🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Енергията се увеличава за всяко ниво на съществуване

Енергията се увеличава за всяко ниво на съществуване – в сърцевината на вашата планетa, на повърхността, вътре във вас и във всички форми на живот, които съжителстват с вас и около вас на Земята. Това създава перфектни условия за дългоочакваното от вас Извисяване. Вие усещате как тази енергия изпълва цялото ви тяло, оставяйки съмнения във вас, че нещо се случва. Тази енергия може да ви напомни за чувствата, които сте имали, когато сте започнали да се пробуждате и енергията е започнала да тече във вас, стартирайки процеса на вашата промяна. Енергията, която сега тече във вашите същества ви доближава към по-високите нива на съществуване. Вие усещате, че тя е по-деликатна и нежна, защото сте способни да усещатe и чувствате много повече от преди. По-високите вибрации, които носят всичко необходимо за вашата промяна притежават целият спектър от по-високи енергии. Тези енергии лесно влизат в телата на онези, които са готови да се присъединят към своите многоизмерни реалности на съществуване.

Онези от вас, които са избрали да се движат напред с по-бавна скорост могат да събират информация малко по малко, докато станат готови за промяната, която тези енергии ви дават възможност да осъществите. С приемането на тези енергии във вашето тяло вие им позволявате да се слеят с вашите клетки и да ги променят напълно, освобождавайки ги от старите енергийни модели, които са създавали физическото ви съществуване до момента. Тези стари енергийни модели вече нямат място във вашето същество. Вие работите за вашето прочистване  с такава решителност и интензивност, че изпращате информация на Силите на Сътворението, която много ясно и силно потвърждава, че сте готови да се присъедините към по-високото ниво на съществуване. Затова тази енергия, която в момента чувствате е изпълнение на вашето желание да продължите напред и ви кара да разберете основните принципи на живота в по-високите реалности. Вие сте готови да следвате желанията си и да завършите тази част от своето пътуване.

Следващата част от вашето пътуване е вече на точното място за всеки един от вас. Илюзията не може повече да блокира вашата визия. Вие ясно я виждате и я следвате без никакво колебание. Онези от вас, които все още не могат да я видят на този етап от своята еволюция получават и ще продължават да получават помощ от своите водачи, които ще им покажат избрания от тях път малко по малко. Дори и да не следват тези указания сега, те ясно ще видят знаците, когато са готови да напуснат настоящите ниски вибрации и навлезат в следващото по-високо ниво на преживяванията. Със сигурност е ясно, че нито една душа не иска да остане на сегашното ниво по-дълго, отколкото се налага, защото всички ние носим желанието да изследваме и изучаваме. В подходящото време всяка душа ще е готова да продължи напред, след като премине през необходимите преживявания и получи съответното разбиране за тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам как енергията ви бързо се покачва, усещайки че желанията ви са на път да се сбъднат. Почувствайте вибриращата енергия в телата си, позволявайки и да завърши необходимите промени. За много кратко време ще осъзнаете разликата, която прави тази енергия и всички изненади, които очаквате, ще се случат много бързо.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...