🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Октомври 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Октомври 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Октомври
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Октомври

НУМЕРОЛОГО-ПСИХОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

 

Числото за месец октомври, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец октомври – 10, което след редуциране е 1, защото 1+0=1. 9 (числото за 2014) +1 (числото на месец октомври)=10, 1+0=1. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец октомври се намира под влияние на числото 1 и трябва да чете за лична година 9, месец октомври.

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Предразположеност: Вие сте безгранично сурови към себе си в стремежа си да постигнете своята максимална реализация, което може да бъде твърде болезнено на моменти. И все пак знаете, че това е истинският начин да достигате до търсената дълбочина на себеосъзнаването, към която единствено се стремите, а оттам и на самоусъвършенстването, което за вас е събирателната точка на всичките ви усилия и стремежи. В търсенията си владеете граничните състояния и затова често се усещате несигурни и болезнени. Под маската на увереност и добро самочувствие вие прикривате тази своя ранимост и неустойчивост. Не давате вид на човек, който се интересува от съдбата на хората около себе си, което съвсем не е така. Вие имате, макар и дълбоко скрито, милозливо и състрадателно сърце. Загрижени сте за състоянието и чувствата на близки и приятели, макар и да изпитвате голямо неудобство и липса на умение да показвате тази си грижа. Тя личи в конкретните стъпки, които правите в тяхна подкрепа и те не веднъж са се убедили, че могат напълно да ви се доверят и да разчитат на вас. Така че ако някой си направи труда да погледне под постоянно поддържаната представа за сила и непроницаемост, ще съзре ласкава, крехка и чувствена душа, която може да бъде също нежна и деликатна. Поради неудобството, което изпитвате към тази страна от себе си, тя си отмъщава, като ви издава в най-решителните за вас моменти, когато проявата на първична сила е неотложна за вас задача. И точно тогава с някоя своя постъпка вие давате знак за присъствието на различен, непознат за хората човек.

Много бързо се палите по някаква идея, решавате но в същия момент изпитвате неувереност, като започвате да притегляте “за” и “против”. Вие анализите ситуацията ръководени именно от онази, недоизказаната част от вас, която сте се опитвали всячески да забулите в сянка, да скриете от очите на света.

И все пак бързото взимане на решения не пречи аналитичната и “мислещата страна у вас да претегли всичката налична информация “на кантар” и да вземе в крайна сметка окончателното решение. Една такава стратегия допуска и възможността дори да се откажете от действие при липса на достатъчно убедителни за вас мотиви. Някои биха нарекли това нерешителност, но в крайна сметка у вас побеждава разумната природа, която обича да се подсигурява срещу евентуални усложнения. До стигането обаче до конкретни решения ви чака дълъг път, съпроводен от бурни душевни колизии, причинени от противоречиви чувства, които ви карат да изпадате в диви състояние на несигурност и депресия. Взимането на решение се оказва най-важно.

Затова гледайте да не изневерявате на големите си мечти и амбиции, защото ще се усещате като отстъпници и предатели на самите себе си. Приятелите ви са скъпи, но нищо не заслужава човек да изостави собствените си намерения и реализация, затова не бива да изпитвате угризения към тях и да снижавате своята сила.

Ключова дума: Разслоение – единната цялост намира своите възражения и колебания по отношение на своята хомогенност.

Образ: Страхливият лъв от Магьосникът от Оз на Лиман Франк Баум, който в крайна сметка сам се научава на това какво представлява истинската смелост и доблест, различна от първичната поза на физическата сила.

Работа: В работата си се проявявате като енергични инициатори на всякакви разнообразни форми и с това правите опит не само максимално да подобрите нивото на своята работа, но и да се подсигурите. Обичате да създавате усещането за стабилност, защото непрекъснато изпитвате екзестенциални тревоги относно стабилността на положението си.

И макар и да имате силно и властно присъствие, вие сте отстъпчиви и не стигате докрай в желанието да се наложите, като изслушвате и останалите си колеги и се съобразявате с тях.

Любов: Проявявате се като закрилници, защото винаги търсите начини да демонстрирате чувствата си, като създавате нещо като защитна стена около партньора си. Вие изпитвате много силна привързаност, която се изразява във факта, че не допускате много често възможността да сте далече от обекта на вашите чувства. Това понякога натежава, особено за по-свободолюбивите натури, но вие някак не можете да разберете техните възражения.

Препоръчително поведение: Бъдете силни и закриляйте със своята сила по-слабите от вас. Не изпитвайте угризения по повод на вашата сила и стъпките за промяна, които трябва да предприемете.

Възможни събития в близко бъдеще: Имате непреклонно намерение да се осъществите и докажете, но се колебаете по отношение на начините и средствата да го направите.

Влизате в ожесточени конфликти, които стават все по-сложни и заплетени.

Предстои ви сложна, но истинска любов.

Попадате в епицентъра на конфликтите.

