Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: На 1-ви Май трябва да удвоите усилията си при медитациите

Вероника има една много тъжна новина. Нейна много добра, дългогодишна приятелка  не се чувства добре. Това много разстройва Вероника и затова ви моля да изпращате любов и светлина към нейната приятелка.

Тъмните сили започват да стават невнимателни. Техните действия стават все по-очевидни за онези от вас, които са се пробудили. Трябва да проучите и да действате срещу всичко онова, което до момента е било скрито от погледа ви. Вероника гледа видеото качено в Youtube от Rosa Koire и озаглавено “Behind the green mask” видя много ясно какво се опитват да направят, за да поемат контрола на планетата Земя. Те ви представят всичко това с благи думи и ви убеждават, че се прави за ваше добро. Те искат да ви отнемат всичко и да ви оставят безпомощни и безнадеждни.

Ще позволите ли това да се случи без да отстоявате своите изконни права? Онези, които ви пробутват Зеленият план, всъщност прилагат план 21. Те използват всички видове маскировка, за да ви объркат и заблудят, да ви приспят и създадат измамно чувство на сигурност.

Вие сте интелигентни същества на Светлината и повече не искате да бъдете третирани като овце. Тъмните сили са прикривали много умело план 21, за да ви заблуждават. Трябва да знаете, че те никога няма да направят нещо, което да е във ваша полза. Те не искат вас, а това, което притежавате.

Искат контрол на света в който да има много по-малко хора, които да бъдат техни роби. Нямате време за губене, трябва да знаете, че когато сте обединени сте силни. Много хора, които служат в армията започват открито да си признават, че са просто едни машини за убиване, който действат за осъществяването на план 21. Някои от тези войници вече отказват да убиват. Този факт сам по себе си е една голяма крачка напред.

Умолявам ви да продължавате да медитирате върху обелиските и лей линиите в Рим. Вие виждате резултатите, въпреки че някои все още не са напълно наясно с това. По този начин вие освобождавате енергията на Земята и я връщате към Светлината. Всяко усилие без значение колко е малко е важно и необходимо.

Трябва да удвоите усилията на 1-ви Май, тъй като тогава тъмните сили ще се опитат да насочат силите си срещу вас. Трябва просто да върнете обратно това което пращат към вас. Както вече ви казах 2014 е най-важната година. Следващите няколко месеца са изключително важни, затова трябва да влагате колкото е възможно повече усилия във вашите медитации. Забравете за раса или религия, вие сте една човешка раса, която се бори за своето оцеляване. Заедно вие ще предпазите планетата от атаките на тъмните сили. Не трябва да приемате нищо за чиста монета, без значение по какъв начин ви е представено. Тъмните сили нямат никакъв интерес да ви помагат по какъвто и да е начин.

Те искат да заловят онези, чиято мисия е да освободят човечеството от робство. Моля ви да изпращате любов и светлина към един човек контролирани от тъмните сили, за да предотвратите изпълнението на мисията му. Срещу него се използват всякакви методи – контрол на съзнанието, лишаване от сън, опиати в храната и др. Той преминава през ужасно изпитание и се нуждае от вашата помощ, за да има възможност да се освободи от този капан.

Още веднъж ви напомням, че нищо не е такова, каквото изглежда. Това ще ви помогне да не се поддавате на пропагандата, която се използва да ви държи в капан. Корпоративният свят се управлява от тъмните сили и те искат да ви накарат да повярвате, че не можете да живеете без техните продукти. Най-силно рекламираните продукти са онези, които носят най-голяма вреда. Всичко което реално ще ви бъде от полза е премахнато или контролирано. Тъмните сили систематично унищожават планетата и много от хората ги подпомагат. Те гонят високи постове и кариери, но истината е, че никоя работа не си заслужава, когато е застрашена планетата. Това в крайна сметка ще доведе до унищожаването на човешката раса и на вас самите. Можете ли да се погледнете в огледалото и да кажете: „Никога не съм правил нещо, което би застрашило  човечеството или моята планета”. Времената сега са много коварни, трябва да предприемете действия, защото в противен случай ще загубите всичко. Ние от духовния свят правим всичко възможно да ви помагаме, но се нуждаем и от вашите усилия. Заедно можем да постигнем всичко.

Иска се кураж, за да се изправите и да отстоявате истината и справедливостта. Да не се продавате на фалшиви обещания и перспективи за лесен живот.  Недейте да тровите ближните си с фруорида, който се добавя във водата. Избягвайте всички продукти, които съдържат флуорид. Проверявайте храната си за добавени в нея отрови, които се изписват по различен начин в опит да ви заблудят. Те променят имената на добавките, за които се знае, че предизвикват болести и страдания. Не забравяйте, че няма такова нещо като странични ефекти, има само ефекти.

Всички фракции на тъмните сили се бият в момента помежду си. Те се борят за оцеляването си и ще правят грешки, затова трябва да сте наблюдателни. Погледнете зад обществената фасада, за да видите истинската картина. Вашата борба ги изненадва и те не са подготвени.

Всички звездни порти на вашата планета са охранявани от най-злите рептили. Нуждаете се от помощта на много мощни медиуми, за да ги премахнете. Вие също можете да помогнете за постигането на тази задача. Работата ви по лей линиите ги смущава, затова насочете енергията си към звездните порти и съзнателно ги освободете. Трябва да премахнете рептилите. Използвайте силата на любовта, за да се свържете със звездните порти, тъй като рептилите не могат да оцелеят в атмосфера изпълнена с любов. Страхът и стреса ги прави да изглеждат силни.

Обелиските, лей линиите и кивота  са нещата с които трябва да се свържете и да активирате спешно. Вие имате всичко необходимо, за да премахнете злото и да възстановите човечеството и Земята.

Какво чакате още?

Осъзнайте силата на ума си и я използвайте за възстановяването на мира и щастието във вашия свят.

Много от вас са на Земята, защото имат мисии за изпълнение. Много от тях все още са объркани, но вие трябва да вярвате в успеха им. Някои открито са тръгнали по-грешния път, но това се дължи на свободната им воля. Проверявайте внимателно дали хората на които се доверявате са на правилния път.

Страхът е оръжие на тъмните сили. Някои хора стават толкова страхливи, че се страхуват да се изправят срещу тъмните сили или са заслепени от материалните придобивки. Нещата се променят от ден за ден. Тъмните сили са експерти в контролирането на хората, тъй като се занимават с това от дълги години.

Рим

Концентрирайте се върху Рим, тъй като разпадането на Ватикана ще премахне всичко корумпирано от вашия свят. Това което ви се показва не отговаря на това което се случва или е планирано. Не се заблуждавайте от техните внимателно подбрани думи с които се надяват да ви примамят и подчинят. Скоро ще погледнете назад и ще видите всичко което сте постигнали, когато действате заедно. Ще осъзнаете, че винаги сте били в състояние да възстановите енергиите на Земята обратно в полза на човечеството.

Бъдете внимателни, защото имаме нужда да запазите силите си, за да продължим напред.

Искам да благодаря на всички, които подкрепят нашата работа. Ние сме един страхотен отбор.

Винаги ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...