БРИЗ - ЗА МЪЖЕ 50+
Назад до Новини от България

Постбиотикът BIBIOTIC с наградата Продукт на годината 2024

За първи път компанията BIBIOTIC взе участие в ежегодното събитие Български фармацевтични дни, което се проведе във Варна от 21 до 23 юни 2024 година. За първи път, защото BIBIOTIC е само на една година.

На тържественото откриване в Двореца на културата и спорта, бяха връчени наградите на БФС за продукти на годината и BIBIOTIC получи наградата Продукт на годината – 2024 в категория “Хранителна добавка за микробиотна профилактика”. Това е много голямо признание за най-новия член от семейството на “биотиците”.

BIBIOTIC – формулата на най-новия биотик

BIBIOTIC е постбиотик – най-новото поколение биотичен продукт за модулиране на чревната микробиота, имунитет и метаболизъм и подобряване на чревната епителна бариера - иновативен български продукт, плод на петгодишна разработка. Той идва, за да замени пробиотиците, пребиотиците и синбиотиците, защото е лишен от недостатъците им.

Постбиотикът BIBIOTIC е 100% натурален и естествено създаден от подбрани чревни пробиотични бактериални щамове . Той съдържа всички естествено секретирани и синтезирани от тях натурални, непречистени метаболити, както и техните лизати (умишлено умъртвени бактерии) и клетъчните им компоненти (клетъчни частици, частици от клетъчни стени и клетъчни биопродукти). В него няма консерванти и синтетични вещества. Създаден е без използване на ГМО.

Той отговаря на всички условия за ефективен постбиотик. BIBIOTIC е в течна, а не суха форма, за по-правилното му разпределение по повърхностите на организма и по-лесното му усвояване.

Всички съставки на постбиотика BIBIOTIC са разградени до напълно усвояеми за организма и чревната микробиота вещества, усвоява се напълно и бързо.

BIBIOTIC не съдържа живи микроорганизми и няма специални изисквания за съхранението му.


BIBIOTIC - приложение

Постбиотикът BIBIOTIC може да се използва като основен или помощен терапевтичен препарат, както и като превантивно средство в редица случаи:

• BIBIOTIC е мощен имуностимулатор. Той е изключително ефективен при всякакви имунни компромиси и може да се използва като основно терапевтично средство. Практиката показва, че BIBIOTIC е изключително ефективен и при вирусни инфекции „изправя на крака“ за ден-два.

• BIBIOTIC е изключително полезен при антибиотична терапия. Той компенсира организма с недостигащите метаболити, намалели вследствие въздействието на антибиотика върху нашите бактерии. Предотвратява появата на нежелани чревни дисбиотични прояви, като антибиотик-асоциирана диария, болки и спазми в корема, коремен дискомфорт, подуване, тежест, гадене и пр. Приемът му след антибиотичната терапия, подпомага за бързото и качествено възстановяване баланса на чревната микробиота.

• При гастроентерологични проблеми, BIBIOTIC подпомага за разрешаването им, като въвежда ред във функционирането на чревната екосистема и допринася за въстановяване на чревната лигавица и епител. Вече има наблюдения за ефективността му и при по-сериозни гастроентерологични заболявания, като дивертиколит и улцерозен колит.

>>> BIBIOTIC в NEWAGE.BG

• BIBIOTIC е ефикасен при различни алергични и дерматологични прояви, защото подобрява функциите на епителната бариера и така предотвратява интоксикацията на организма и коригира собствената микробиота.

• При хранителна непоносимост, BIBIOTIC снабдява организма с недостигащите ензими, които организмът сам не може да произведе, но са необходими за разграждането на съответните хранителни вещества. При лактозна непоносимост, той снабдява организма с ензима лактаза, който подпомага за разграждане на лактозата и преодоляване на лактозната непоносимост.

• Може да се използва и при храносмилателни проблеми, като коремен дискомфорт, подуване, тежест, разстройство и пр., тъй като регулира чревния метаболизъм и микробиота и подпомага разграждането и усвояването на веществата. Отзивите при използването му при подуване, вечния проблем при жените, са изключително позитивни.

• Използването на BIBIOTIC профилактично допринася за благосъстоянието на собствената микробиота и правилното функциониране на чревния тракт, подобряване на функциите на епителната бариера и регулирането на метаболизма, поддържането на имунната система на правилното ниво и подобряване на психическото състояние, както и предотвратява появяването на много нежелани процеси в организма.

Летни почивки и BIBIOTIC

Лятото е времето на почивките. В рамките на дни ние сменяме климата, храната, настроенията и режима си. Така, създаваме условия за развитие на летните вирусни инфекции и чревни неразположения. Не си разваляйте почивката! Използването на BIBIOTIC превантивно, ще ви предпази от вирусните инфекции и чревни неразположения. А ако все пак се заразите, той ще Ви помогне за бързото възстановяване и приятно изкарване на почивката.

 bibiotic - екип

Георги Георгиев, управител на компанията BIBIOTIC

Ако трябва да опишем събитието с няколко думи, то те биха били гордост, удовлетворение и предизвикателство! Гордост, защото спечелихме много значима награда – Продукт на годината – 2024! И то от първото ни участие в този форум. Удовлетворение – от положителните отзиви от страна на потребителите, лекарите и фармацевтите, които оценяват предимствата и качествата на BIBIOTIC, което ни вдъхновява и мотивира. Усещането, че сме създали иновативен продукт, без аналог на пазара, също е огромно удовлетворение от постигнатото. Да създадеш нещо е уникално приключение, изпълнено с вълнение, гордост, удовлетворение и смисъл. А гореказаното, се изразява в предизвикателство да надграждаме, като продължим да изследваме, разработваме и внедряваме нови идеи и продукти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...