🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Самоконтрол и мотивация

7 начина да прочетете честотата на вашето съзнание и да промените вашата реалност

Реалността, в която живеете е една илюзия, която функционира въз основа на честотата, която проектирате върху света. Вероятно сте чували хората да казват: „Трябва да повишите честотата на съзнанието си“, но никой реално не ви казва какво означава това. Ние виждаме света благодарение на нашия мозък. Всичко, което възприемаме от външния свят е благодарение на данните, обработени от нашия мозък.

Мислете за мозъка си, като за един вид приемник. Той обработва данните, които му изпращат сетивата от вашия външен и вътрешен свят и ги превежда спрямо честотата, на която е настроен. Вашите избори и въобще разбирането ви за света зависят именно от този превод, който извършва мозъка.

По-високата честота означава по-високо ниво на съзнание, при което мозъка ви е настроен да получава и възприема по-дълбока и по-широка по обхват реалност. И не само това, благодарение на по-високите честоти сърцето ви усеща по-силни емоции, тялото е по-енергизирано, а духа е по-свободен да изследва повече от необятния свят.

И така, как да разберете честотата, която прожектирате върху света?

Има 7 аспекта на вашата честота, които могат да ви подскажат какво проектирате.

1. Намерете външните отражения на вашия вътрешен свят

Почувствайте какво наистина искате да промените около вас. Може стаята ви да е разхвърлена, а да искате да бъдете чист и организиран човек. Може да искате да сте безгрижен и добродушен, но винаги да има нещо, което ви стресира. Може да искате да почетете някоя книга, да медитирате или да се разходите из природата, но времето никога да не ви достига. Разликите, които откриете между вашия външен свят и вашия перфектен свят са важна улика. Вашата истинска честота се намира точно там.

2. Наблюдавайте хората, които ви заобикалят

Това е един чудесен показател. Запознанствата и приятелите ни са мехурчета на реалностите, в които резонираме и с които се хармонизираме. Ето защо, когато хората променят честотата си, обикновено сменят и приятелите си. Огледайте внимателно хората, с които се обграждате. Те са отражение на честотата, която проектирате.

3. Усетете себе си и емоциите си по подразбиране

Кога за последен път почувствахте истински себе си? Вашата енергия, тялото ви. Почувствайте себе си и останете с това чувство. Ако ви е трудно да направите това, представете си, че внезапно сте се телепортирали в лицето, което сте в момента. Как виждате този човек? Опитайте се да бъдете обективни и оценете как се чувствате като себе си. Бъдете честни и дайте оценка от 1 до 10.

4. Открийте каква музика предпочитате да слушате

Музиката е изображение на 4-измерна емоция. Това е един вид „вибрационна картина“ на енергия в движение, която можете да преживявате отново и отново, когато слушате определена песен. В зависимост от емоциите, които желаете, можете да откриете типа честота, която проектирате. Същото важи и за филмите, които искате да гледате. Потърсете емоцията, която се опитвате да постигнете, защото винаги се опитваме да слушаме песни или гледаме филми, които резонират с текущото ни състояние.

5. Разберете кои са вашите доминиращи мисли

Разберете какви са доминиращите мисли в ума ви през целия ден. От какво е обсебен ума ви? Не всички мисли непременно се отнасят към доминиращите мисли. Те са само върха на айсберга, но могат да дадат представа за това, което е под повърхността.

6. Разгледайте зависимостите и навиците, които практикувате

Навиците, които практикуваме определят какви сме в действителност. Колкото повече сте пристрастени към нещо, толкова повече ставате продукт на този навик. Ако погледнете дневния си график може да намерите ключов елемент, който определя честотата, която проектирате. Навиците и пристрастяването създават балон на нашата „виртуална реалност“, чрез която трупаме житейски опит.

7. Заслушайте се в ехото, което идва от Вселената

Потърсете някои повтарящи се модели в живота си, потърсете житейски уроци, които до момента не сте научили. Вселената се опитва да ви научи на неща, които не са ви съвсем ясни. Нещата, които ви дразнят и стресират са там поради някаква причина. Това, което ви разстройва е намек, че трябва да се разровите още по-дълбоко в съзнанието си. Точно там се намира урока, който трябва да научите.

Как да сглобите всичко заедно?

Външното отражение, хората, с които се обграждате, вътрешното чувство, което имате за себе си, музиката, която слушате, доминиращите мисли, навиците и пристрастяванията, ехото на Вселената. Всичко това определя честотата, която проектирате върху света. Опитайте се да разберете кои сте, като видите как всички тези аспекти произтичат от вас. След като успеете да усетите честотата си, ще можете да я персонализирате. Ще опознаете най-интимната част от себе си.

Как да промените честотата, която проектирате върху света?

Честотата, която излъчвате оформя реалността, в която живеете. Емоциите създават формата на вашата реалност, а мислите запълват детайлите. За да повишите честотата си, първо трябва да сте наясно с честотата, която в момента прожектирате върху света. Щом опознаете честотата си може да видите какво ви дърпа назад. Истината е, че вие вече имате перфектна честота, но съществуват много неща, които нарушават тази вибрация на чистотата.

Основните причинители на тези нарушения в честотата се дължат на неща, които трябва да решите вътре в себе си. Потърсете скрити травми и вярвания, които ви правят безсилни, които ви карат да вярвате, че не можете да бъдете себе си и да излъчвате истинската си честота към света.

Ключов елемент за повишаване на честотата и нивата на съзнание, е да отворите широко сърцето си. Чрез настройване към честотата на Любовта вие сваляте космическата интелигентност и увеличавате нивото на вашето съзнание. Ако сте настроени да обичате, докато вибрирате с вашата истинска честота, цялото ви същество се развива. Това е начинът, по който наистина ще повишите честотата си, ще откриете истинската си същност и ще израствате духовно, изпълвайки живота си с повече любов.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...