🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Юли
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Юли

Лична година 4, 5, 6 месец Юли

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Обичате да изграждате вашия свят със солиден материал и аргументи. Това действа като защитна стена срещу нахлуващите непрекъснато съмнения и колебания, които го рушат бавно, но с едно упорито постоянство. Разяждането отвътре създава необходимостта да цените най-вече сигурността в света, като не сте от хората, които биха я рискували заради мъгляви и несигурни според вас перспективи. За вас прогресът е доста спорно предприятие и вие отбягвате да се ангажирате с дейности в негово име. По-скоро търсите онези опорни точки, които да ви подсигурят максимално срещу собствените ви слабости. В това число влизат тесен кръг от добре проверени и изпитани приятели, на които смятате, че можете напълно да разчитате.

Ключова дума: Предпазване – непрекъснатото усещане, че някой иска да напакости създава и постоянен рефлекс на защита.

Образ: Строене на път през мочурлива местност.

Завивате непрекъснато детето си, защото се страхувате да не се разболее.

Работа: Вашето трудолюбие, сериозното ви отношение и начетеността ви са основните фундаменти, върху които изграждате собствената си позиция и авторитет. Идеите идват едва след това и то плахо, защото изпитвате подозрение към всичко ново, което не е преминало изпитанието на времето, Вашите познания са конкретни, пряко свързани с основната ви дейност. Вие избягвате разточителната и ненужна информация, която може да ви отклони от набелязания път и подведе. Само в такава строга дисциплина и контрол смятате, че може да сте полезни на себе си и на другите, като обаче съзнателно ограничавате и отклонявате голяма част от интересни идеи.

Любов: Вашата недоверчивост и копнеж към усамотението ви прави трудни партньори. Наистина се изисква много любов и търпение, за да се спечели доверието ви. Това винаги е временна победа, защото периодично намирате за какво да се съмнявате.

Препоръчително поведение: Вашата сигурност, която изграждате е периодично разколебавана. Приемете това като знак за промяна на курса и се успокойте, че нищо лошо не ви предстои.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодолявате собствената си несигурност с желязна дисциплина и пълен контрол на изникващите импулси, което може да се окаже опасно.

Неочакван шанс за работа и развитие в нея. Трудно ще вземете решение и ще се решите на промяната.

Вашата мълчаливост и липсата на доверие ще ви създадат конфликти в работата ви.

Служебна командировка зад граница ще е повода да срещнете половинката си.

Конфликти в личен план ще ви отдръпнат от партньора ви.

Нещо, което е свързано с вашето самоусъвършенстване и е било забавено и срещало спънки ще се разреши неочаквано бърза.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Вие изпитвате истинска радост от живота и никога не се уморявате да изследвате разнообразните му страни. Участвате с охота и дори с настървение в различни авантюри и не се страхувате от опасните и често необмислени ходове. Вярвате в добрия шанс, в щастливата си звезда, защото колкото и да дърпате дявола за опашката, излизате невредими. За вас единствената житейска философия, която зачитате е, че Господ помага на смелите, за каквито напълно с основание се считате.

Не без значение е и фактът, че интелектуалната ви мощ е забележителна и никога не се задоволява с постигнатото. За вас процесът на развитие е ежедневен. Стремежът ви към познанието трудно може да бъде превърнат в навик, защото той е насъщна необходимост на душата, от което произтича всичко останало. Това е и причината да не ви тежат търсенията, които не чувствате като задължение, а като дългоочаквана радост. Смятате, че светът се променя постоянно и това, което е било актуално днес, утре вече ще е ненужна архаика, за която никой не си спомня.

По същия трескав начин променяте своето обкръжение, но винаги оставяте много добри чувства към себе си с отворения си характер и своята щедрост.

Ключова дума: Изобилност – действие с широка ръка, без да се правят дребни и точни сметки.

Образ: Вие сте собственик на кладенец, който се слави с вкусна и лековита вода. Поддържате го и никому не отказвате вода. Пазите го от недобросъвестни хора, които се опитват да използват водата за търговия. Смятате, че всеки има право на нея без пари.

Исус Христос изгонва търговците от храма.

Работа: За вас има добри отзиви и висока оценка, за способностите и уменията ви, но най-вече за състезателната и градивна атмосфера, която изграждате. Навсякъде, където се намирате съществува динамичен прогрес и движение, обмен на опит и обогатяване с нови знания. Темпото, което задавате е бързо и скокообразно, като спирането дори и за миг представлява излишен и ненужен лукс. Вие не познавате умората, но не позволявате и на другите да се уморяват, което за някой може да е твърде изтощително.

Любов: Вашата страст е многопосочна и не винаги е любовна, като любовта може да е само една от тези посоки. Не обичате да бъдете вкарани в стресова ситуация на обвързаност с тежки вричания и взаимни и дългосрочни обещания. За вас любовта е истинска само ако оцелява в динамични и дори стресови ситуации, което би изпробвало силата ѝ и дали съществува изобщо. Вие не се страхувате от подобни експерименти върху нея.

