🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Страните по света се обединяват за възстановяване на Лей линиите

Бих искал да започна, като благодаря на всички, които отговориха на нашия призив да възстановим свещената енергия на Земята. Когато тази енергия се възстанови напълно тя ще премахне много от болестите, които ви тормозят в момента. Вашите тела се нуждаят от тази енергия, за да водят пълноценен и здравословен начин на живот. Тази енергия ще подпомогне и растителните култури, които ще осигуряват здравословни храни с чиста енергия в тях. Вие сте били лишени от всичко това и сега ще трябва да се борите, за да оцелеете.

За момента вашия отговор е просто великолепен. Още веднъж благодаря на всички!

Това е съвместно усилие в което с включени и двете страни на живота. Всяко живо същество на Земята ще бъде от полза. Вие ще изпитате пълна трансформация от тъмнината и негативизма в който се намирате в момента, към светлината и хармонията. Вероника ме попита, защо това не е било предприето преди. Мога да ви кажа, че сега е най подходящото време. Вие трябва да бъдете достатъчно будни и осъзнати, за да направите всичко успешно. Тъмните сили ще поставят много препятствия по пътя ви. Вие трябва да ги игнорирате и да ги заобиколите. Не позволявайте на нищо и и никой да ви забави или да възпрепятства работата ви. Бъдещето на човечеството зависи от вас и приноса, който давате в този момент. Вероника ще предостави информация за Лей линиите, която да бъде достъпна на нашия уеб сайт. Моля всеки от вас да отдели нужното време и да прочете това, което Марк е написал по въпроса за Лей линиите.

Последни новини от Марк (вижте PDF файла)

Моята скъпа съпруга работи по толкова много различни проекти, като всеки един от тях е важен за всички вас. Моля ви да и помагате, когато имате възможност. Нейното здраве не е добро, понеже тя не е първа младост, но въпреки това тя работи много усърдно. С времето ще научите как се действа по отношение на Лей линиите. Ние ще изберем дата в която да комбинирате усилията си, за да възстановите свещените енергии на вашата планета. Това ви дава възможност сами да се запознаете с това, което ще се изисква от вас. Ще можете да осъществите контакт един с друг и всяка страна ще има отбор, който е готов и желае да работите съвместно по този проект. Отделете време, за да изследвате, изучавате и да опознаете този въпрос.

Заедно ние ще можем да направим това да се случи, възможно най-бързо и компетентно. Ние пускаме една отворена покана, към всички страни, които искат да бъдат част от това уникално преживяване, което ще възстанови енергията на вашата планета. Трябва да направите това с любов в сърцата си – любов към човечеството и вашата красива планета.

Това са страните, които до момента са се присъединили към това начинание:

Албания , Аржентина , Аруба , Австралия , Австрия , Белгия , Босна и Херцеговина , Бразилия, България , Камбоджа, Канада , Китай , Корсика , Коста Рика , Хърватска , Чехия , Дания , Доминиканска република , Еквадор , Египет, Ел Салвадор, Англия , Франция , Германия, Гърция , Индия, Ирландия , Италия , Япония , Корея , Люксембург , Македония , Мексико , Микронезия , Нова Зеландия , Норвегия , Пакистан , Филипините , Полша , Португалия , Русия , Шотландия, Sedona , Сърбия , Словения, Южна Африка , Испания , Свазиленд , Швеция , Швейцария , Тайланд, Холандия, Турция , Украйна , САЩ , Уелс .

Ако вашата страна не присъства в този списък, можете да си помислите дали да се присъедините към нас.

Това няма да бъде само единично събитие. Ние имаме намерение постоянно да поддържаме Лей линиите. Не трябва да позволяваме тази енергия отново да бъде затворена за вас. Това е всичко от мен засега, за да имате време да прочетете това, което Марк е написал.

Скъпа моя Вероника, трябва да намериш време, за да си починеш. Знам колко си ентусиазирана, относно всичко това, но имаме нужда от теб, за да го завършим. Ние от духовния свят изпращаме любов и светлина на всички вас. Вашият пример е много важен, независимо колко минимален е той.

Винаги ваш обожаващ Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...