🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Февруари
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Февруари

Лична година 4, 5, 6 месец Февруари

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие имате нежна и любяща душа, но се притеснявате от този факт. Притесненията ви са по две причини: от една страна се страхувате, да не бъдете уязвени и манипулирани по някакъв начин, доверявайки емоциите си и правейки ги достояние на света; от друга, вие не умеете да показвате чувствата си, изпитвате неудобство да ги афиширате, не знаете какво да направите с тях и как да ги изразявате. Те ви карат да се усещате глупаво, поради което хората често ви смятат за недодялани и неумели в обноските си. Това е твърде несправедлива оценка и вие го осъзнавате ясно. Нежното ви сърце умее да регистрира и отразява всеки факт, всяко събитие, защото вие, подобно на антена, долавяте и най-слабата нотка на емоция и вълнение. Онова, което остава незабелязано за мнозина, за вас е очевиден факт. Поради специфичността на вашата чувствителност, на която ѝ липсва каквото и да е осъзнатост, вие сте предпазвани от възгордяване. Тя остава чиста и напълно достоверна, що се касае до доловените вибрации и факти. Лошото в случая обаче е фактът, че вие не изпитвате задоволство и удовлетворение от това, че реагирате на случващото се покрай вас, а сте обхванати от дълбока тревога и желание да закриете лицето си. Това, което искате от себе си, е да премахнете тази най-тънка струна на душата, която обърква плановете ви за един спокоен и равен живот, който се оказва невъзможен за вас. Затова трябва да се научите да приемате нещата такива, каквито са, независимо от болката, която ви носят понякога отделните факти в него.

Колкото до вашите приятели, те са неизменният кръг, който ви кара да се почувствате сигурни и закриляни. С тях за вас всичко е ясно и просто. И ако загубите някой по пътя си, изпадате в истинска душевна криза и отчаяние.

Ключова дума: Ограждане – нещо трябва да бъде предпазено или скрито от чужди погледи, трябва да се съхрани и затова то се огражда и спасява по този начин.

Образ: Вие сте прочути дегустатори на вино, защото имате онова тънко усещане за вкуса му, което отличава едно вино от друго. Вашите експертизи са абсолютно точни, неоспорими и категорични. Това се дължи и на факта, че по принцип сте въздържатели.

Работа: Вие сте изключително стриктни и навсякъде около вас цари ред и дисциплина. Смятате, че дисциплината трябва да възпита и творческата нагласа, и въображението. За да не тръгнат те в неправилна посока, трябва да бъдат обуздавани от време на време. Затова и винаги правите предварително план на действие, към който се придържате стриктно, тъй като не обичате да бъдете изненадвани или заварвани неподготвени. Работите с умерено темпо и се стремите към умерени и удовлетворителни за всички резултати, без да предизвикват те спорове, а още по-малко агресия и междуособици.

Не давате воля на своето въображение и артистична нагласа. Гледате да ги вкарате в руслото на видимата реалност и да ги скрепите с очевидното и вече изпробваното. Експериментите и новостите ви плашат и не смеете да отпуснете душата си. Това е основната причина да се придържате към реда и традицията.

Любов: Със строгото си излъчване вие прикривате романтичните си пориви и своята уязвимост, както и копнежа си да обичате и да бъдете обичани. Искате да намерите за себе си здрава опора и се борите срещу това чувства, от което се страхувате, защото усещате, че ако се отпуснете, няма да можете да го контролирате. Самата идея за липсата на контрол от ваша страна е ужасяваща и ви спира да изживеете прекрасната емоция, която ви е връхлетяла.

Препоръчително поведение: Предпазвате се от своята уязвимост, но по този начин не допускате да ви докоснат чувства, от които толкова силно се нуждаете. Сигурността не е всичко на този свят.

Възможни събития в близко бъдеще: Страхувате се от прииждащите у вас чувства и гледате да ги заглушите и игнорирате от живота си.

Конфликти в дома или с любимия ви човек от липса на умение да се поставите на негово място и да осъзнаете чувствата му.

Уравновесяване на положението в работата ви. Преодоляване на някакъв конфликт.

Приключване с материалната нестабилност в семейството ви. Очаква ви сигурност и материална обезпеченост.

Липса на инициатива в дома ви води до парични проблеми.

