🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Хематит

Хематит

  1. Хематит
  2. Научни данни за Хематита
  3. Мистични свойства на Хематита
  4. Лечебни свойства на Хематита
  5. Магически способности на Хематита

Мистични свойства на Хематита

Хематитът въпреки асоциациите си с кръвта е известен още и като камъкът на ума. Той носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. Съдейства за оригинално логическо мислене и засилва математическите знания.

Хематитът намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа. Той действа като стабилизираща сила.

Това е добър камък от който се нуждаем, когато сме бомбандирани в вибрации и енергии от други кристали и камъни.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Тинка
Здравейте Милена! Интересувам се и от вашите гривни от хематит! tinka.tabakova5@gimail.com.
Златка
Здравейте Милена бих искала да се свържа с вас ако все още изработвате гривни /интересува ме от хематит/ zlati71@mail.bg
Милена обади ми се на 0888519342
Надя Матеева
Аз също съм бижутер,и правя различни колиета,гривни и обеци... От 30 години продавам камъни,и мога да кажа едно...всички камъни лекуват... Само има едно много важно условие... Камънете които лекуват и въздействат с енергия на човека,трябва да са истински...Подчертавам това,защото в момента на Българският пазар влязоха много китайски ментета,и също така се ползва и бял кварц или бял ахат,боядисани в различни цветове като различни камъни... По няколко начина се разпознават истинските.... един от най сигурните е по цепителноста... А боядисаните,като се намокрят,почват да пускат боя.Във интернет има много информация за видовете камъни...четете добре,за да не си купувате боклуци...Защото по принцип и търговците на бижута не винаги са виновни,понеже от борсата на едро са им продали ментета,с уверението че са естествени обработени камъни и са им показали фалшив сертификат.... Който е от София да си купува камъни от Земята и Хората а другите като мен ще си отваряме очите на четири.... :-)
ХРИСТИНА КИРИЛОВА
здравейте Милена,бих искала да се свържа с вас.Пишете ми pustra.duga@gmail.com
Виж още отзиви
Коментирай
loading...