Назад до Необяснимо и загадъчно

Няколко лесни начина за свързване с Ангелите

Ангелите са пратеници, лечители и закрилници в живота на всеки човек. Те ни помагат в трудни моменти и отварят пътя към истинската и безусловна любов. За да влязат в живота на някого е нужно да бъдат поканени. 


 


В следващите редове ще стане дума за 6 начина за свързване с Ангелското царство, които са лесни за изпълнение дори и за хора, които нямат големи познания в тази област. 

Камъни и кристали – Носенето на някои видове камъни, може да ви свърже с ангелите. Такива са: лапис лазули, ровозовият кварц, содалит, аметист, серпентин и други.

Звънец (камбана) – Според някои експерти в тази област, за да повикате ангелите е достатъчно да ''ударите'' звънеца точно 3 пъти, през еднакъв и кратък интервал от време.

Молитви и медитация – Спомагат за духовното свързване с ангелските същества. Освен това, споменатите практики отлично успокояват и изчистват ума и духа, което спомага за по-ясното усещане на ангелите около вас.

Ангелски карти – Използването на ангелските карти е един лесен начин за диалог с ангелите. Може да поставите карта под възглавницата, за да получите известие в съня си или да носите карта със себе си, когато трябва да вземете важно решение, за да получите напътствие изберете три карти.

Използване на свещи с различни цветове – според хората занимаващи се с ангели, всеки цвят свещ извиква различен ангел. В някои книги са описани съвсем точно всички цветове и ангелите, които идват с тях. Запалената свещ с бял цвят ни свързва с всички ангели.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Евелина
Лечно аз съм пробвала всеки от тези методи..И има резултат. И свободната ни воля избира в какво да вярва..
Петър
В този сайт, трябва да се премахне възможността за коментиране. Някои хора имат средновековни разбирания.
Ангелите са около нас и ако искаме да ни се покажат е достатьчно да ги повикаме ,от пьрвия пьт може и да не стане ,да са нужни няколко дни да се говори на ангела , той ще намери начин да се покаже .На мен специално ми се показа и му Благодаря!
Винаги съм се страхувала от хора които се опитват са манипулират и заплашват хората с Господ и дявола.Писна ми от тия постулати.Господ и Ангелите са навсякъде около нас и в нас и ни помагат по всяко време стига само да ги помолиме.
Добре де, като се свържете с ангелите после какво...?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...