🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Елементи на геомантията

Елементи на геомантията

  1. Елементи на геомантията
  2. Естествени земни енергии
  3. Електромагнитни енергии
  4. Строителни материали и дизайн

Естествени земни енергии

Напоследък проучванията потвърдиха, че уважението, което са имали древните хора към земята под каквато и да е форма, е било добре основано. Много лекари в Европа са забелязали съответствието между болестите на хората и местата, където естествените земни енергии са извън баланс. Тези земни енергии се назовават с различни имена - от "увреждащи земни лъчи" до "геомантичен стрес", или "отрицателни земни енергии". Откривани с махало, багети или с техники за гадаене, се смята, че те са спусъкът за много болести. Отрицателните енергии изглежда разстройват енергийното и физическото тяло на човека чрез намаляване възможността на имунната система да се бори с болестта.

Тези енергии обикновено се разпознават като енергии, създадени на повърхността на земята от геологични разломи, подземни водни течения и геомагнитни енергии. Забелязано е, че ако хората прекарват много време по тези места, т.е. ако леглото или бюрото им е над тези дебалансирани енергии, вероятно е да се почувстват изморени, апатични, не много добре, въпреки най-добрите грижи, които модерната медицина може да им окаже. Често след няколко корекции в земните енергии хората започват да възстановяват здравето си.

Настройването на тези енергии не трябва да се приема като лек за всяка болест, макар това със сигурност да е тема, достойна за изследване във връзка с традиционната и модерната медицинска практика, за да се решат по-озадачаващи здравословни проблеми при някои хора. Месторазполагането на жилището често е причина за постоянното болестно състояние при хората.

Трудно е да се влияе на земните енергии, но Фън Шуй има средства, с които да намалим тяхното вредно влияние.

* редактор - Фън Шуй

Рейтинг:

Отзиви

Георги Петров
По отношение на новите строителни материали искаМ да кажа следното. Санирането на жилищните постройки във днешно време е повече въпрос на бизнес и печалби, отколкото на потребност. В нашата географска ширина, ползата от тази изолация със стиропор е минимална, но вредата е значителна. Стиропора е химическо искуствено вещество, което излъчва вредна негативна енергия. Опитайте да полежите на стиропорна плоча и ще го почувствате. Същото се отнася и за зидария от блоковете ИТОНГ. Итонга може да бъде още по вреден със своето негативно излъчване, тъй като цялото помещение може да бъде изградено от него. Хора помнете. Човечеството страда най вече, от НЕВЕЖЕСТВО, ЗАБЛУДИ И СУЕТА
Виж още отзиви
Коментирай
loading...