълчаливо уединение (ретрийт) е   "практическо" обучение   за фокусиране на ума Ви  без усилия. Обучението се  основава  на доказаните методи на древното  тибетско знание на Школата Гелуг ( Школата, към която принадлежи Далай Лама) , водещи до повече спокойствие, щастие, успех и свобода.

Ретрийтът е подходящ както за начинаещи в медитацията (ще бъде предложено основно обучение), така и за опитни в тези практики, които се интересуват от задълбочаване в познанията им.

Програма на ретрийта и повече информация вижте тук.

 МЯСТО на провеждане: Хотел Беркут, www.hotel-berkut.eu
с. Брестник,Пловдивско, ул. Александър Стамболийски № 35

 ЗА КОНТАКТИ И ЗАПИСВАНЕ:
Драга Еленска 0878 880 007  dragaelenska7@gmail.com                   
Велика Хаджиева    0878883290 vilikat@abv.bg
Росица Гергиева  086652515 rosi_s_georgieva@abv.bg  
 
Езици на семинара:
Английски и български (осигурен  е превод).
За всички участници е осигурена храна (обяд и вечеря). За повече детайли виж тук
За участници в семинара, които желаят да нощуват в хотела, цените са преференциални - виж тук
Посейте добри семена, като се запишете до 30,09,2014 г ! Това ще ни  позволи да изготвим навреме специалните възглавнички и килимчета за медитация, които приготвяме за всеки участник.

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...