Назад до Червена аура

Червена аура

  1. Червена аура
  2. Ум и тяло при червената личност
  3. Социален живот на червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на червената личност
  5. Кариера и финанси на червената личност
  6. Здраве и развитие на червената личност

Ум и тяло при червената личност

Червените личности изпитват удоволствие да изразяват себе си чрез своята сексуалност и физическото тяло. Те живеят живота си "тук и сега" със сила, смелост и увереност. Реалността трябва да бъде осезаема за тях. Те трябва да могат да видят, докоснат, чуят или помиришат. Не са абстрактни мислители. Нуждаят се от доказателство че нещо съществува - то трябва да бъде нещо конкретно и осезаемо.

Тези личности са с изключително силна воля и се наслаждават на всички физически аспекти на живота. Червените аури възприемат живота чрез физическата реалност и чрез действията си. Основната им мотивация е да се чувстват живи и силни. Червените аури се стремят да бъдат успешни и са родени победители. Те представляват елемента огън: физическата любов, страст, топлина и желание. Колкото повече вълнение изпитват, толкова по-живи ще се чувстват. Червените личности са практични, ориентирани към действия, обичат да постигат резултати и да бъдат успешни. Те имат ненаситно желание да печелят и да създадат нещо ценно и важно в живота си. Тяхната силна воля и почти неограничена физическа енергия им позволява да бъдат изключително активни, устойчиви и успешни в почти всичко, което правят.

Червените хора обичат вълнуващата и стимулираща атмосфера в работата и в личния си живот. За повечето хора това което харесват червените аури е стрес и напрежение, но червените личности имат склонност да тестват себе си до максимум. Изпитват необходимост да се докажат най-вече на себе си, че могат да направят всичко, което искат.

Червените аури са наистина социални хора. Те обичат да излизат с приятели. За тях добре прекарано време е да танцуват цяла нощ, да празнуват с приятели или да прекарат страстна нощ с любовника си.

Тъй като червените аури са много отворени и комуникативни, те не са особено ефективни, когато става въпрос за изразяване на дълбоки вътрешни чувства. Те не са се научили да говорят или да споделят своите най-дълбоки тайни. Да бъдат по-чувствителни и открити е важна стъпка към свободното изразяване на вътрешната им същност. Червените личности изпитват много емоции и чувства с физическото си тяло. Те са много чувствителни същества.

Когато са в хармония червените аури са енергични, оптимистични, честни и лоялни. Външно те излъчват сила, упоритост и желание да изживеят живота си в пълна степен. Целта на червените личности е да изпитат пълноценно физическият свят, като покажат смелост, енергия и радост. Те могат да покажат на останалите силата и мощта на която е способен човек.

Червените аури се нуждаят от висока степен на независимост и физическа свобода. Те обичат да проучват всички аспекти на физическата реалност. Те се радват много на тръпката на приключенията и изследването на нови неща. Червените личности могат да бъдат напълно уникални и индивидуални. Те генерират толкова много страст и нетрадиционни начини да изразяват себе си, че понякога е трудно да влезнат в стереотипната представа за нормални граждани. Въпреки това червените личности използват тази своя уникалност и на практика просперират, благодарение на нея. Колкото и странно да изглежда повечето хора с червена аура са самотни, въпреки, че имат страшно много приятели.

Червените аури са любопитни, настоятелни и натрапчиви. Те се интересуват страстно от всички аспекти на живота. Ако искате живот изпълнен с вълнение и интензивост, трябва непременно да се съберете с човек с червена аура. Те са нетърпеливи и изпитват трудности, ако се наложи да чакат даден проект да се развие. Искат всичко веднага и не се страхуват да настояват, че техните идеи и цели са най-важните в момента. Червените аури не само знаят как да привлекат вниманието, но също така и как да получат това което искат. Техните мощни физически и емоционални енергии, съчетани със силната им воля им дават предимство, за да постигнат успех в нашия материален свят.

Червените аури стават нетърпеливи и се разочароват лесно, когато нещата не вървят добре. Те се чувстват по-комфортно, когато действат физически в дадена ситуация, отколкото когато са замесени неясни умствени концепции. Ученето чрез действия е концепцията с която те са много по-добре запознати. Училищното обучение не е приоритет за тях. Повечето неща в учебниците отразяват модели, които изискват умствени понятия и не са реални неща, които могат да се докоснат. Поради това те не са интересни за червените аури.

Заради своите мощни физически и емоционални енергии за червените личности е много трудно да бъдат пасивни. Единственият начин да постигнат баланс и хармония е да се  опитат да уравновесят тези свои вътрешни сили. Ако червените личности намерят положително приложение на своята физическа и емоционална енергия те ще станат много силни и ще са в състояние да преследват своите мечти. Спортовете, които изискват физическа издръжливост и сила са прекрасни възможности за реализация на импулсивната енергия на хората с червена аура.

Ако червените личности не са в хармония те ще се чувстват емоционално или физически изтощени. Те могат да станат разочаровани, депресирани или избухливи. Често тяхната излишна физическа и емоционална енергия ще се освобождава, чрез физическа битка, интензивен сексуален контакт или емоционално изтощение. Трудно е да се стои около червена личност, която не е в хармония, защото те са взискателни, силни, експлозивни и имат постоянна нужда да бъдат център на внимание.

Небалансираните червени аури биват силни, натрапчиви и колоритни личности. Въпреки това те могат и да не бъдат наясно с това, тъй като техните бързи действия и нуждата им да печелят и да се доказват могат да замъглят техните възприятия. Те не са наясно, че другите не могат да възприемат тяхното интензивно поведение. Когато не са балансирани червените аури често прекрачват границата и нараняват както своите чувства, така и тези на околните.

Червените личности се вслушват в духовните и мистични теми, но те са здраво свързани със собствения си реализъм, за да разберат или приемат тези мисли и идеи. От друга страна те могат да изпитат вълнение, породено от силата на духовността и да решат да разберат, какво в действителност е това.

Заради своята страстна енергия и мощна воля и желание червените аури могат да се превърнат в силни лидери. Духовността на червените личности е осезаема. Те могат да възприемат Бог, като мощно човешко същество, което контролира и знае как да ръководи човешкият живот. От друга страна червените аури са твърде ексцентрични и нетрадиционни, за да вземат участие в някоя от традиционните религии.

Рейтинг:

Свързани продукти

КРИСТАЛНО МАХАЛО С ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
18.00
лв
17.10
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни

Отзиви

8uzzard
Аз съм от червените аури и е доста истина. Разбира се има и малко "дете индиго"в тях съдейки по себе си. Минусът при индигото или первените е, че бурзо свикват, стават добри в дадена област, но от постигнатото им "доскучава" и след това стават малко несериозни скачайки на нещо ново... само мое мнение
Уникална,. Доста прилична. С възможности за съвършенство, но кому нужни. Трудно е да се справиш, с енергийните вампири. Бог решава...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...