🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Аниолит

Аниолит

  1. Аниолит
  2. Научни данни за Аниолита
  3. Лечебни свойства на Аниолита
  4. Мистични свойства на Аниолита
  5. Магически свойства на Аниолита

Лечебни свойства на Аниолита

Рубин зоизитът е стабилизиращ кристал, който има способността да забавя сърдечният пулс и поддържа енергията в спокойни и хармонични вълни. Това дава възможност на тялото и ума да запазва своето равновесие в периоди на стрес.

Той също така има защитно действие срещу вирусни и бактериални инфекции. Рубин зоизитът може да успокои всяко възпаление.

Лечебните приложения на Рубин зоизита включват подобряване на плодородието, лекува заболявания на тестисите и яйчниците. Помага при безсъние и проблеми със сърцето и увеличава физическата активност.

Аниолитът притежава жизнена енергия, което го прави много подходящ камък за изцеление на тялото. Ще ви помогне ако страдате от депресия, тъй като излъчва прекрасни положителни чувства.

Като се има в предвид, че стимулира енергийните потоци от чакра, може да лекува много физически болести. Особено силно помага на хората с надбъбречно износване и с проблеми с имунната система, като синдром на хроничната умора.

Помага за по-доброто функциониране на сърцето, стимулира неактивната щитовидна жлеза и носи всеобщо изцеление на тялото. Помага на хора, които са претърпели химиотерапия или лъчетерапия и помага да научите уроците, които Божествения ум ви предава, като ви е изпратил тази болест.

Рейтинг:

Отзиви

Ивон
Купих си от него красива гривна , но за съжаление се оказа фалшификат! Има ли в нас истински такива и къде?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...