🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Самоконтрол и мотивация

7 признака, че закона на привличането работи за вас

Дори и добре да познавате закона за привличането, ще отнеме малко време да разберете, че той наистина работи. Докато чакате вашата нова реалност, можете да вникнете в следващите 7 стъпки, които ясно подсказват, че вървите в правилната посока и закона за привличането работи за вас.

1. Когато слушате любимата си песен, изведнъж целите настръхвате. Усещате тръпки по тялото и имате странно и приятно изживяване. Силните положителни емоции могат до доведат точно до тези ''симптоми''. Това е и солидна индикация, че сте свързани с висшия Аз и вибрационните полета усещат вашата енергия.

2. Движите се без проблеми в трафика и хващате всички ''зелени'' вълни. Това е добра индикация, че бързо привличате това, което искате.

3. Виждате твърде често повтарящи се знаци и числа. Символично, всяка едно такова съвпадение, може да представлява вибрационна енергия. Такива числа може да забележите върху информационни табла, регистрационни номера, телефонни номера и други.

4. Виждате положителни образувания в облаците. Случвало ли ви се е да вдигнете поглед към небето и да видите красиви сърца, животни или други форми? Това, може да се приеме като символ от ангелите, че вие вървите по правилния път.

5. Мислите за някого и след кратко време го срещате или получавате телефонно обаждане от него. Може да се каже, че точно в този момент, вашата интуиция е невероятно добре развита и вашите вибрации достигат много бързо до Вселената.

6. Чувате често любимите си песни. Дали по радиото, телевизията или просто преминавате от някъде и вие чувате любимата си песен. Вселената усеща вашето високо емоционално състояние.

7. Често получавате комплименти, прегръдки и положително внимание от страна на околните. Вие изпращате любов към света и затова тя рефлектира обратно към вас.

Всеки път, когато видите или усетите тези малки знаци, отделете частица от времето си, за да благодарите на Вселената, която ви води все по-близо до вашите мечти.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 18 оценки

Отзиви

благодаря на вселената
Благодарната
Благодаря на Господ и Вселената!
Пилето
Задължително трябва да виждам седемте признака или само някои от тях?
Благодаря, има много истина!
Blagodarq mnogo!-na vselenata i na vas,4e vi ima!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...