🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Лепидолит

Лепидолит

  1. Лепидолит
  2. Научни данни за Лепидолита
  3. Мистични свойства на Лепидолита
  4. Лечебни свойства на Лепидолита
  5. Магически свойства на Лепидолита

Мистични свойства на Лепидолита

Лепидолитът е камък на спокойствието, доверието и приемането. Той е много полезен за намаляване на депресията и стреса. Използва се за спиране на натрапчиви мисли и преодолява безсънието. Лепидолитът помага за справянето със зависимости, като особено добре действие има при анорексия.

Някои го наричат „камък на трансформацията”, защото реорганизира стари психологически и поведенчески модели и по този начин предизвиква промяна. Помага ни да сме спокойни по времето на преходи и да сме уверени, че в крайна сметка всичко ще бъде наред. Насърчава независимостта и постигане на целите без външна помощ. Подобрява любовта към себе си, търпението и оптимизма. Lepidolite ще ни помогне да имаме по-ясни и пълноценни сънища, енергията му е полезна за градинарството и селското стопанство.

Лепидолитът ще изчисти от съзнанието ви всички обременяващи ви мисли и тревоги и ще отвори пътя пред вас към щастие и успех. Ще спомогне за привличането на подходящи приятели и колеги около вас и ще увеличи възможностите ви за успех. Помага на всички, които живеят в силно стресова среда, като жителите на големите мегаполиси да са по-ведри и спокойни.

Рейтинг:

Отзиви

Кристалина
Лепидолитът съдържа Алуминий и не се проема като елексир, защото е токсичен! Внимателно предоставяйте подобна информация. Има хора, които ще ви се доверят!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...