ЗОЯ ТИБЕТСКО ГОДЖИ БЕРИ 250 г


Информация
ЗОЯ ТИБЕТСКО ГОДЖИ БЕРИ 250 г
Сушено на слънце натурално
Годжи бери са използвани в традиционната китайска медицина от векове, но добиват популярност в Европа едва през 21 век. По нашите ширини годжи бери се намира основно в сушен вид. Тибетското годжи бери се отглежда с много слънчева светлина, чист въздух и вода на 3000 м. надморска височина в Цинхайско - Тибетското плато. Отличава се с по-голям, по-сочен и по-сладък плод от останалите сортове годжи бери, което го прави особено подходящо за директна консумация без накисване.
Състав:
Натурално тибетско годжи бери, сушено на слънце.
Съдържание: |
Хранителна информация за 100 g |
Енергийна стойност | 1548 kJ/370 kcal |
Мазнини | 1.5 g |
|
0.3 g |
Въглехидрати | 78 g |
|
57 g |
Белтъчини | 12 g |
Сол | 1.2 g |
Начин на употреба:
Препоръчителният дневен прием е около една шепа - или 30 грама. Консумирайте директно, прибавете към шейкове, зърнени и сурови десерти или използвайте в приготвянето на други сладки и солени ястия. От сушените плодчета годжи бери може да се направи и чай. Експериментирайте и направете екзотична супа с годжи бери - китайците са добавяли плодчетата в супи в продължение на столетия.
Произход:
Китай
Опаковка:
250 грама
Производител:
ЗОЯ.БГ, България
Отзиви към продукт