Назад до Анализ на резултата от Чакра Теста

Анализ на резултата от Чакра Теста

  1. Анализ на резултата от Чакра Теста
  2. Резултат отгоре-надолу
  3. Резултат отдолу-нагоре
  4. Резултат отвътре-навън
  5. Резултат отвън-навътре
  6. Балансиран резултат

Резултат отдолу-нагоре

Тези хора за разлика от горните са енергетично силни долу. Тяхната тенденция е да остават в повтарящите се, познати им модели на долните чакри, докато растежът им идва от придвижването на енергията нагоре в тока на освобождението. Те са чувстващи/усещащи типове, които е по-вероятно да бъдат управлявани от емоции и инстинкти, отколкото от когнитивен процес. По-малко вероятно е да обсъждат решенията си с другите и нямат склонност да поставят много въпроси за живота си, предпочитайки вместо това да държат нещата в постоянно състояние и да не „клатят лодката". Склонни са да имат прости очаквания от живота и се задоволяват с прилепване към рутинности.

Стереотипите на този модел могат да се видят в спортиста, който живее заради физическата активност и омаловажава курса по медитация на жена си, или работника, който само иска да работи през деня, да гледа телевизия нощем и да чака пенсионирането си, за да си купи лодка. Това може да е човекът, който обича живота на открито, но слабо се интересува от нещата, свързани с интелекта. При жените това може да бъде празноглавката, главният интерес на която е физическият вид, или класическата домакиня, която е доволна да си стои вкъщи и да поддържа дома, и слабо се интересува от въпросите отвъд светското.

Типовете „отдолу нагоре" обикновено обичат физическата активност като например упражнения, сексуалност, правене на неща със собствените им ръце, готвене или масажиране. (Това не означава, че всеки, който обича тези неща, спада към този модел.) Работят неуморно, склонни са към конформизъм и са предсказуеми и надеждни. Структурите „отдолу нагоре" се занимават главно със самосъхранение и себеудовлетворяване. Ръководени от несъзнаваното, те често не знаят защо правят онова, което правят, и може да функционират по импулс, следвайки пътя на най-малкото съпротивление. Може дори да не поставят под въпрос импулсите си или да се замислят за смисъла на живота. Тяхната енергия има тенденцията да остава в долните чакри, ако не бъде стимулирана от външни влияния като например дадена връзка, криза, болест или повреда.

Тази структура е най-вероятно да се създава в резултат от строг родител, който намалява естествената експанзивност на детето. „Стой тихо. Прави, което ти се казва. Бъди спокоен. Дори не си помисляй да направиш това." Техните родители може да са наказвали, осмивали или ограничавали творческото поведение и експериментиране. Някои семейства моделират този вид структура, учейки детето, че житейските награди се намират само в усиления труд, послушното поведение и свеждането на очакванията до един минимум.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ -  подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
КРИСТАЛНО МАХАЛО С ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
18.00
лв
17.10
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни
КРИСТАЛНО МАХАЛО С ОПУШЕН КВАРЦ, АВИР
22.00
лв
20.90
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни

Отзиви

APO
mnogo tocen rezultat !!!!! Bravo
Цветелина Петрова
Благодаря вярно е
Станислав
Само седма ми е супер активна другите са балансирани
Вдичко при мен е супер..балансирана личност...
Марина Ян
Абсолютно правдив резултат за мен - система "отгоре-надолу", винаги съм знаела, че трябма да работя върху връзката си с тялото, метаболизма и гнева си, и точно това се получи. Щом съм изнесла проблемите от ранното си детство в главата, сега ще трябва да захранвам долните чакри 1 и 3... Започвам още сега!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...