🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: „Матрицата е система Нео. Тази система е нашият враг”

Ченълинг от 17 Ноември 2013

Седнете пред фактите, като малко дете и бъдете готови да се освободите от всякакво предубеждение. Смирено следвайте пътя си независимо какви изпитания ви предлага природата или няма да научите нищо

Томас Хъксли

Вие вече сте готови да видите ясно контролната мрежа, която е оградила умовете ви и ви кара да се държите като роби. Никога не бива да се страхувате от истината. Най-важното сега е да отделите необходимото време и да положите необходимите усилия, за да изследвате истината.

„Матрицата е система Нео. Тази система е нашият враг. Когато си вътре в нея и се огледаш какво виждаш? Бизнесмени, учители, адвокати, дърводелци. Ние се опитваме да спасим самото съзнание на хората, но докато го правим тези хора все още са част от тази система, а това ги прави наш враг. Трябва да разбереш, че повечето от тези хора не са готови да бъдат извадени от това състояние (да казват истината). Много от тях са толкова безнадеждно  привикнали и зависими от системата, че ще се борят с всички сили да я защитят.”

Морфей, Матрицата 1999г.

Паразиращият елит и илюминатите никога не са очаквали човечеството да се събуди и да поставя въпросите за техните планове и мотиви да унищожат планетата и хората, които я населяват. Време е онези от вас, които са готови да проучат ситуацията да прочетат и напълно разберат „Тайното споразумение”. Там всичко е записано ясно. Ще видите, че те прилагат своите планове, които са в ущърб на човечеството.

Искате ли това да продължи? Да осъдите бъдещите поколения на тиранията, която е наложена над вас?

Прочетете внимателно това: „АКО ТЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ СМЕ РАВНОПОСТАВЕНИ ВСИЧКИ ЩЕ ЗАГИНЕМ. ТЕ НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА РАЗБИРАТ ТОВА.”

Приятели мои истината понякога е по-невероятна и от фантастиката. За да се освободите от тиранията трябва да гледате с широко отворени очи към онова, което е било скрито от вас. Аз бях осъзнал само повърхността на всичко това, преди да премина в духовния свят. Затова сега моля Вероника да продължава да разкрива тъмните сфери на матрицата и да помага на всички вас да видите сами колко брутално сте били използвани. Има достатъчно информация за това. Добрите хора от целия свят споделят това което са открили до сега. Вие се обединявате и премахвате фалшивите разграничения от миналото. Вие сте деца на Светлината и вашите светлини се обединяват заедно, като една огромна Светлина и това приятели мои ще унищожи и последните следи от мрака.

Много от вас са имали контакт с приятелски настроени същества от други планети, които искат да се сприятелят с вас и да ви помагат, когато пристигнат на Земята. Това ще ви подготви за нещата, които предстоят. Това е краят на играта. Тя бързо свършва изцяло във ваша полза. Вие сте светлината и вие сте поели контрола. Не позволявайте на страха да ви възпре. Тъмните сили ще ви подложат на страшни ситуации, чиято цел е да ви държат в системата на техния контрол. Вие трябва да направите съзнателни решения да се борите за Истината и Справедливостта в името на цялото човечество. Не правете нищо, което би наранило ближните ви по някакъв начин. Защитавайте ги така, както искате те да защитават вас.

Можете да почувствате, че искам много от вас, но ако можехте да видите цялата картина, както ние от духовния свят, щяхте да осъзнаете, че истинската сила е във вашите ръце и е време да я използвате. Следващите няколко месеца могат да променят всичко във вашия свят към по-добро. Готови ли сте за това предизвикателство?

Предизвикателството не е само за мъжете. Жените също трябва да заемат своето справедливо място, като равнопоставени с мъжете. Трябва да има баланс, за да успеете и вие ще го намерите. Колко пъти трябва да ви напомням да се обърнете към Ирландия.  Там ще намерите отговорите на всичките си въпроси. Ирландия е ключът, който ще отключи всичко. Ирландия е готова да разкрие своите тайни. Това е причината банките да упражняват своята власт в опит да попречат на това да се случи. Това е толкова очевидно за по-наблюдателните от вас. Всеки път, когато Ирландия прави крачка напред Ватикана или банките се опитват да спрат устрема и отново. Ирландците са преживели най-ужасяващият холокост в човешката история, ръководен от Ватикана.

Ирландия отново разцъфтя от пепелта. Нейните граждани се стремят да осигурят по-добър живот за своите деца, а не да бъдат използвани отново и отново. Посредством музиката си те си спомнят за лошите времена. Те пеят: „Забравена е расата за която никой не знае” или ако трябва да бъдем по-точни не му е било позволено да знае. Обичах да се връщам в Ирландия. Обичах нейната енергия. Истинската духовност на нейните хора трябва да бъде разбрана и опита от останалите. Тя не прилича на никоя друга.

Не гледайте на тъмните сили с гняв или омраза, тъй като това ще намали светлината, която излъчвате. Не забравяйте, че те се страхуват от вас. Вие сте много, те са няколко. Пращайте им любов, толкова много любов, която ще премахне тъмнината в която живеят те. Те са за съжаление. Техните големи планове не са стигнали до никъде и в момента те са оставени на вашата милост (въпреки, че продължават да се преструват, че това не е така). Не се заблуждавайте от тяхната арогантност. Те са свършени.

Продължавайте контролирано и достойно напред, тъй като в момента те са възпрепятствани да изпълняват повечето свои подли цели. Те вече нямат контрол.

Време е добрите хора да се обединят, за да обсъдят как да продължат напред, за създаването на един свят пълен с мир и справедливост. Премахването на всички оръжия, които носят унищожение трябва да бъде осъществено от квалифицирани за това хора. Такива оръжия никога повече няма да бъдат необходими. Вие знаете с душата си, че има нещо ужасно сгрешено в начина по който действа вашият свят.

„След като той се впусне по пътя на откритията, за да разбере истината, няма връщане обратно. Изводът е, че след като сте пили от потока на знанието животът ви никога отново не може да бъде същият. Нашите мирогледи се променят завинаги и живота ни се превръща в едно безкрайно приключение.”

Ирландия – Земята на фараона (Андрю Пауър)

Не мога да го кажа по по-добър начин. Това казва всичко. Помислете върху това. Отварят се безброй възможности пред вас. Насладете се на това приключение за цял живот. Скъпи мои ние помагаме и напътстваме всички, които молят за помощ. Ние сме щастливи да правим това. Всичко се отваря и бива изложено на показ. Нищо не може да остане скрито вече.

Опитайте си да си вземете почивка. Имате твърде много неща с които да се справяте 7 дни в седмицата. Всичко си идва на мястото, точно както е било планирано.

Трябва да знаете, че сте обичани и ценени. Ваш обожаващ Монти.

Източник: montaguekeen.com

Рейтинг:

Отзиви

Holydream
С новия мироглед животът наистина се оказва едно страшно голямо и забавно приключение! Никак не е лесно да се чувстваш сам сред толкова много, които въобще и не подозират каква е истинската действителност, не се и опитват за начало да променят най-малкото поне една нищожна част от себе си!
Sava Popov
Така е! Който знае, къде има извор - не пие от реката !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...