Препоръчително поведение: Не всичко е така идеално, както ви се иска. Така че приемете, макар и малка част от несъвършенствата именно като проява на съвършенството, като негова игра.

Възможни събития в близко бъдеще: Търсенията ви са насочени към опознаване на света и намиране на нови пътеки за неговото овладяване.

Благодарение на ваши доброжелатели ще откриете и изявите най-доброто у себе си.

Имате оригинални хрумвания, които са свързани с вашите интереси.

Сред обособен кръг от хора, свързани с общи интереси ще откриете възможности за личностно развитие и изява.

Ще имате публични изяви и ваши предложения ще бъдат приети радушно и шумно аплодирани.

Среща с хора на път, което ще ви даде нова отправна и вярна позиция.

Очакват ви поредица от близки и далечни пътувания, които ще подпомогнат процеса на личното ви усъвършенстване.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Желанието ви да наложите остава ваша тайна, която вие не обичате да споделяте с никой. Затова макар и спокойни и уравновесени, изглеждате някак вглъбени в себе си и недостъпни. Считате, че спокойното състояние е въпрос на ясен поглед и безстрастна преценка на ситуацията, на умение да се запази самообладание и хладнокръвие, за което се изисква здрава ръка, която да слага в ред не само чувствата, но и вашите приоритети. За вас постигането на дадена цел трябва да става с равномерно темпо, стъпка по стъпка и да се контролира строго, по предварителен план. Не допускате в света нищо ненужно и произволно, защото смятате всеки риск за излишна глезотия. Вие сте традиционалисти и оттам консервативни и често само чувството за съществуването на вечните истини ви спасяват от несигурността, причинена от излишното многообразие, което ви залива в този пъстър свят.

 И все пак този ред не поражда винаги яснота, а чувство за стагнация и депресии, самотност и отчуждение, които нахлуват у вас и са естествено следствие на начина ви на живот. Вие се лишавате от толкова много неща, лишавате се отчасти и от естествената си привързаност към вашите близки и приятели, страхувайки се да не попаднете в капана на собствените си желания, без да прецените колко естествени са те.

Ключова дума: Последователност – умението да се планира всичко предварително и да се спазва реда води до предсксазуемост на събитията и яснота в отношенията.

Образ: Вие сте военачалник и се славите със справедливостта си и поддържането на войската в идеален ред. Сега имате строева подготовка и жегата не може да бъде причина да не се покаже реда на войниците ви. Но вие милеете за тях и след доброто представяне им давате допълнителна и заслужена отпуска.

Работа: В работата си сте от хората, който вдъхват уважение и респект. Вие сте систематични, търпеливи и никога не действате без да сте обмислили предварително задачата си. На вас може да се разчита поради толерантното отношение към колеги, макар и да не говорите много. Вие сте сантиментални и предани към работата си и не обичате да я сменяте, защото тя ви осигурява чувство за сигурност и спокойствие. Фактът, че познавате добре своята дейност ви кара да изпитвате увереност и да взимате много точни решение. Колкото до промените, които ви се налагат да правите, за да сте в крак с времето, те ви причиняват вътрешни тревоги и душевни терзания, но независимо от това вие се справяте добре.

Любов: За вас любовта е свято и изконно чувство, изграждайки основата и създавайки усещането за стабилитет. Вие не криете позитивното си отношение, но не изпивате потребност да говорите много за него, считайки го за излишно, а и поради вроденото си недоверие. Така че е възможно понякога да не сте добре разбрани и отношението ви да се счита за апатия и липса на чувства от ваша страна и по-точно на бездушие и неумение да изпитвате дълбоки чувства, което знаете, че е несправедливо и не отговаря на истината за вас.

Препоръчително поведение: Не бъдете ненужно консервативни и затворени, защото ще разрушите красотата в живота си.

Възможни събития в близко бъдеще: Вашето постоянство и яснота са причината да се чувствате уверени и спокойни.

Неочаквани съдебни спорове за недвижимо имущество.

Неумението да водите диалог е причина за стагнация в любовта.

Чувство на сигурност и яснота, прозрачност в работата ви.

Вашата сигурност по отношение на работата ви се пренася и върху колегите ви, които ви се доверяват.

Вашият инат и мнителност води до отчуждение в дома.

Служебна командировка зад граница е мястото, където ще срещнете вашия партньор.

Вашата ясна преценка на реалността води до стабилитет в дома и работата ви.

Пари в дома от ваши сполучливи идеи.

Закупуване на недвижим имот зад граница за семейството ви.

Рейтинг:

Отзиви

Ани Хаджиева
Правилно сте пресметнали 5+1+7 (от 2014 - 2+0+1+4=7) =13. Личната година за 2014 е 4. Сега четете лична година 4, месец юли.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...