Назад до Технологии и развитие

QEG – КВАНТОВ ГЕНЕРАТОР за СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ

Резюме

от Hopegirl http://hopegirl2012.wordpress.com/

Свободната енергия е дадена на хората. Вие можете да изберете да останете скептични, ако искате, но с времето (може би до няколко месеца), реалността на това, което се случва, ще се проявява все повече.

Публикуването на схемите на квантовия генератор QEG (Quantum Energy Generator) беше повратна точка за всички нас. Използваме случая да обясним на хората цялата история от последните шест месеца.

Резултатите от първата седмица:

През първите 24 часа около 20 000 души са свалили документите за QEG. Оттогава това се разпространи толкова бързо, че вече не може да се посочи точен брой. Ръководството беше препубликувано на толкова много блогове и разпространено из всички социални мрежи. Досега ръководството е преведено на немски, италиански, японски, шведски, а скоро ще го има на китайски и испански.

Създават се сайтове с форуми, за да се помогне за разпространяване на информацията. Ето един от тях, където се публикуват множество актуални информации:

http://be-do.com/index.php/en/     [на английски]

Създадохме и чат в Skype, наречен QEGNetwork, където се събраха много хора, за да публикуват информации и да обсъждат въпроси.

Бихме искали да помолим хора с познания за уебсайтове да създадат свързани страници, за да може групи по целия свят да се свържат и да разговарят помежду си. Това е важно, за да се помага при проблеми и снабдяване с части. Трябва бързо  да разпространим тези знания и да помогнем на отделните групи да се свържат помежду си.

Семейството на изобретателя на QEG учредихме организацията “Fix the World” (FTW - “Оправи света”). Веднага след публикуването на документите заминахме за Тайпей, Тайван, където показахме видеопрезентация за работещия QEG прототип. Мнозина, които посетиха конференцията, разпространиха знанията по целия свят. В Тайпей бяхме във фабриката, където изграждаме QEG. Подготвят се чертежи за производство в по-голям мащаб и източници за снабдяване с части.

В много страни се образуват групи от инженери за изграждане на QEG. Нашият пръв практически опит тук в Тайван е с една група инженери, много от тях от Китай. Хората от Китай са отделили голяма сума, за да започнат производството на генератора в Китай. Съобщиха ни, че чертежите за генератора са споделени с 5000 инженера в Китай, които правят иновации по генератора и чертежите се публикуват за всеки инженер.

Вече видяхме чертежи за подобрения на генератора. Инженери по целия свят имат пълната творческа свобода да правят това, което може да се направи, щом се постигне източникът на Свободната енергия (на английски: over unity powersource).

Ние сме много развълнувани. Един от нашите доставчици Torelco съобщи, че има голямо търсене на обработени сърцевини, получават много поръчки от целия свят. Те реорганизират своя персонал, за да се справят с повишеното търсене и предлагат най-добрата възможна цена - 3000 долара за цялата обработена сърцевина. В тази цена не влизат транспортните разходи.

Ние препоръчваме Torelco за поръчване на обработена сърцевина, която включва сърцевина от композитна стомана и ротор, всички Mica компоненти, магнитни проводници, маркучи, дистанционни елементи, Mylar лента и външна обвивка, щифтове 8 цола, гайки, подложни шайби, изолация Nomex на ъглите и пръстеновидна намотка.

Друг доставчик, Polaris, предлага комплекти за генератора на два пъти по-висока цена. Понеже по цял свят възникват много връзки, смятаме, че частите за QEG ще стават все по-достъпни (ще ги произвеждат много хора!)

Следете за нови актуализирани издания на документацията тук:

http://www.fixtheworldproject.net/qeg-open-source-documents.html

 

Специална забележка за тези, които не могат да си купят части за изработване на QEG

Ние разбираме и правим най-доброто, което можем, за да намерим по-евтини части и търсим творчески възможности, за да направим генераторите по-достъпни. Някои от тези идеи са спонсорски програми, спонсорирани генератори за нуждаещи се хора, публично финансиране, където хората обединява ресурсите си за купуване на части и пр. Всичко това е съвсем ново, но скоро хората ще имат достатъчно време да изградят системи и производствени структури, които ще намалят разходите за генераторите. И понеже никой не притежава QEG, той е свободно достъпен за всички и с времето ще става все по-достъпен.