Интересна ваша идея или предложение в работата ви ще с отрази добре и ще ви донесе допълнителни доходи.

Стабилна връзка.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Замахът, с който спонтанно искате да покажете свободата на своите действия не може напълно да определи вашия стил на действие. Знаете, че това не е достатъчно, за да представите себе си, а и усещате безотговорността на подобно решение. Затова и без особено да го желаете, се спирате и подробно обмисляте всяка възможна за вас перспектива. Подобно поведение ви дава усещане за сигурност, което ви е толкова необходимо, за да сте наистина независими така, както вие го разбирате, а именно, с пълна безпристрастност на гледната точка, освободена от напора на желанията и безразсъдните и емоционални бягства.

Наистина подобна обективност ви струва твърде много усилие и лична дисциплина. Вие сте от хората, които не са лишени от различен вид чувства, които обаче се отдръпват покорно при усещането за дисциплинирания контрол, който им оказвате.

И все пак, при целия контрол, с който се опитвате да овладявате важни за вас моменти, в определени мигове вие се отдавате замечтано на волята да дишате и живеете свободно. Тогава, подобно на дете преливате от копнеж, желания и любопитство, които чувства не могат да бъдат удовлетворени и наситени. Затова и трябва да се пазите да не загубите баланса и да се отдадете твърде много на едната тенденция на вашия характер за сметка на другата. Необходимо е да сте наясно с ритъма си и да синхронизирате своите крачки.

Колкото до вашите приятелства, вие бързо се съюзявате и подхождате към новите си връзки с много преданост и топло чувство, като в същото време сте стегнати и не позволявате те да изместят другите приоритети в живота ви.

Ключова дума: Оформяне, изглаждане – премахване на някакви грапавини и неравности и въвеждане на продукта в завършен вид.

Образ: Вие сте хореограф на съвременен с елементи на класически балет. Трудно ви е да синхронизирате тези два стила, както и да оформите трупата да танцуват в единство. Знаете, че това изисква напрегната работа и се спирате отделно на всеки отделен детайл, за да постигнете завършеност. В крайна сметка успявате така да стиковате нещата, че всички действат като едно цяло в пълно единство, но само вие знаете колко труд сте вложили за това.

Работа: Обикновено работата ви е свързана с пътуване или нещо, което е не само интересно, но и от полза за вашето развитие. Израстването за вас е повече свързано с научаване на нови факти и създаване на различни възможности за подобряване на предмета на труда ви. Вие сте напредничави, любознателни и въпреки стремежите си, отговорни и приземени. Не обичате да рискувате тогава, когато не виждате смисъл и се опитвате да предвидите с много вещина и хладнокръвие всяка отделна крачка напред. Ходът ви е бърз, но ритмичен. И все пак се спирате от време на време, за да погледнете назад и да видите останалите членове на екипа, без да прекалявате с изчакването.

Любов: Вълнуващата, необикновена любов, с еротичен привкус ви пленява и тогава с удоволствие хлътвате в нея. Но колкото и очаровани да изглеждате и да се чувствате, винаги запазвате своя разум неподвластен и се усещате така, сякаш сте вътре, но и отстрани. По този начин вие наблюдавате нещата, като всеки един момент можете да се оттеглите, когато се почувствате застрашени.

Препоръчително поведение: Бъдете докрай хладнокръвни, точни и премерени в реакциите си. Не оставяйте слабостта и съмненията да ви победят.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо, че ви се иска да имате пълна свобода на действията си, вие се страхувате да рискувате безразсъдно всичко и с отговорност контролирате всяко свое действие и ситуацията.

Добро представяне на ваши идеи ще ви предостави различни възможности за избор.

Предстои ви вълнуваща среща на път.

Поради интриги и лъжи са възможни скандали с любим човек, последвани от период на охлаждане на взаимоотношенията и самота.

Няма да се колебаете дълго. Спонтанно ще вземете решение за едно далечно пътуване, което ще обогати вашия светоглед.

Колебанията ще изострят сетивата ви и ще ви научат освен интелектуално, да се ориентирате в посоката със сетивата си.

Липсата на ясна визия ще ви направи опърничави и свадливи, а оттам и самотни и отчуждени.

Първоначално ще изпитате недоверие към едно кратко пътуване, което обаче ще ви помогне да избистрите обърканите си позиции.