Изпълнени сте с конкретни идеи, въпросът за избора между тях е на преден план.

Много идеи и възможности, но ще изберете най-същественото.

Някакъв конфликт ще се реши във ваша полза.

Много възможности се отварят пред вас.

Силни скандали между два силни характера разтърсват ежедневието ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Предразположениост: Вашата раздвоение по отношение на определена цел или идея ви затруднява временно. Вие се отпускате в дълбок и неспокоен размисъл, в който търсите смисъла и оптималния за вас вариант. Достигането до точното решение ви развеселява и ви кара да усещате, не само, че животът е прекрасен и има смисъл, но и да се отпуснете безгрижно за известно време до поставянето на новата ви дилема. Все пак вие стигате до извода, че човек има право на щастие и изразяване свободно на своята воля и мисъл.

Изглежда, че при вас всичко се свежда до момента на изплуване на конкретното решение, което да ви накара да се чувствате пълноценни и напълно доволни от себе си или от факта, че сте разпознали себе си някъде. За щастие осъзнавате не само, че светът е пълен с възможности, но това е повод за радост, защото имате възможност да блеснете по желания от вас начин и да се откроите, а не да потънете и да се обезличите. Това е вашият избор. Но до настъпването на този благословен за вас миг на отминаването на душевното ви сътресение обикновено ви предстои лутане и обърканост, които предшестват всяко откривателство. А вие сте откриватели по душа, защото сте неспокойни, амбициозни и освободени. Това обаче не може да ви спести  тревогата и нерешителността по отношение на началото и избора.

Вие знаете, че над вас бди щастлива звезда, която ви съпровожда по дългия път до достигането на облекчение. Достигане до състояние на удовлетворение и решаването на проблема е разковничето и ключът, който търсите.

Понякога изострената от интензивната тревога и търсене на решение за себе си и душа може да се втурнете без цел и посока и да загърби безотговорно всичко запланувано. Това не бива да се допуска и да се разбира порива отвътре като лично право на разюзданост.

Приятелите ви са вашият кръст и вашата радост. Вие сте привързани и лично отговорни пред старите си приятели, но в никакъв случай не се ограничавате само с тях, а търсите широка аудитория, която е добре да ви аплодира и подкрепя. Тази изостреност на светоусещането се тушира, но малцина, и то вашите най-доверени приятели са посветени в това. Останалите са много и различни характери и с тях е единствено приятно, без да е задушевно.

Ключова дума: Наслагване, съединяване – наслагват се различните части на едно цяло, което довежда до изграждане на пълната картина и настъпване на яснота, спокойствие и ведрина.

Образ: Вие сте състезател по маратонско бягане и нямате кой знае какви амбиции. Първоначалното ви желание е единствено да се доберете до финала. На старта не сте сигурни и по отношение на стратегията си, имате усещането, че останалите са по-опитни и по-добри от вас. Започвайки, вие лека полека се убеждавате, че сте много добре подготвени, добивате кураж и вяра в себе си и стратегията по отношения на състезанието изплува у вас спонтанно. Накрая завършвате трети, защото несигурността в началото ви коства отпадането от първото или второто място.

Работа: На старта обикновено започвате слабо, неумело, компенсирайки несигурността си с задълбочено проучване и натрупване на конкретни знания. Вие не тръгвате никога самоуверено, с големи амбиции или с предварителни цели, а желание да завършите и да се справите, очаквайки да ви се възложи задачата, която да изпълните. Впоследствие обаче освен изпълнителски качества, откривате в себе си и откривателя. Но поне в началото инициативата ви е чужда. Нарасналото ви с течение на времето самочувствие дава начало на осъзнаването на собственото ви заслужено място в екипа и тогава се наемате да дадете и конкретни идеи. Вашата дума се чува, а авторитетът ви расте, така че е време от периферията да се премествате към естествения център. На финала сте сред първите, но рядко пръв, поради това голямо закъснение на старта, което дава известна преднина на други, макар и незаслужено. Вас това не ви тревожи, тъй като щедро поделяте с колегите плодовете на труда си, когато докажете себе си.

Любов: Вие сте нежни души с голяма широта и капацитет. Затова сте обичани и като партньори – заради топлината, която давате, силата, подкрепата, великодушието и умението да сте над нещата, да отстъпвате в името на връзката, като същевременно запазвате усещането за лично присъствие и достойнство.

Препоръчително поведение: Бъдете по-спонтанни и решителни в началото и се доверете на добрите си предчувствия.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодоляване на вашата несигурност и натрупване на кураж и радост от живота.

Взимането на конкретно решение ще ви накара да се усетите щастливи.

Забравяйки за миналото и неговите поуки, вие се главозамайвате.

Много хубави мигове с любимия човек на дълъг път.

Раздяла с партньора поради намесата на трети човек.

Проблем, нерешен от дълго време ще се реши светкавично и то пълно във ваша полза.