Следващите стъпки за QEG

Получаваме въпроси и искаме да помогнем колкото може повече. Ще създадем ежеседмично радиопредаване с James Robitaille (Джеймс Робитейл) и Hopegirl в радиото Mission I’m Possible (Мисия Аз съм Възможен). Предаването ще се казва "Питай Джеймс за QEG”. Хората ще могат да задават въпроси по телефона или да изпращат въпроси, на които Джеймс и Hope (Хоуп – “Надежда”) ще отговарят в ефир. Предаванията ще се записват, и отделно въпросите и отговорите ще бъдат публикувани във форуми, за да могат и други да ги прочетат. Времето за излъчване на предаваният търсете тук:

http://www.blogtalkradio.com/expandinguradio

 

Hope (Хоуп) ще пътува за Лондон и ще представи там QEG на конференцията

Alchemy Event Conference на 11 април.

Следващият ни практически семинар и изграждане на QEG ще бъде в Aouchtam,Мароко, в обществото One People. Който иска да присъства там, моля да се свърже с Brian Kelly: http://briankellysblog.blogspot.tw/

Планират се и много други пътувания в близко бъдеще, включително в Перу през юни.

Ще продължи да пътуваме, колкото ни е възможно, за да разпространяваме знанията. В момента за нас най-важната програма е “Обучаване на обучители”. Това ще рече, да обучаваме инженери за изграждане на QEG и да им покажем как да обучават други хора. По този начин можем по-бързо да разпространим информацията.

За нас най-важно е да дадем технологията в ръцете на хората. Преди 130 години Никола Тесла е създал генератор, който е можел да дава достатъчно енергия за захранване на твоя дом. Тази технология е била укрита, за да се контролират хората чрез зависимостта от нефта. Проектите и патентите на Тесла са публично достъпни.

С помощта на изследване, помощ от други, божествено вдъхновение и  благодарение на 30 години опит като електроинженер Джеймс Робитейл от организацията Fix the World (FTW) след един час обучение в организация, която изработва тези генератори от 20 години (и укрива това) успя да разбере, как се прави генераторът.

Ние събрахме парите за прототипа чрез обществено финансиране (crowd funding) и дарения от над 1000 души, които повярваха в нас. Трябваха ни 5 месеца, за да направим прототипа и щом получихме “суровата” енергия, на 25 март 2014 г. публикувахме схемите и дадохме тази технология на света. Нашият Квантов генератор QEG произвежда 10 kW изходна мощност след подаване на по-малко от 1 kW мощност, която си доставя сам. Сега генераторът е широко разпространен и ще се разработят много варианти и подобрения. Хората ще се включат в усъвършенстването на QEG и ще бъдат свободни от робството на нефтената и енергийната индустрия.

Организацията FTW никога не е имала и няма намерението да притежава QEG или да го контролира. Това е подарък за света. Сега, когато публикувахме технологията, хората имат възможност да го изработват, изследват, демонстрират, усъвършенстват и разпространяват. Генераторът принадлежи на хората и от тях зависи QEG да се разпространи по света. Ние призоваваме хората по целия свят да подемат инициативата, да се организират в местни екипи, да създават форуми, сайтове, видеоклипове. Съберете вашите инженери, управители, снабдете се с части, съберете пари и ги разпределете сред вашите хора. Можете да направите нещо, което ние нарекохме Cottage Industry Community Unit* (CICU) [* на български - нещо като “общност за манифактурно производство”].