Вашите лични идеи ще бъдат оценени високо и ще получите възможност за публична изява и популярност.

Проблемите ви в контактуването с хората няма да се разрешат като ги избягвате.

Трудно задържате личните си връзки за дълго време.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

6-2-8 Предразположеност: Вашата нежност и чувствителност ви прави не само устойчиви и издръжливи, но и ви помага да преодолеете уязвимостта си и да наложите себе си въпреки това. Съдбата не ви спестява изненади от всякакъв вид, но се оказва, че ядосани и разгневени, вие достигате до склада, съхранил запас от скрити сили, които в решителния за вас момент ви помагат да постигнете окончателна и значима победа. Изненадващо за всички, вие изваждате повече кураж и дързост, отколкото изобщо би могло да се очаква и това ви поднася победата, макар и не на тепсия. Парадоксът, с който удивлявате всички е свързан с тежките за вас моменти, които се очаква да ви обърнат. Те се оказват решаващ стимул, за да реализирате исполинска сила, която, твърдите, е присъща за всеки човек, но за да се достигне е необходима вътрешна честност, пределна откровеност и умение да се жертва сигурността и задоволеността. Променени до неузнаваемост, вие буквално се превръщате в своята противоположност и жънете заслужени победи, защото сте дръзнали да се подложите на риска, да жертвате най-свидното си, за да получите закалка и здравината от постигнатата сигурност.

Тези необичайни и неочаквани от никого превратности така слисват хората, които често ви считат за лицемери и нечестни играчи. Но това са онези, които не ви познават добре. Вашите приятели са се убедили в силата на чувства и желанието ви да им се притечете на помощ дори и в най-трудните моменти.

Ключова дума: Претъркулване, преобръщане, премятане, катурване – всичко сигурно, което съществува се преобръща в своята противоположност. Нещата разменят местата си, но в този момент на хаос се открива истинската им стойност.

Образ: Когато Йов е подложен на изпитанията и загубва най-ценното си, той не загубва вярата си в Бога. Победата над изкушенията на дявола да предаде своята вяра му донася незаменима мъдрост и големи материални и духовни облаги впоследствие, преимущества и истинска закрила свише, но той осъзнава, че вярата е всичко, а не богатствата.

Работа: Меката сила, с която се налагате не е по-малка от твърдостта и грубостта на агресивно демонстрираната мощ. За вас мекотата е по-издръжлива и проявява незаменима жилавост и устойчивост. Независимо че губите спокойствието си в трескавостта на мислите, вие така заздравявате постепенно, внимателно и с много търпение позициите и създавате основата, на която стоите. Целите ви са големи, независимо че някои доста ви подценяват, което е незаслужено.

Намирате най-безобидни начини да се налагате и да не уязвите никого, но все пак идеята ви е да се наложите. Не търсите новото, а приемливото от максимален брой хора.

Любов: Макар и често да имате всичко онова, което да ви създаде усещане за комфорт и удобство, вие не се доверявате на илюзията, че то може да трае вечно. Вашата вътрешна тревога подклаждана от пламенната и любяща натура, търси любовните чувства по-далече от удобствата и затова вие сте по-удовлетворени в страстта, отколкото в сигурността на чувствата.

Препоръчително поведение: Не се страхувайте от неочакваните и големи промени. Те ще ви помогнат да постигнете повече от онова, което очаквате и смятате, че заслужавате. Разберете себе си в дълбочина и ще видите колко повече сила имате.

Възможни събития в близко бъдеще: Загубвате покоя и равновесието в душата си и излизате от обичайното си състояние на яснота и предвидимост на света.

Неочаквано избухва огромен скандал в дома, който има дълбоки корени и предистория.

Потъвате в дълбоки чувства, но изпитвате страх да не бъдете излъгани.

Пари в дома от няколко източника.

Страстни чувства и създаване на семейство.

Източници на средства , сигурност и защитеност за дома ви.

Силни и споделени любовни чувства.

Изпитвате много трайно привличане с хората около себе си и можете да разчитате на тях.

Рейтинг:

Отзиви

Pepa
haresvam...
ani colova
haresva mi komentara
ani colova
haresva mi koentara
Виж още отзиви
Коментирай
loading...