Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Вашето съзнание ще ви отведе в новата реалност

Знаем, че вече усещате онези блажени моменти и гледате безстрашно право в по-високата реалност.  Това сега се случва за всички хора, които искат да достигнат до по-високите реалности в този момент на настоящето. Те постоянно чувстват тези блажени моменти да бъдат свободни от цялата илюзия и да се освободят от последните капки на някогашните реки от безкраен страх и съмнения. Ние усещаме, че вече няма страх във вас и когато успеете да изчистите малките фрагменти от стари спомени и мисли, вашето съзнание ще ви отведе в новата реалност. Това преживяване ще бъде много силно и вие ще пазите спомена за него в продължение на много следващи животи, които ви предстоят. Фокусирайте се върху това преживяване и се чувствайте сигурни, че можете да направите този преход с лекота, тъй като сте много добре подготвени. Има много планове за това как бихме могли най-добре да ви помогнем и ние постоянно ги споделяме с вас. Някои от тях е необходимо да бъдат променени, поради вашето колективно желание. Трансформацията на онези от вас, които са готови не може да бъде променена или спряна, защото това е техния собствен избор и ние вече коригираме нашите планове, като ви включваме в тях.

Това сътрудничество и връзка между нас винаги е била зад всички наши планове, като зачитаме вашата свободна воля, въпреки факта, че все още много хора не приемат нашето присъствие и нашите намерения. Онези от вас, които са готови да бъдат с нас не могат да бъдат задържани. Опита и избора им преди това въплъщение са от жизнено важно значение в целия този процес на издигане. С навлизането си в по-високата реалност те ще могат да споделят много повече Светлина и Любов с всички останали. Този процес ще се улесни и от факта, че споделянето на тези знания влияят на колективното съзнание на цялото човечество. Ние чуваме и разбираме вашите въпроси как ще споделите своя опит с другите и как вашето издигнато съзнание ще си взаимодейства с хората, чието съзнание е на по-ниско ниво. Ние не искаме да навлизаме в детайли, тъй като това е част от вашите невероятни преживявания през които трябва да минете и всеки от вас ще има свои собствени преживявания. Ние обаче можем да ви кажем, че в бъдеще обмяната на информация ще се извършва като обмяната на енергия.  Вие като същества на Светлината ще можете съзнателно да получавате и изпращате информация според собствените си нужди.

Вашето придвижване в по-висшата реалност ще помогне изключително много на всички промени, които се случват, тъй като все повече и повече хора ще бъдат повлияни с енергия на Любов и Светлина. Те ще осъзнаят, че не трябва да страдат под страх и съмнения за своето съществуване и ще започнат за изпитват все по-любящи и мирни усещания, благодарение на които много по-лесно ще се отърват от предишното състояние на ума. Вашето влияние ще помогне и за разпространяването на по-достоверна информация от всички източници. Хората ще започнат да разбират и да чувстват, че житейският опит и съществуване е много повече от това, което сегашните медии разпространяват, като „цялата истина”. Те ще разберат, че чувствата и енергиите, които са в телата им носят всичко от което се нуждаят за един щастлив живот. Те ще разпознаят фалшивата илюзия, която вече няма да ги удоволетворява. Някои от хората ще искат да останат в по-ниските вибрации и за тях нищо няма да се промени. Вие трябва да приемете и да уважавате техния избор. Те ще продължат да виждат по-ниската реалност, дотогава докато имат нужда.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние се наслаждаваме на тези моменти, тъй като знаем, че вие осъзнавате какво се случва с вас. Има още много какво да учите в високата реалност, но това ще бъде едно страхотно преживяване за всички нас. Ние поздравяваме всички вас, отпуснете се отново в спокойствието на ума си и довършете цялата необходима подготовка, като приемате чувствата на любов, които безкрайно протичат през сърцето ви.

МАДАД

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
loading...