В миналото е имало много опити да се пусне Свободната енергия. Има множество работещи устройства, които многократно са били доказвани. Нито едно от тях не е било дадено успешно на хората. Според нас има две основни причини за това: силово потискане от страна на заинтересовани предприятия и отрицателни човешки качества като алчност, страх и контрол.

Затова единственият начин за човечеството да получи свободната енергия, която му е нужна, за да оцелее, е напълно безусловен акт на доброта и съзнателна стратегия в социалните медии. Ето защо FTW постъпи по този начин. Ако бяхме опитали друг подход, нямаше да имаме успех с нашата най-висша цел: преди всичко искахме да дадем свободната енергия на хората и да сложим край на страданието на тази планета.

Това, което направихме, вече не може да се спре. Свободната енергия СЕГА е тук. Тя е реална и е в ръцете на хората. От момента на публикуването на документите те се разпространяват с рекордно темпо в социалните медии. Чертежите са навсякъде в много страни. Инженери приеха това съвсем сериозно и очакваме, че през следващите няколко месеца квантови генератори ще се появят навсякъде. Просто има твърде много хора на тази планета, за да се потисне това и ние ще постигнем повратна точка.

 

ЗАД КУЛИСИТЕ: ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА ОТ РАЗВИТИЕТО НА QEG

Не беше лесно. Започна през септември миналата година с информации, които дойдоха от моя доведен баща Джеймс Робитейл. Докато бях в Австралия, той ми се обади, че е открил как работи QEG. Аз се срещнах с инвеститори в Австралия и те казаха: “Ако ни покажеш работещ прототип, ще го финансираме”. Но ние нямахме нужните 7000 долара, за да направим прототипа и инвеститорите отказаха да помогнат. 


Нашето семейство няма богатство (но имаме много любов!). Ние се борим да свържем двата края и имаме дългове, като повечето хора в нашата страна. Ние стартирахме кампания за обществено финансиране и получихме финансиране от 300 души, които повярваха в нас. Това се оказа добра идея, защото накрая изработването на прототипа в действителност ни струваше 15000 долара.

От момента, когато навлязохме на сцената на свободната енергия, се превърнахме в мишена. През първите 6 месеца от изграждането на QEG нашето семейство се сблъска с много трудности и негативно съпротивление, както в личния ни, така и в нашия обществен живот. Смятаме, че тези проблеми ни се създаваха в опит да ни попречат да постигнем целта си. Имахме много кризи. Имаше и много нападки, негативни коментари онлайн, получихме и смъртни заплахи. Да, болно ни е, особено когато всичко, което искаме, е да помогнем на хората.

През цялото това време имахме много моменти, когато искахме да споделим с хората чудесните резултати, които получавахме. Но имаше толкова много съпротивление, нашето семейство и QEG още не бяха защитени чрез публикуването. Знаехме, че трябва да мълчим и да изчакаме.

Обикновено избягваме да говорим за негативните неща. Но сега е важно да споделим някои истини. Ние  се опитахме да работим заедно с хора, които имаха опит от десетилетия. Тези хора сметнаха, че можем да напреднем много бързо и искаха да ни възпрат, за да могат да ни контролират. Тези лица не вярват, че човечеството е готово да използва свободната енергия, и смятат, че трябва да се почака още 20 години. Ние не смятаме така. Според нас човечеството трябваше да получи тази технология преди 130 години (или повече). Време е хората да се освободят.

Опитахме се да работим с някои хора, които можеха да ни научат на методи за работа със свободната енергия. Тези хора искаха много пари за техните знания и укриваха информация, така че ние все се връщахме назад.

Срещнахме се с богати хора, някои от тях милиардери. Те казаха, че искат да помогнат на планетата, обещаха да финансират нашите проекти с огромни суми. Те ни губиха времето и само ни забавиха в постигането на целта. Искаха от нас всякаква безплатна работа, за да “заслужим” дарение от тях. Опитахме се да работим с тях. За година и половина не получихме финансиране от нито един от тях.

