Назад до Жълта аура

Жълта аура

  1. Жълта аура
  2. Ум и тяло на жълтата личност
  3. Социален живот на жълтата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на жълатата личност
  5. Кариера и финанси на жълтата личност
  6. Здраве и развитие на жълтата личност

Социален живот на жълтата личност

Жълтите личности са социални хора. Те имат много приятели и постоянно търсят среща с нови. Те се радват на всякакъв вид събирания. Жълтите аури са добре дошли в която и да е компания, заради тяхното радостно, сговорчиво и често смешно отношение към живота и заради техният интелектуален блясък. Те имат групово съзнание, независимо дали става въпрос за колективни спортове или просто за техните приятели. Те обикновено са в центъра на вниманието и обикновено са заобиколени от приятели през цялото време. Жълтите се радват на чувството за споделяне и общуване чрез постоянна физическа активност и винаги са с няколко свои приятели. Те са добри приятели, общуват открито с други хора и обичат да се сближават с хората.

Много от тях не обичат да са сами, защото се страхуват от самотата. Въпреки това, заобиколени от приятели, не означава непременно, че тази вътрешна самота и пустота ще се разсее или някога ще си отиде.

Жълтите аури се нуждаят от време за себе си, за да намерят истинската си същност. Само по този начин те ще намерят своя вътрешен мир. Търсейки навътре в себе, те ще открият чувство на сигурност, свързаност и чувството на дома. "Домът е там, където е сърцето ти".
 

Жълтите хора могат да бъдат лесно разпознаваеми по тяхната спонтанност, чувство за хумор и това, че трябва винаги да бъдат активни и в ритъм. За тях говоренето е просто още един начин на творческа изява и те му се наслаждават. В по-голямата си част те са спонтанни във всичко, което вършат.  Ще намерите много жълти личности за които забавлението и удоволствието са на първо място.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Жълтичка съм XD
Теста не е точен ,всеки път ми дава различни цветове.А аз виждам моята аура.И знам какъв цвят е.С този тест не може да се определи емоцията.Как някой е поставен под един знаменател с друг.Като въпроса,,Да си енергичен и нахален,,и много други.Този който го е направил да поработи още малко за да го усъвършенства.Ако човек отиде на ауракамера ,теста ще е само една измама и манипулация.Лек ден от мен.
Nell- доста правилна преценка!
страхотен тест-много верен, изключително съм впечатлена
Евелин
На 46 години съм .Теста ми го препоръча дъщеря ми която беше изумена ....и аз също.Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...