Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: В момента няма друго място като Земята, което да предлага толкова бързо еволюционно израстване

Скъпи мои, Светлината се разраства все по-бързо за всички вас, които с постоянство вървите по правилния житейски път. Може би все още не усещате колко добре се справяте, но се усеща едно чувство на дълбоко удовлетворение във всичко което правите. Заедно с вашите духовни водачи ние ви помагаме да не се отклоните от истинския път. Крайния резултат от вашата всеотдайност е, че можете да продължите напред, без нищо да отвлича вниманието ви от пътя по който сте поели. Ползите от това са много и съвсем скоро вие ще осъзнаете колко много сте постигнали, благодарение на вашата всеотдайност. Не е важно количеството, а качеството и всеки един от вас по свой собствен начин помага на Светлината да се разпростира над Земята. Вие сте привилегировани за това, че сте избрани за тази задача. Все пак не всеки е избран за този конкретен период на действие. Сега е момента, който сте чакали в продължение на толкова много земни животи. Някои вече усещат промените, които настъпват, благодарение на отслабената мощ на негативните енергии.

Днешните времена са странни и изпълнени с крайности. Понякога негативните енергии нарастват и предизвикват повече проблеми от обикновено. Това по-скоро са последните останки на статия цикъл. Все още имате уроци за научаване, но скоро ще настъпи периода в който вибрациите ще се повишат. Когато това се случи ще се издигнете до ниво, което повече не може да приема по-ниските вибрации. Затова продължавайте смело напред и не позволявайте вашето внимание и решителност да бъде разколебано. Тъмните сили са наясно, че времето им изтича и като притиснато в ъгъла животно се опитват да се закрепят с последни сили, без значение от последиците. Те все още се надяват, че ще успеят да напуснат Земята, когато нещата се обърнат срещу тях, но това вече не е толкова лесна задача.

Както вече знаете вашата свободна воля ще определи бъдещето ви. Човечеството в момента е смесица от различни групи души от различни планети и дори звездни системи. Основната група са тези, които са дошли на Земята, за да се развиват. В момента няма друго място като Земята, което да предлага толкова бързо еволюционно израстване. Имайте в предвид, че независимо колко труден е живота ви той не е наложен на сила на душите, а те са се съгласили на този живот, за да натрупат по-голям опит. Всъщност една душа може да промени мнението си за въплъщението дори в последния момент.

Не е нужно да изпитвате загриженост относно резултата действията на другите души. Всеки един от вас изпитва това от което се нуждае и много души ще пресекат пътя ви, за да имат краткотраен контакт с вас. Това често има някаква специална цел, но въпреки това може да бъде важна стъпка и за двама ви. Най-важните хора в живота ви най-вероятно са били с вас и в други животи и някои семейства остават заедно в продължение на много въплъщения. Те често участват в различни роли и както сигурно вече знаете изпитват различни енергии, въплъщавайки се като мъж или жена. Ако прекарате твърде много животи, прераждайки се само с един пол е много по-трудно да се промените, когато настъпи такава необходимост. Ако погледнете по-глобално на нещата ще разберете, че се извършва голямо подготовка, преди прераждането ви на Земята, за да сте по-продуктивни и да се развирате.

Най-приказните събития са планирани за бъдещето ви, когато голяма част от истината ще бъде разкрита и вие ще може да живеете с нея. Животът ще бъде доста по-различен от това, което е в момента. През годините сте били подтикнати да се развивате в посока, която е подходяща за целите на илюминатите, които ви държат в подчинение. Това е направено с цел да ви обърка и да ви държи по-лесно под техния контрол. Много скоро ще се измъкнете от това положение и живота ви ще върви напред, прескачайки ограниченията. Това не означава, че предишните ви животи са били загубени, дори напротив, научили сте много неща, много по-бързо. При нормални обстоятелства прогреса ви би бил много по-бавен. Както сме споменавали и преди всяка ситуация ви предлага възможност да постигнете еволюционен прогрес.

Сигурно вече знаете, че има извънземни бази, както на сушата, така и под водата. Ние сме наясно с тях и сме им позволили да останат, при положение, че не се опитват да пречат на другите форми на живот. Всички те са тук, за да изпитат вашето измерение и всичко, което може то да предложи. Някои същества живеят във вътрешността на Земята от много дълго време и изчакват подходящия момент, за да бъдат част от бъдещето на Земята. Други същества, като Анунаките са се намесили в еволюцията ви и са настроили различните раси една срещу друга с цел създаване на войни. Тяхното влияние върху вас е приключило преди около 5000 години. Това са били първите същества, които са посетили Земята с цел да повлияят на еволюцията ви. През по-голяма част от времето на Земята не е имало външни намеси, защото това би довело до изменение плана на развитие, който е договорен от по-висшите същества.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се наслаждавам на решителността ви да запазите свободата, която е ваше право и наследство. Свободата на словото е от ключово значение за истинската демокрация и ви дава възможност за по-нататъшно развитие, без външна намеса. Настоящият цикъл върви към края си и вече има значи, че новия цикъл започва да оказва влияние върху действията ви. Търсете светлината навсякъде по всяко време и винаги когато имате възможност споделяйте радостта и щастието с другите. Удивително е колко бързо една добра дума или жест може да издигне една душа и да повиши нейните вибрации.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки
loading...