Ще преодолеете някакви ваши колебания по отношение на личната ви изява.

Работата ви е много високо оценена, защото съчетавате задълбоченост, личен стил и новаторски подход.

Много добри дни за вас и любимия човек.

Вие сте меки и толерантни и печелите много приятели и съмишленици.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Предразположеност: Носите в себе си голяма доза жизнерадост и желание да постигнете онова, което ви е на сърцето. Притежавате оптимизъм  и вяра в себе си, че ще преодолеете всички трудности. И наистина е така. Макар и да изглеждате небрежни и безгрижни, вие съхранявате една специфична жилавост, която ви прави устойчиви в изпитанията, които ви разделят от целта. В такива моменти буквално се изтръгвате от обятията на своите многобройни приятели и познати, защото преценявате, че те могат само да ви пречат и разсейват излишно. За вас целта е всичко и допускате истински до себе си малцината, които са свързани с поставената цел. Вие живеете от цел до цел. Защото за вас животът си заслужава, ако постигнете онова, което би ви помогнало да оставите трайна диря след себе си и да се усещате реализирани. Само тогава изпитвате истинско задоволство.

На приятелите, въвлечени във вашата полутайна дейност вие доверявате сърцето си, а това означава за вас истинско приятелство. Но те наистина са малко. Останалите са случайни срещи осъществени преди и след поредната ви активност.

Нещата, които ви се случват произтичат от шанса ви, като правилната посока ви се задава от самия живот. Доброто е, че вие ги приемате присърце и следвате посоката на вятъра. И макар да ви считат за галеници на съдбата, вие знаете колко усилия ви костват вашите успехи и на колко самотни мигове обричате сами себе си.

Ключова дума: Сърцатост – във всичко, което се прави трябва да се вложи много любов и 100% отношение.

Образ: Правите сами околосветско пътешествие с яхта. На пристанището ви изпращат много от вашите приятели и познати. По пътя си умело използвате попътния вятър. Авантюрата ви завършва успешно и вие ставате известни със смелостта си.

Работа: В работата си предприемате често смели и рисковани ходове. В очите на колегите те могат да изглеждат несериозни и не добре обмислени и премерени, но вие знаете какво правите и гледате много сериозно на всяко ваше решение, колкото и спонтанно да е взето то. Вие доказвате своята далновидност, защото точната ви работа в избраната посока не само, че се увенчава с успех, но проправя пътя напред.

Не говорите с никой или с почти никой за решенията си. Сами поемате риска, изолирайки колегите си. Смятат ви за кариерист, който се възползва от всяка възможност, за да спечели похвалите за себе си. За вас обаче истината е малко по-различна – вие знаете, че подобни смели ходове трябва да са обвързани само с доверени хора, на които наистина може да се разчита, а вашето доверие не се печели лесно.

Любов: В личен план сте доста неориентирани и ви е трудно да реагирате бързо и спонтанно. Макар и да имате широк кръг от познати, сякаш се страхувате да бъдете емоционално обвързани, което може да поведе живота ви в неочаквана и нежелана от вас посока.

Препоръчително поведение: Имате много възможности, но ще изберете за себе си само онова, което е подходящо за момента.

Възможни събития в близко бъдеще: Разбирате, че безцелното пилеене не ви задоволява. Упорито търсите смисъл на живота си.

Имате шанс да блеснете в работата си в много добра светлина.

Клюки в работата ще ви накарат да се затворите в себе си и да загубите напълно доверието си.

Работа на далече от дома. Ще се усещате реализирани, но самотни.

Ще се появи нещо ново и благоприятно събитие в професионален план, възможно е да е свързано с чужденец и чужбина.

Поява на препятствия за пътуване поради липса на гъвкавост от ваша страна.

Възможно е късметът ви да ви изневери за дълъг период от време.

Трудно се съобразявате с чуждото мнение и нямате желание да се вслушвате в него. Това ще ви превърне в отчуждени и самотни хора.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Ани Хаджиева
Даи съществува такова число, както и 22, но това е по-специален случай, а тук нещата са обобщени, без да се навлиза в частните случаи. Опитала съм се максимално да обобщя числата, така че да съществува информация за колкото се може повече хора, което ме ограничава да навлизам в детайлиет и тънкостите.
Анонимен
Т.е. лична година 11 за 2014 и тук я няма описана :)
Анонимен
Здравейте, при сбора на числата излиза, числото 11... четох. че то не се събира, когато е 1+1, а си остава 11...но не мога да намеря информация, така добре и подробно описана като Вашата. Благодаря
Ани Хаджиева
Тъй като личната ви година за 2014 е 1 (1+2+2+0+1+4=10, 1+0=1) ще четете лична година 1 месец октомври.
Анонимен
Родена съм на 01.02.,числото 3 не се редуцира,как да го изчисля.Благодаря предварително
Виж още отзиви
Коментирай
loading...