Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Новата епоха започна

Ченълинг от 28 Декември 2012

Няма значение колко прогнози са направени, тъй като всички възможности, които могат да се материализират зависят от степента на творческите ви сили. За това ние ви казваме, че това което сте преживели е това което сте създали. За тези от вас, които се нуждаят от още доказателства за Издигането, сигурно е било разочароващо. Ние разбираме вашите чувства, но процеса на пробуждането на енергиите за Издигането не е спрял и дори ще се извършва по-бързо, отколкото преди. Повишените енергии в Слънчевата система се дължат на подравняването на вашето Слънце и Великото Централно Слънце на Галактиката и повече са хората, които са намерили някакво доказателство за това, отколкото тези които не са.

Издигането се състоя, но за ваша изненада душите от по-ниските вибрации са все още с вас. Това е така защото много от тях са в състояние да абсорбират енергията и техните вибрации също започват да се повдигат, но те трябва да ускорят процеса , ако искат да останат с вас. Имайте в предвид, че много хора са били наясно със значението на 21 Декември и не всички, които са изпитали нещо знаят какво го е причинило. Това е така да се каже последната им възможност да останат в процеса на Издигането и да не се налага да бъдат взети от Земята, ако това се окаже в техен интерес. През цялото време тя се е надявала, колкото се може повече хора да успеят да приемат новите енергии. Затова ние усещаме, че когато разберете позитивните резултати с радост ще установите, че повечето от вашите сродни души са останали.

Новата Епоха започна и времето ще покаже, че нищо не е загубено от характера на вашия опит. От близкото бъдеще вие ще откриете много повече позитивни резултати, тъй като вече вие ще сте този, който е отговорен за собственото ви бъдеще. Вашето прочистване от неподвижни и нежелани енергии може да продължи напред с пълна скорост и не би трябвало да има никакво затруднение за бъдещия ви успех. Вие се намирате в нови нива на щастие и радост, само заради това, че сте жив и знаете, че сега можете да продължите да живеете нов живот с по-голяма свобода, отколкото когато и да е било преди това. В резултат на получената енергия на 21 Декември вие се доближихте повече до настоящето и това означава, че ще изпитвате по-слабо времето и пространството. Като се движите в 5-то измерение, вие ще осъзнаете, че времето вече не е линейно и  ще загубите всякаква гледна точка за това къде се намирате или как сте стигнали до там. Не се страхувайте, тъй като ще бъдете в състояние посредством мисли да се върнете там където сте били. С течение на времето ще започнете да възприемате и други измерения и реалности и дори ще виждате други същества, които са в тях.

Вашето сегашно правителство и много други от Западния Свят скоро ще бъдат сменени. Това е много важен ход, който ще даде възможност на толкова много други неща да вървят напред. Те не могат да се справят с настоящата криза, предизвикана от краха на редица банки и корумпираните системи, използвани от тях, за да укрепят собствените си печалби, чрез фалшива търговия. Отговорите вече ги знаем и нови начини на управление са подготвени и готови за приложение в много кратки срокове. Ден след ден всяка душа ще продължи да увеличава своето осъзнаване и в резултат на това ще откриете, че се интересувате все по-малко от това, което е представлявало миналото. Вие ставате все по мъдри и хитри и откривате как човечеството е било заблуждавано в продължение на векове. Вече не сте в състояние да поемате повече от това и настоявате за нов подход към живота, който се базира на мир, изобилие и суверенитет за всички.  Трябва да сте в състояние свободно да изразявате себе си и да се отнасяте към всички останали, като към едно цяло. Това искаме да видим постигнато от вас.

Ние разбираме защо някои от вас са обезсърчени заради това, че Издигането мина по-скоро по тих начин, но погледнете положителните аспекти. Ние се опитваме да ви напътстваме да достигнете най-високото възприятие, което имате за себе си и какво да очаквате в Новата Епоха и ще продължим да правим това. На 21 Декември имаше подравняване и започна Новата Епоха с по-високо ниво на съзнание.Това ще ви позволи да ускорите процеса на Издигането и ще станете свидетели на промени, които настъпват с бърза последователност. Всичко което сте очаквали да се случи, като предвестник на Новата Епоха предстои и ще се случи по-силно и ярко, тъй като пътят вече е чист. Досега вие проявихте голямо търпение и ние сме ви благодарни, за отдадеността към Светлината и всички други души. Събитията вече ще текат много по-гладко и ние ви уверяваме, че усилията, които сте положили до момента, за да донесете Светлина и Любов на хората са постигнали огромни резултати.

Естествено Майката Земя също повишава своите вибрации и тя също като вас върви напред и ще ви помага да достигнете Новата Епоха. Има няколко инцидента с хора, които са напуснали Земята и това е пряко свързано с работниците на Светлината, които се трудят упорито да приобщят всички души към Светлината. За нас е удоволствие да отбележим, че някои хора се освободиха от напрежението и съмненията, които таяха, заради своята загриженост за приятелите и семейството. Има голяма надежда за онези души, които досега са били наясно с важността на новият период. Ние знаем, че някои от вас ще погледнат назад и ще се запитат защо се е създало впечатлението, че много неща ще се постигнат по време на Издигането. Нашата мотивация е да представим пред вас всяка възможност да напреднете, благодарение на собствените си творчески сили.

