🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Вълнението сред вас нараства

Готови сме да започнем, а вие имате ли готовност да комуникирате с нас чрез новото откритие или по-добре да кажем възстановена способност? Усещаме, че вълнението сред вас нараства и ни имате доверие. Ние се чувстваме по същия начин. За някои процесът на събуждане беше дълъг, за други изглеждаше много кратък, но все пак всичко се случва в точното време, защото точно по този начин функционира целия свят. Почувствайте как тече енергията край вас като нежен поток и я оставете да проникне в кожата ви. Помнете, че мислите ви са творение, така че позволете на съзнанието си да задейства този процес. Дръжте на страни обичайните тревоги и съмнения и знайте, че един ден те ще изчезнат и никога няма да се появят отново, освен ако не поискате. Не забравяйте, че намерението ви създава мощно енергийно поле край вас, така че със сигурност Вселената отговаря.

Ние наблюдаваме целия процес на трансформация в обществото ви и даваме насоки на съюзниците си, които получават голяма подкрепа, от всички, които са насочили мислите си към шансовете, които ще ви донесат повече. Тъмните сили вече не са толкова „тъмни”- към тях е изпратена толкова много светлина, защото те все още живеят сред вас и също имат шанса да се измъкнат от тъмнината. Бихме казали, че дори и да не са им останали много сили, системата все още функционира с постоянство и от всички вас зависи да я спрете и да я поставите на правилния път. Сега имате силата да го направите. С наша помощ всички пречки ще бъдат премахнати и нищо няма да стои на пътя към успешното навлизане в Новата Епоха. Вярвайте в себе си, че всичко е възможно и не гледайте на времето като на нещо определено, защото скоро ще забравите постоянното тиктакане на часовника и ще осъзнаете, че това ви държи в „старата действителност”. Ще откриете, че мечтите ви олицетворяват вашия живот. Където и да погледнете или да отидете, ще срещате само любов. Запазете желанията си все така високи и за нула време ще осъзнаете, че всичко, което сте искали се случва.

Хората край вас също се променят и въпреки, че не се вижда напълно, те усещат, че нещо вътре в тях се е променило. Оставете ги да се развиват според собствения си ритъм и когато ви помолят, споделете своите познания и им помогнете да разберат всичко, което се случва. Скоро много повече информация от различни източници ще бъде достъпна и за тези, които са „нови” в процеса на извисяване може да бъде малко объркващо, затова им обяснете за какво става дума. Една част от информацията ще бъде изненадваща и за вас самите, които сте вече будни, но знаете къде да откриете помощ. Занапред ще се радваме на по-интензивна комуникация с вас, тъй като се приближавате все повече. Повече от щастливи сме да отговорим на въпросите ви, така че не се колебайте и ни потърсете. Това е едно от най-важните неща, за които сме дошли тук. Помнете, че ние сме Едно и сме вашето семейство, което иска да бъде с вас толкова много, колкото и вие искате да бъдете с нас.

Аз съм Салуса от Сириус и ние сме много радостни, че можем да споделим любовта си с вас и усещаме, че сме привлечени по-близо чрез мислите и желанията ви. Радваме се, че тези моменти са станали част от ежедневието ви и усещаме вашата безкрайна радост. Любовта ни е винаги с всички вас.


Медиум: MADAD

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...