Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Задава се буря

Монтаги Кийн, 25 август 2013 г.

Задава се буря. Различни групи се готвят за голямото превземане на властта. Не е време да стоите и да чакате какво ще се случи. Трябва да сте отговорни. Помислете за фактите - те са на разположение. Нужни са малко усилия, за да установите кое е истина и кое не.

Измислиците, които ви бяха наложени от религията се основават на контрола и страха. Те рисуваха картина на живота след смъртта, която не е истинска. Разказваха ви за Божието правосъдие и наказание. Господ, който иска да страдате, за да го умилостивите. Задайте си въпроса защо винаги го изобразяват в мъжки пол. Това напълно отрича женската част на Бога на любовта. Причината се крие в страха от жената. Затова изолираха всяко споменаване на божествата, които някога са били почитани, защото те олицетворяваха ЛЮБОВТА. Сама по себе си тя се изобразява като нищо повече от обикновен секс. А всъщност сексът е израз на любовта в най-чистия и смисъл. Поставиха си за цел да омаловажат силата и значението й чрез телевизията и филмите. Така системно отстраняваха всичко, което беше чисто и добро. Все по-рядко се говори за любов.

Тези, които са под контрол сега не могат да изпитват любов. Не са в състояние да го направят. Когато всички вие се обедините и осъзнаете колко е важна любовта, ще спасите планетата. Не мога да определя достатъчно великолепната й сила. Тя никога не умира – тези, които сте обичали се появяват отново в следващите ви животи. Винаги ще ги разпознавате, защото връзката на любовта е неразрушима.

Древните ирландци са пътували по света, учейки се на религията на любовта. Но тези, които превзеха властта си поставиха за цел да ги унищожат със сила. Днес ирландците започват да се възстановяват и се примиряват с големите престъпления, извършени срещу тях от Римокатолическата църква; в наши дни Ватикана продължава с опитите си да се наложи върху тях.

Сега ирландците правят първите си стъпки, за да премахнат контрола от Ватикана. Скоро, за първи път от 2000 години, те ще усетят вкуса на свободата. Ограничаващата хватка на Ватикана достига до много страни по начин, който никога не бихте заподозрели. Те са отговорни за много повече, отколкото подозирате. Но завесата се вдигна и разкри истинската им същност, както и на кого служат. Това не е Бога на любовта и светлината!

Живяхте в мрака на техния контрол и много от вас са изпитали жестокостта им в миналото. Тя все още е някъде там, скрита в обикновен поглед. Претендират за нещо, за което нямат право. Но тяхната власт е към своя край, защото единствената им сила е тази, която вие хората им давате чрез СТРАХА. Когато се пробудите достатъчно, ясно ще осъзнаете това и ще си вземете всичко, което сте им дали по невнимание. Единствено тогава ще бъдете напълно възстановени и хармонизирани като цялостни създания от светлина.

Времето е от съществено значение. Не го пилейте, тъй като сте в последните дни на старата система. В момента има много хора от миналото на Земята, които изживяват пробуждането към светлината. Тъмните сили сега използват всеки метод за контрол на съзнанието, за да уловят и подчинят тези със специална мисия. Ти, скъпа моя, виждаш един пленник, който се бори с това. Разстройващо е да гледаш, но докато жертвата не го види за себе си, нищо не можеш да направиш.

В миналото по телевизията гледахте как някой щастливо си хапва лук, вярвайки, че това е ябълка, докато е под хипноза. Точно сега има толкова много хора, които са контролирани и виждат единствено това, което са манипулирани да видят. По тази причина ви призовах да си върнете контрола в собствения живот. Спрете да бъдете жертви на Тъмните сили. Когато напълно осъзнаете, че всичко, което ви контролира е основано на лъжи, тогава ще се превърнете в истинските вие.

Тези, които се опитват да изобличат цялата истина са подложени на постоянни атаки. Компютърът на скъпата ми съпруга непрекъснато е атакуван в опити да бъде хакнат, а целта е да я накарат да замлъкне. Тези, които са използвани, за да нападат другите, трябва да се запитат защо толкова лесно се влияят от Тъмните сили.Последните галят егото им, карат ги да вярват, че могат да бъдат съдници на другите. Но помнете: „Не съдете, за да не бъдете съдени!” (Матей 7:1)

Тъмните сили се възползват от тяхното усещане за превъзходство и така глупавото им падане в капана. Много от тях са заслепени и не са наясно с това, така че е важно да се пазите по всяко време. Всички живеете в зона на война: битката, която иска да улови душите ви. Всичко, което ви е било казано е точно обратното на това, което е вярно и истинско. Вие сте били добре подведени от онези, които искат да унищожат вас и всичко, което ви предстои.

Вниманието ми беше привлечено от изследванията на много добри учени, които са били прикрити, защото тези, които управляват не биха позволили истината да се оповести публично. Следователно, учените са белязани като бунтари. Знаеш, скъпа моя, че аз също бях причислен към тях. Тъмните сили очевидно се страхуват от разкритията ти и искат да ги прикрият. 

Има и други начини да дадеш гласност на действията си в публичното пространство, без да преминаваш през каналите, които представят информация. Минах през същия сценарий и това вероятно бяха точно същите хора, които са участвали в работата ми на доклада Scole, докато бях на Земята. Вярвайки в своите разкрития и с упорита решимост, ще успееш да ги споделиш с обществото. Време е да излезете извън системата на контрол и да осъществите промени, които са необходими за човечеството, за да достигне до светлината и истината. Управляващите трябва да приемат факта, че планетата Земя е кръгла, а не плоска, както брутално е било внушено на човечеството.

Вие сте създателите на Новата Ера на Просвещението. Нуждаете се от свобода, за да проучите нови пътища на живот на Земята, които ще ви освободят от ужасните окови на миналото. Радвайте се на чудесното си приключение.

Скъпа моя, атаките над твоя компютър ясно показват, че има и такива, които се страхуват от истината!

 

Заедно ще успеем. Твой обожаващ Монти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...