🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Деветте основни лечения

Деветте основни лечения

  1. Деветте основни лечения
  2. Ярки предмети
  3. Звуци
  4. Живи обекти
  5. Подвижни обекти
  6. Тежки обекти
  7. Електрически обекти
  8. Символични обекти
  9. Цветове
  10. Други обекти

Електрически обекти

Стереосистеми

Звукът от радиото и стереосистемите генерира Ци, където и да са поставени. За това лечение много важен аспект е видът на музиката, която се слуша. Например, квартална книжарница нямала достатъчно клиенти, докато работещите в нея не спрели да слушат хеви метал музика. Друг случай: магазин за козметика и парфюмерия имал най-успешни продажби, когато вътре се чували песните на Нат Кинг Коул.

Ние сме много чувствителни към влиянието на звука. Видът на музиката, която ще звучи във вашия дом или офис, трябва внимателно да се подбира с оглед настроението, което се стараете да създадете.

Вентилатор

Те също генерират Ци чрез движението на въздуха или "вятъра", който създават.

Например, често вниманието ни е привлечено от движението и създадената Ци на разположен в центъра на тавана вентилатор. Таванските вентилатори, обаче, трябва да са съобразени с пространството и височината на тавана. Вентилатор, който е поставен на тавана на висока стая, е по-полезен като Фън Шуй лечение, отколкото, ако се намира в стандартна съвременна стая с височина 2.4 м. Колкото по-високо се намира вентилаторът, толкова по-комфортно ще се чувстваме.

Този аспект на геомантията ни довежда до идеите за пропорциите и дизайна на стаите, основани на принципите на "свещената геометрия и архитектура".

и

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Много интересна статия, ще обмисля съветите
Виж още отзиви
Коментирай
loading...