🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Целта ни не е да унищожим тъмните сили, а да ви предпазим от тях

Предстоят ви много промени в близко време. Тъй като плановете на тъмните сили бяха осуетени, те повече не могат да диктуват бъдещето на човечеството и не им остава друго, освен да признаят доминиращата позиция на Светлината. Това означава, че напредъка ви вече не може да бъде възпрепятстван или пренебрегван и действията ви ще става все по-открита и популярна за големите маси от хора. Има толкова много неща за вършене. Нашите планове са да постигнем определени резултати, колкото е възможно по-бързо. Досега не сме общували много заедно, заради определени притеснения, но сега можем да комуникираме, без страх. Ще виждате все повече наши кораби спокойно да се движат в небето. Досега избягвахме да се показваме открито, за да избегнем конфронтация с вашите летателни съдове. Очакваме да бъдем признати от вашите политически лидери, но осъзнаваме, че повечето от тях се страхуват да направят това. С течение на времето всичко ще бъде разкрито и всеки, който е работил за тъмните сили ще бъде разкрит. Съществуването в по-високите вибрации е несъвместимо с по-нисшите същества, тъй като ще дойде момента в който само Истината ще може да съществува. Дните на тъмните сили са преброени и въпреки всичко, което са сторили, ние им предлагаме да застанат на страната на Светлината, без да ги обвиняваме за нищо. Те обаче имат да извървят още дълъг път, за да осъзнаят, че това е единствения изход.

Както без съмнение сте осъзнали, нашето основно желание е да видим всяка една душа обърната към Светлината и поради това на всеки ще бъдат предоставени всички възможности да направи това. Ние не искаме да наказваме своенравните души, а им показваме нашето състрадание и им осигуряваме равноправна възможност да се обърнат към Светлината. Никой не е безнадежден случай, освен ако не иска да приеме възможностите, които му се предлагат. Всеки един от вас на определен етап е преминавал към тъмната страна, но това не означава, че не сте натрупали полезен опит, докато сте били обърнати към тъмнината. Всъщност това дори ви прави по-силни, защото знаете точно как да помогнете на хората, които повтарят вашите грешки. Затова винаги ви призоваваме да не гледате осъдително на никой, защото няма как да знаете през какво преминава. Затова ви моля отново не съдете хората, които се намират на различни етапи в своето развитие.

Вие всички сте едни велики души, които са били в „Ада“ и са се върнали обратно. Точно затова винаги ви казваме, че Светлината в ниските вибрации е затъмнена. Въпреки това вие сте оцелели и сте станали още по-велики същества, но все още не разбирате пълното значение на всичко това. Предстои ви една огромна задача и тя е да намерите обратно пътя си към Светлината. Трябва да поемете тази задача с голяма увереност, тъй като ние винаги ще сме до вас да ви помагаме. Трябва да приемете факта, че сте се прераждали на тази земя много,много пъти, за да изиграете своята роля във великото приключение, което е към края си. Вие сте преминавали от светлата към тъмната страна в зависимост от това какви преживявания са били необходими за развитието ви. Животът непрестанно се развива и все повече души се завръщат към Божественото, откъдето произлизат. Не се притеснявайте за това, защото ви предстои дълъг, дълъг път, преди завършването на тази задача. Крайната цел е отново да станете едно цяло с Бог.

Всеки един от вас играе важна роля в това да носи Светлина обратно на Земята. Ние чуваме вашите въпроси. Вие усещате, че можете да сте много по-полезни и знаете, че вашите възможности са ни добре известни, затова много се радваме, че търсите такава помощ. Поддържайте светлината в себе си силна и ярка, това е единственото, което искаме от вас. Работниците на Светлината стават все повече, а това гарантира, че бъдещето в Новата Епоха е сигурно. Ако ви се поставят допълнителни задачи, това е защото притежавате необходимите знания и опит да ги изпълните. Ние знаем вашите възможности и в какво сте най-добри. Радвайте се, защото истинската работа ще започне скоро и всички чакани от вас събития, постепенно ще започнат да се случват.

Концентрирайте се върху добри и здравословни неща. Ако по някаква причина сте нападнати от тъмните сили ги озарете със светлина и продължете по пътя си. Няма нужда излагате някакви аргументи, просто изложете гледната си точка и продължете напред. Докажете на себе си, че имате необходимата увереност да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви и не се поддавайте на провокации. Някои от вас ще си кажат, че е по-лесно, отколкото го описваме, но наистина трябва да сте подготвени за всякакви ситуации. Не трябва да се поддавате на страха, защото той намалява вибрациите ви и позволява тъмните сили да черпят енергия от него. При такива обстоятелства призовете всички, които са на страната на Светлината и помощта няма да закъснее. Имате много по-голям душевен опит, отколкото можете да си представите.

Галактическата Федерация протяга своята ръка, за да ви помогне в трудностите, които предстоят. До този момент сме били строго под командването на йерархията, която е отговорна за изготвянето на плана, за завръщането ви към Светлината. Както сме споменали не веднъж в повечето случаи ние сме невидими за вас. Не се показваме открито, защото това може да причини инцидент в който да пострадат невинни хора. Ние не търсим конфринтация с тъмните сили и по скоро бихме преустановили някои от дейностите си, за да запазим мира. Имаме капацитета обаче да се справим с всякакви проблеми, благодарение на напреднали защитни системи, за които дори и не предполагате. Прибягваме до тяхното използване обаче само в краен случай, тъй като целта ни не е да унищожим тъмните сили, а да ви предпазим от тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпитвам невероятно щастие, че мога да говоря свободно с вас. Много от вас вече осъзнават какво се изисква от вас, за да сте същества на Светлината. Към края сме на един дълъг път и ви благодаря за вашата ангажираност и постоянство спрямо Светлината.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

galia
Sega pro4etox tezi redove. Az poddarzam napisanoto.
За да има хармония във Вселената е необходима да има и добри и лоши енергии, но лошото не бива да побеждава доброто. Това е вечна война без изход. Не смятам че написаното е истина.
Мария
Дааа.... как пък не ? Светлината доминирала....? Защо все по- лошо става, а вайните не престават 2 Убийства, измами на банките, бедствия....
Хареса ми написаното, но Салуса от СИРИУС......там са сиви...
Дали все още се намират хора, които да вярват на малоумни фантазии?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...