Назад до Самоконтрол и мотивация

История, която бихме обяснили със случайността, ако нямаше и друго вероятно обяснение...

В нелеп инцидент пострадал един мъж. Изпаднал в кома и лекарите били безсилни да дадат някаква прогноза за неговото здравословно състояние. Жена му била до него в болницата. Май били опитали всичко, но подобрение нямало.
- " Само да може да се събуди, да оздравее, бих дала всичко, бих дала...една година от живота си!$- шепнела тя. Болният и мъж все така спял непробудно.
На другата сутрин се случило чудо. Изведнъж той се събудил от комата, лекарите радостни позвънили в дома му, където ги попарила тъжна вест - жена му била починала неочаквано в съня си.

История, от която ви побиват тръпки, нали? Стига тази фатална случайност да не ни беше изненадвала в десетки такива ситуации в живота ни, след които не знаем наистина какво да мислим. Дали съществува някой, който чува думите, мислите ни, това, което шепнем, когато мислим, че сме сами?

Възможно ли е да се наложи наистина да застанем зад думите си в такива ситуации и винаги ли можем да дадем това, което обещаваме? Фатална случайност или нечия намеса свише? Как си обяснявате подобни случки?


Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

СТАТУЕТКА АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ - символ на чистотата и невинността - 19 см., VERONESE
108.90
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
СТАТУЯ БОГ ХЕРМЕС - покровител на пастири и пътешественици - 35 см. - VERONESE
106.70
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
ИКОНА МАТЕР БОЖИЯ - БЪЛГАРСКИ ИКОНИ
120.75
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!

Отзиви

като абсолютна глупост , защото никога не се е състояла , а някой умник сега се прави на интересен с глупави въпроси ?! нали дала1г . от живота си , а умряла веднага , значи и е оставало точно 1 г. да живее?! така ли ? И след като дала този обет и умряла как автора е разбрал за него и го споделя тук ?! този автор май знае повече от самия Господ ?!...
Коментирай
loading...