🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Кристали и камъни от А до Я

Ангелит

  1. Ангелит
  2. Научни данни за Ангелита
  3. Мистични свойства на Ангелита
  4. Лечебни свойства на Ангелита

Ангелитът е сравнително нов скъпоценен камък. Открит е в Перу през 1987г. По време на хармоничното преобразуване цветовете му може да варират от бяло и сиво до синьо или виолетово. Най-често срещания цвят от който са създадени повечето камъни за бижута е синьо-сивия.

Синьото е цветът на епохата на Водолея. Той се приема като убежище за истината и затова който го носи ще върви напред в интерес на истината в противен случай на преден план излиза страхът. Ангелитът се бори с този страх. Ще ви помогне да отключите тайната на словото, давайки глас на собствената ви истина. Психологически ангелитът противодейства на грубостта и ще ви помогне да станете по-състрадателни. Той също така ще ви научи как да премахнете това, което не може да бъде променено.

Зодия

Асоциации: не е отбелязано

Не е камък на конкретен зодиакален знак.

Чакра класификация

Цветът на светлосиния ангелит се отнася към 5-та гърлената чакра, която е отговорна за комуникацията.

Прилага се за улесняването на мантри, вибриращи с висока интензивност, като всяка чакра се активира с подходящ звук. Със съзнателна специална употреба може да отключи Нада (вътрешните мистични звуци). Когато се приложи към краката може да изчисти меридианите на енергийните блокажи.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Божана Петрова
Много нежен камък:) Поздравления за блога - съдържа ценна и систематизирана информация.
Silvana
mnogo krasiv kamyk ,angelska krasota!
Анонимен
Neveroqten , nejejen , i krasiv kamak !!!
Гинка Георгиева
Получих подарък - гривна, в която има и ангелит, в любимия ми цвят. Много красив камък.
До анонимен от 11 октомври
Това българите са голяма работа! Човек нещо реши да направи, и хоп - винаги има някоя голяма умна глава, да му дава акъл и да го кастри! Хората са си направили труда да направят сайт, да опишат систематизирано толкова много камъни! И умникът от 11 октомври, хоп - да се направи на интиресен: "Внимавайте и се подготвяйте добре..." Можеше ли и без това!? Ама не, бай ганьо с комплексите си за малоценност трябва да се покаже, колко е велик!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...