🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: 12 Декември беше абсолютен успех

След като 12 Декември отмина, можем до обобщим, че това беше абсолютен успех. Как иначе можем да го определим, след като е извън контрола на когото и да било на Земята. Висшите сили се увериха, че сте готови за издигането с Майката Земя. Сега броени дни преди 21 Декември е най-изумителното време за вас. Вие ще изпитате преживяването на живота си, всъщност на многото си животи. Чрез издигането си вие ще научите къде ще ви поставят вашите творчески сили. Бъдещето е ваше и в този живот вие трябва да работите за постигането на идеалното ниво, което е в съответствие със състоянието на съзнанието ви. Вие всички ще се озовете там, където е най-подходящо да продължите своя опит. Хората на Светлината естествено ще намерят себе си сред себеподобни в най-възвисяващите вибрации.

Има някои красиви души изпълнени със състрадание и любов, които не знаят нищо за Издигането, но и те ще се присъединят към Светлината. Тъй като промените вече настъпват има много работа за тези, които са просветени и искат да служат на другите. За известно време нуждите от лечение ще бъдат изпълнявани по-много различни начини, докато все още имате достъп до местните здравни центрове с модерни лечебни съоръжения. Могат да възникнат някои усложнения, докато обществото ви се интегрира към новия начин на живот. Това ще се дължи на факта, че навлизате в Космическата Ера, но ще се адаптирате много бързо. Новите технологии ще доведат до преодоляване на проблемите ви в кратки срокове. Ние настояваме нашите земни съюзници по-бързо да приведат в действие безплатните енергийни устройства.

Общите условия на Земята се влошават, заради метеорологичните промени и колебанията на пазарите, които са манипулирани с цел печалба. Независимо дали става въпрос за храна или пари, спекулантите продължават да носят нещастие в един свят, който тъне в смут. Тези условия обаче няма да продължат още дълго и няма да бъде допуснато тяхното повторение. Едрият бизнес и особено банките ще бъдат напълно реорганизирани, така че да се гарантира, че никога няма да се повтори срива от последните години. Паричните системи ще се променят изцяло и на тяхно място ще дойде много по-справедлива система. Това ще доведе до честна търговия и ще сложи край на корупционните практики. Както вече ви казахме много пъти богатствата също ще бъдат преразпределени и ние вече започнахме да откриваме скрити находища на ценни метали. Присъединете се към St. Germain's World Trust Fund и това ще е достатъчно да се гарантира, че всеки ще бъде над прага на бедността, под който в момента се намират толкова много хора.

Парите и ценностите, придобити по честен начин ще останат собственост на добросъвестните им собственици. Всичко което е добито по нечестен начин ще бъде възстановено. Една от характеристиките на бъдещия живот е, че престъпността ще изчезне, тъй като подобни действия нямат място в съзнанието на хора, които вече са се издигнали. Нивото на съзнание ще бъде толкова високо, че честността във всички отношения ще може да се приема за даденост. Освен това хората които се грижат един за друг и покриват нуждите си са много по-щастливи и се чувстват, като едно цяло с всички останали. Да скъпи мои, толкова много неща ще се променят, така че няма от какво да се притеснявате, но моля ви бъдете търпеливи, докато нещата се подредят. Отсъствието ни до сега не трябва да се разглежда, като умишлено действие от наша страна. От известно време ние искаме да излезем открито пред вас. Това което сте постигнали с вашите собствени усилия, ясно говори за намеренията ви да достигнете до Издигането. Разбира се ние ви помагаме малко, като спираме намесата, която може сериозно да застраши напредъка ви.

Мира идва на Земята много скоро. Той е бил предлаган на вашите лидери преди много години, но те го отхвърлиха. Сега той идва при вас, като постоянен мир. Това е Божия мир и любов, който вие ще заслужите, като се издигнете над ниските вибрации и за онези души на любовта, които са в състояние да присъстват в по-високите измерения. Това не означава, че Бог не обича всички души, независимо от нивото в което се намират и което е най-добро за тяхната по-нататъшна еволюция. Безусловната любов на Бог е с вас през цялото време и е за всички.

Отстраняването на членовете на Кабала е в ход и ще в бъде сила, докато те не бъдат отстранени от пътя ви. Има си причини защо не разполагате с много информация за това, тъй като това се извършва с цел избягване на всякакво суетене или нежелана публичност. Точният характер на нашите действия е най-пазената тайна, но много скоро ще разберете какво се случва. Всъщност ние искаме да бъдете наясно с намеренията ни и скоро ще ви информираме редовно, за  това какво правим. Това ще е съчетано с желанието ни да стигнем до масите.  Това ще е доста трудно за постигане, тъй като всички страни трудно биха се договорили, за едно общо наше разкриване. Искаме да вървим напред сега, защото не можем дълго да стоим в това положение, но това ще бъде последвано от други промени, които за сега имат приоритет, като отношението към природата.

Земята изглежда красива в този момент, като се свързва със светлината и любовта на хората на Светлината. В момента има и допълнителна светлина, идваща от сезона на добрата воля. Това е времето, когато старите приятели или отсъстващите приятели се свързват по един любящ начин с тези, които няма да могат да разчитат на роднините си. Тази любов и състрадание се усеща от толкова много хора в неравностойно положение, които често са били без дом и подкрепа. В бъдеще такива ситуации няма да има, просто няма да е възможно при наличието на толкова много любов и светлина. Небето е реално място, точно както си го представяте. Всъщност то дори ще ви се стори много по-поразително и чудно красиво, отколкото сте си го представяли.

След като промените започнат бъдете сигурно, че ще бъдете напълно информирани, за това което се случва. Новата 2013 обещава да бъде най-активната година и тя ще бъде за много от вас. Когато сте се преродили това е било с ясното съзнание за Издигането, знаейки, че сигурно ще участвате в него. Някои от вас имат умения, които са полезни за нас и вие ще разберете, когато ние имаме нужда от вас. Има много начини по които това може да стане и някои от вас ще са едни от първите посетители на нашите кораби.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви обичам за вашата всеотдайност към работата ви, за да сте убедени, че всичко е подготвено за Издигането.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...