Уморихме се от обещанията за голямо финансиране и не искахме да губим повече време. Затова решихме да опитаме с обществено финансиране. Повече от хиляда души ни подпомогнаха с малки суми и бяха щастливи да дадат каквото могат, защото за тях беше важно да помогнат за създаването на Златната епоха. Това бяха хората, които направиха възможно изработването на QEG.

През цялото време имахме и множество силни моменти на истински чудеса. Всеки път, когато си мислехме, че сме се провалили, Бог ни помагаше, идваха и хора, които ни помагаха. Никога не загубихме вярата, че ще успеем в това, в което вярвахме. Научихме много уроци по пътя. След всяко отрицателно преживяване имаше десет възхитителни положителни преживявания. Никога не подценявайте силата на Добротата и на Любовта. Тя е много по-силна от всяка негативност. QEG е живото доказателство за това.

Една дума за Вярващите:

Това е моментът, който много хора очакват от десетилетия. Сега зависи от всеки от нас да се ангажира активно в работата. Намерете части, намерете инженери, намерете работно помещение, обединете ресурсите си, работете заедно и сега можете да проявите това за вас. Можем дълго време да визуализираме и да медитираме за QEG, преди да имаме един генератор, който ще захрани дома ни с енергия. Сега е времето за действия, за да стане генераторът възможен за теб и за твоите близки.

Една дума за конструкторите и инженерите на Технологията на Свободната енергия:

Знаем какво сте преживели и знаем, че не беше лесно. Човечеството има нужда от вашите изобретения и мнозина от вас имат нужда от признание и финансова подкрепа за вашия труд. Старият начин за правене на сделки НЕ ДЕЙСТВА. Ние знаем това, защото никой няма свободна енергия, досега. Това може да е възможност за вас да публикувате вашите изобретения. Ако последвате нашия пример и публикувате вашите изобретения, има достатъчно добри хора в този свят, които ще ви помогнат да получите това, което ви трябва, а човечеството ще получи това, от което се нуждае и можем  да сложим край на страданията на този свят веднъж и завинаги. Ние въстанахме и го направихме. Кой ще застане до нас?

Поглеждайте тук за още статии през следващите дни за изграждането на QEG в Тайван :
http://hopegirl2012.wordpress.com

Ще има снимки и видеоклипове, за да покажем колко реален и удивителен е този пробив.

Превод на немски:
http://wirsindeins.org/2014/04/07/qeg-komplette-enthullung/

http://qeg.lu/

Схеми на квантовия генератор: Изтегли PDF

Реплика на генератора в Тайван

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ -  подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Калин
Г-н Делев ,бихте ли споделили каква е стойността на частите,Благодаря предварително.Пишете ми на kalin_kalinov@mail.bg
Имейла мизабравих да добавя за контакт "ikunchev81@gmail.com"
Ивайло Кънчев
г-н Делев аз съм маняк също на свободната енергия но се уморих от опити с бифилярните намотки иметода на Капанадзе нямам успех до момента моля виако наистина разполагате с генератор на свободна енергия бих искал да си купя едно за моя дом повече от 10 КВ не ми трябва само кажете колко ще ми струва и ако имам необходимите за вас пари ще го закупя. Ако нямате направен генератор пратете ми схема да си го направя отново ще Ви платя за нея.Надявам се цената да е разумна.Благодаря Ви предварително
Аз не съм изучавал инженерни науки, но съм възхитен от ентусиазма. Намам свободни пари ( кой ли ги има) но мисля че има МНОГО българи, които имат нужните знания и ако се появят такива, нека се организират . знам че да се организираме е ахилесовата пета на българите, но дори и НИЩО да не излезе, успеят ли да се организират много хора за тази ИДЕАЛНА цел, вече ще сме постигнали МНОГО. Настъпи ли този миг на организация, съм готов да се включа с ръцете си, за да помагам . alextas2004@abv.bg
В.Големанов
Гн. Делев , да обменим опит V.I.Golemanov@abv.bg
Коментирай
loading...