🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Подравняването на 21 Декември

Вие сте затрупани с много различни мнения за значението на подравняването, което ще настъпи на 21-ви Декември. Едно нещо е сигурно обаче, всички ще изпитате промяна във вибрациите в по-голяма или по-малка степен. Тя не може да мине без да ви засегне, но онези които са го предвидили и участват в нея, ще получат много по-голямо осъзнаване. Дългосрочните ефекти ще са промяна във много аспекти, но ще отнеме време преди това нещо да стане видимо. Това което ще бъде очевидно е, че колективното човешко съзнание ще получи голям тласък на енергия в резултат на разширената визия за бъдещето. Ще осъзнаете, че настоящето е резултат на вашите прогнози, желания и намерения. Към Земята ще бъде изпратена повече светлина от когато и да било, затова трябва да бъдете положителен и да внимавате къде съсредоточавате мислите си.

Скоро ще изпитате повишената осъзнатост, като започнете да забелязвате промените около вас. Те може да са едва забележими, но ще усетите едно облекчение и по-щастливо настроение при изразяването с повече хора, отколкото обикновено. Ще усетите едно по-възвишено усещане за живота и ще ви изпълнят чувства на лекота и спокойствие, породени от по-малкото стресови ситуации. С други думи ще се установи един нов Мир на Земята, който ще сложи край на хаоса, конфликтите и войните. Ние ще ви помогнем да постигнете мечтите си, тъй като страшно много се нуждаете от промяната, за да навлезете в Новата Епоха. В момента се намирате в прекрасно време на удовлетвореност и щастие.

Разбираме, че трябва да се фокусирате върху това да се подготвите за това, което предстои. Ако е възможно на самия ден намерете място, където да останете в мир със себе си и да се отпуснете напълно. Енергиите ще бъдат най-силни в 11 часа и 11 минути, но ще продължи и след това и вие ще я усещате още доста време. Отново както и на 12 Декември вашето непосредствено впечатление е вероятно да бъде най-силно, но обърнете внимание на промените, които са настъпили в дните след това. Като цяло би било изненадващо ако не усетите нищо,  но това може да се дължи на факта, че не сте способни да определите кое е нормално в резултат на подравняването. Не се съмнявайте в чувствата си, тъй като вие сте много по-чувствителни към промените, отколкото си мислите.

Скъпи мои това са времената които сте чакали и няма да останете разочаровани. Знаейки, че двойствеността е към края си вие ще се издигнете в друго измерение и това ще ви позволи да се отървете от връзките си с по-ниските вибрации. Вашият живот изпълнен със стрес, проблеми и несигурност ще стане щастлив, радостен, мирен и изпълнен със задоволство. Този процес е необратим и тези, които са били част от илюминатите няма да имат силата да повлияят на предстоящите събития.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще следя напредъка ви с интерес. Искаме да изпитате собствените си преживявания без допълнително влияние от наша страна, поне засега. Галактическата Федерация е много доволна от победата ви за Светлината и ви пожелава да изпитате върховна наслада в близките дни.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...