Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Енергията към Земята нараства

Ченълинг от 1 Февруари 2013

От доста време енергийните потоци към Земята постепенно нарастват, но след като сте изпитали голямо издигане те са нараснали значително. Това означава, че нивата на Светлината нарастват с много по-бързо темпо и резултата от това ще се прояви, като все повече хора се освобождават от оковите на тъмните сили. Светлината отдавна ви разкрива истината за техните намерения и те вече не могат да ви заблуждават с плановете си, които целят да останат на власт. Дори за тях вече е ясно, че времето им изтича, но продължават да се вкопчват в каквато и да е надежда в опит да забавят неизбежния край на тяхното управление. След като разбирате на какво се е дължала тяхната сила в миналото, вие може да живеете живота си без страх от техните действия. Това отрича тъмните сили и условията в които те са процъфтявали и те усещат как пред очите им властта им се изплъзва. Следователно нашите съюзници могат да работят още по-лесно и да ускорят дългоочакваните промени. Няма да се налага да чакате много преди да ги видите.

Сега когато ниските енергии и вибрации се разпадат има по-добри възможности за тези, които все още не са се събудили да отговорят на Светлината. Те трябва да усетят това и да положат усилия за своето издигане. В противен случай те няма да могат да останат в по-високите вибрации, които се увеличават всеки ден. Те ще станат в по-ниските вибрации и ще продължат своя живот там. Разбира се всяка душа ще е наясно с възможностите, които съпътстват живота на Земята по време на този период на издигане, но въпреки това може да изберат да продължат по стария начин на живот. Ето защо Мили Мои вие трябва да оставите всяка една душа сама да избере своя собствен път. Ако това се случи с някой ваш близък трябва да сте щастливи, че сте избрани да бъдете част от живота им. Знайте, че като едно издигнато същество вие ще имате възможността да се връщате към по-ниските измерения и да поддържате контакт с тях.

Както вероятно знаете житейският план на душата не е някакво случайно споразумение без някаква реална цел в ума. Той е планиран внимателно, за да даде на душата точните преживявания, които ще подпомогнат нейното развитие. Въпреки това финалният избор е ваш дали да го изпълните, но трябва да знаете, че няма да може да се промените лесно към това, което е най-добре за вас. Житейските планове се променят, когато възникнат обстоятелства, които не са били предвидени и са станали част от вашето преживяване. Понякога те не са от полза, но в други случаи те могат да ви придвижат напред по-бързо от очакваното.  За всяка душа, която реши да следва пътя на Издигането има много помощници, които работят непрестанно, за да сте сигурни, че намерението ви е изпълнено. Вие никога не сте сами по пътя си, но нашето присъствие никога не се намесва в личните ви моменти. За нас е необходимо само да знаем кога имате нужда от нашата помощ. Не само Галактическата Федерация на Светлината служи на другите. Всички издигнати души помагат на някой по един или друг начин и така ще бъде и занапред.

Последствията от 21-ви Декември не са това, което повечето хора очакваха, но ние ви уверяваме, че там където е намесена Светлината няма такова нещо като провал. Единствената константа е промяната тя засяга живота на хората, а те са тези, които определят резултата. Сега вече знаете какви са възможностите и от вас зависи да създадете своята собствена реалност. Ние сме наясно с търсения от вас все по-голям просперитет и желанието за налагането на световен мир. Бъдете сигурни, че не след дълго това ваше желание ще бъде удовлетворено и споразуменията са в доста напреднала фаза. Вашата радост и щастие ще изобилстват, тъй като дълбоко в себе си вие ще знаете, че сте победители. В някои отношения времето ви тече много бързо, докато в други то едвам се влачи и това ще ви направи много нетърпеливи. Дръжте погледа си твърдо към бъдещето и не забравяйте, че повечето от вас имат предимство, че знаят точно какво се случва. Като работници на светлината ние се обръщаме към вас да помагате на хората да се издигат и да споделяте своите възгледи. Бъдете отворени, но не задушавайте хората с вашата истина, оставете ги те сами да разберат своята истина, това ще е най-доброто, което можете да направите за хората около вас.

Промените в Майката Земя продължават да настъпват и поради големите количества светлина изпращани към нея няма да има някакви катастрофални катаклизми. Промените в климата се случват по различни причини, включително и човешката намеса, но когато всичко се уравновеси ще имате идеалните природни условия, без крайностите на които сте свикнали в момента. Майката Земя е много благодарна за любовта и благословиите, които и пращате. В близкото минало тя е позабравила за ролята си на Майка на всички, които я обитават. Женското влияние се завръща и осигурява все по-голяма хармония и баланс в битието. Мъжкото господство се заменя от по-безпристрастно представяне, където и да погледнете.

Ние сме много доволни, че има толкова много формирани групи, които целят да въведат промените, започвайки от най-ниските нива. След като започнете да помагате според Закона на Привличането ще получите още по-голяма помощ и успехът ви ще е гарантиран. Ние работим в нива, където на вас ще ви е много трудно, така че заедно формираме една огромна сила на промяната. Нищо няма да ни зарадва повече от това да ви кажем за действията, които сме предприели от ваше име, но все още не е дошло подходящото време да разкрием това, което правим. С течение на времето вие ще разберете, че има толкова много неща във вашата история, които трябва да бъдат оправени. Където и да погледнете в историята ще видите, че истината е силно изкривена или дори пренаписана, за да отговаря на амбициите на тъмните сили. Те се намират във всички големи институции и не винаги са наясно, че работят срещу Светлината. Трябва да опознаете истината, защото тя ще ви покаже вашата истинска същност. Ще осъзнаете, че сте били репресирани и поробени, за да се създаде впечатлението, че не можете да определяте собственото си бъдеще.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да знаете, че сме твърдо зад вас и ще ви подкрепяме, доколкото е възможно. Може да ви бъде трудно да разберете, но понякога душата е готова да жертва живота си, за да изтъкне смисъла на своето съществуване. Това е най-големият подарък към другите, който обикновено носи огромно количество Светлина на Земята. Обичаме ви всички.

Рейтинг:

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...