Ние знаем, че работниците на Светлината влагат много време и усилия, за постигането на успеха и очевидната недостатъчност не е критика към тях. Всъщност няма абсолютно никаква вина в тяхната всеотдайност за постигането на задачата. Просто обстоятелствата не отговарят на първоначалните промени, които сте очаквали. Имало е моменти, когато сте били много близо, вашите усилия да бъдат възнаградени, но тъмните сили са ви заплашвали и са забавяли процеса, а ние не можем да ги пренебрегнем. Имайте в предвид, че ние нямаме орган, който да реши проблемите, освен ако това не е божествено постановено. Така, че вие сте тези, които ще определите резултата и сте отговорни за него.

Бъдете сигурни, че времето не е загубено и малък напредък вече е постигнат. Зад кулисите нашите съюзници продължават да бъдат много заети и са близо до това да постигнат правителствени промени. Те са много важни, защото ще оставят старите политики в миналото и ще доведат лидери, които са наясно с необходимостта от огромни промени, за достигането на Новата Епоха. Скоро ще забележите вълна от Любов, която ще залее Земята и това ще покаже, че вашата цивилизация е направила голям скок напред. Това ще доведе до голямо единство за постигането на световен мир. Ако се концентрирате върху области на света, където има въоръжени конфликти, вашите усилия скоро ще доведат до положителен резултат. Когато бъде постигнат световният мир ние трябва да сме сигурни, че войната няма вече никога да се върне.

С минаването на всеки ден перспективите за успех се увеличават. Много хора скоро ще се обърнат към проблемите с бедността в Близкия и Далечния изток и състраданието и разбирането ще се фокусират върху най-нуждаещите се. Това ще принуди правителствата сериозно да разгледат тези въпроси и да предприемат някакво действие. Усилията на нашите съюзници ще доведат до преразпределение на богатствата, които са добити незаконно. Ниските вибрации изчезват все по-бързо с което шансовете за забавяне на този процес намаляват.

Скъпи мои, разберете, че не сте загубили нищо, заради това, че не сте изпълнили мечтите си. Всъщност вие сте спечелили повече, отколкото сте имали преди. Ситуацията вече е по-ясна и сигурна и нашата помощ към вас вече може да стане по-открита. Ние искаме да се разкрием пред вас възможно най-скоро. Тогава ще можем да ви помагаме без каквито и да било пречки. Цялостният вид се е променил към по-добро и усилията ви ще бъдат по-продуктивни. Ние сме близо до вас през повечето време, но рядко се показваме и това ще бъде променено в скоро време. В крайна сметка вие ще се присъедините към нас, заедно с хората от вътрешната земя. Това ще бъде момент за празненства и целият свят ще знае, че сме пристигнали.

Нищо не се случва случайно и всичко следва божественият указ. Има мощни същества, които носят словото на Бог и това не трябва да буди съмнение. Ние обаче разбираме вашите съмнение и трудности, когато нещата изглеждат, че не вървят по план.Всички събития обаче ще се случат и ще се изпълнят обещанията, които са направени. Всичко съществува в настоящето и просто изчаква подходящото време да се прояви. То ще се прояви когато има максимална полза за вашата цивилизация. Това което предстои да се случи няма да засегне само тези, които вече са се пробудили, но по някакъв начин ще засегне дори по-силно онези, които все още не са осъзнати. Сега когато по-ниските вибрации изчезват на неосъзнатите хора им се дава лек тласък и напомняне, че се намират на кръстопът. Те трябва да вземат твърдо решение, за това което искат да правят, в противен случай няма да могат да постигнат напредък в Новата Епоха. Това е техен избор и на по-високо ниво подсъзнателно те знаят какъв е залогът.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми позволете да кажа, че не след  дълго много от вас ще погледнат назад и ще намерят доказателства за своето Издигане, като намерят промените в себе си. Вие също ще забележите тези промени и в приятелите и семейството си и ще осъзнаете, че те създават една по-спокойна аура около тях. Тъй като по-високите енергии продължават да пристигат на Земята, техният ефект ще бъде видим за всички. Човечеството ще достигне Любовта и ще е изпращат мощни енергии на Светлината, за да се помогне на онези, които все още се намират в тъмнината. Процесът на Издигането ще става все по-силен и по-мощен и нашата любов ще бъде с вас през цялото време.

 

От Майк Куинси:

Здравейте приятели,

Моля, обърнете внимание, че от днес съобщенията на СаЛуСа ще се публикуват всяка седмица в петък. СаЛуСа беше "казал", че във времето съобщенията ще бъдат излишни, тъй като събитията ще вземат превес. Мога да ви пожелая Щастлива Нова Година и Щастлива Нова епоха.

С Любов и Светлина, Майк.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
loading...