Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Единствената сила, която не се променя и е над всичко останало е ЛЮБОВТА

Нося поздрави на всички от Галактическите сили, които следят напредъка ви с голям интерес и са до вас през всичките ви земни прераждания. Взаимодействието помежду ни никога не е било по-силно от сега. В момента вие наближавате края на преживяванията, свързани със старата парадигма. Изминахме дълъг път заедно и се възхищаваме на решимостта ви в борбата за постигане на победа над тъмните сили. Фактът, че вече ефективно спечелихте тази битка не означава, че нямате още работа за вършене. Най-важното сега е да поддържате позицията си в по-високите вибрации. Те са вашето бъдеще и защита, докато се фокусирате върху сегашната си роля на подпомагане на Светлината. Вече сме говорили за това как можете да застанете в рамките на вашата собствена светлина и да не се влияете от това, което се случва около вас. Сега, когато вече сте стигнали до тук имате една аура, която е практически непревземаема, но все пак от вас зависи тя да остане непокътната. Не трябва да се разсейвате и да се подвеждате от всякакви опити, имащи за цел да отвлекат вниманието ви на друго място. Трябва да сте спокойни в ситуации, които имат за цел да тестват силата ви. Това са част от предизвикателствата пред които сте изправени.

Не забравяйте, че сте преминали през изпитанията и трудностите, свързани с триизмерното пространство. Вие спечелихте битката, но все още се издигате към по-високите измерения. Тъмните сили правят последни опити да ви разсеят, но с малко усилия би трябвало да преодолеете това. Вашето пробуждане вече трябва да ви даде възможност да погледнете отвъд „програмирането“, което изкуствено е задържало развитието ви. Да видите ясно заблудата в която сте тънели толкова дълго време. Отново ви уверяваме, че вие сте много повече отколкото си представяте или по-точно, отколкото са ви карали да вярвате. Вие в действителност сте едни страхотни същества на Светлината и отново ще бъдете такива, когато се слеете с вашия Висш Аз. Имате пълния потенциал да бъдете отново такива и нищо не е над възможностите ви. Твърде дълго сте били с впечатлението, че сте едни нисши същества и сте страдали много в резултат на тези разбирания. Сега разбирате защо развитието ви е било блокирано от тъмните сили. Тяхната сила обаче вече намалява, докато вашата расте.

Докато разпространявате Светлината ние ви наблюдаваме и няма да позволим външна намеса , която да се отрази на резултатите. Можем да направим много, за да предотвратим намеса с цел забавяне на работата ви. Често вие дори не осъзнавате, че тъмните сили правят такива опити. Имайте в предвид, че носите със себе си много карма, свързана с недовършената работа. Тя остава непокътната до момента в който започнете да повишавате вибрациите си и способността да се справяте с нерешените въпроси става много по-голяма. Не се омаловажавайте, тъй като имате огромен потенциал. Повярвайте в потенциала си и това ще ви даде огромни сили. Трябва винаги да бъдете положителни. Негативното отношение единствено привлича още негативизъм. Можете да правите много неща, вместо просто да търсите помощ да ги осъществите. Това ще ви помогне да напреднете много по-бързо. Резултатите не винаги се случват толкова бързо, колкото ви се иска, но трябва да сте спокойни, че ще настъпят точно в най-подходящото време.

Бог не си играе с вас, но има други същества, които поради различни причини ще ви се представят за Бог и ще се опитат да ви водят в друга посока. Вашите интуитивни сили трябва да ви карат да сте подозрителни към такива субекти, особено когато се опитват да ви подлъгват с атрактивни предложения. Въпреки това, ако сте се примирили с егото си трябва лесно да разпознаете тези опити да бъдете подведени. Докато се върнете напълно към Светлината, ще се сблъсквате с много препятствия. Бъдете нащрек и знайте, че Бог и по-висшите същества не си играят игрички с вас. Те изпращат само Любов. Ще ги разпознаете лесно по Светлината, която излъчват. Вие сте били откъснати от нас, но истината постепенно започва да си проправя път и скоро ще имате ясно разбиране за истинските неща. Бъдете готови да научите по-големите истини за себе си и да заемете мястото си сред нас.

Някои души все още не са готови да опознаят истината за живота или за миналата история, но това няма да възпре развитието им. Те ще бъдат отведени до пътя, който ще ги придвижи напред и необходимите уроци ще бъдат научени, без значение колко време е необходимо за това. За това ви молим да откриете Светлината във всички души и никога да не съдите предварително хората, защото не знаете през какви предизвикателства преминават. Преминаването от тъмнината към Светлината е много силно преживяване за душите и те имат нужда от състрадание и помощ, за да се справят успешно. Както е казал великият учител Исус Христос внимавайте кой допускате близо до себе си, тъй като ако се съберете с неподходящи хора няма да можете да разберете, кога до вас стои Ангелско същество. Ако се отнасяте към всички хора с уважение и доброта ще направите най-доброто възможно нещо за тях и за вас самите.

В действителност животът не е сложен, но в това измерение има една непрекъсната битка с по-ниските вибрации. На всяка крачка има потенциално предизвикателство, което може да ви хване неподготвени. Ако обаче сте силни в своите вярвания те не могат да ви причинят никаква вреда. Има само една велика сила, която не се променя и е над всичко друго и това е Любовта. Давайте неограничено Любов, колкото можете повече. Обичайте всяка душа и ако откриете в нея нещо, което ви отблъсква, просто не се сприятелявайте с нея. Има една поговорка, която гласи: „Ако не можеш да кажеш нищо добро за някой, не казвай нищо лошо.“ Това е едно много добро мото, което трябва да се стремите да прилагате в живота си.

Ние от Галактическата флота сме готови да пристигнем на Земята в рамките на кратък период от време, при подадена команда. Затова бъдете сигурни, че няма да има забавяне от наша страна, след като ситуацията е такава, че можем спокойно да ви посетим на Земята. Ние не искаме да въздействаме пряко върху напредъка ви, но ще изпълняваме дадените ни заповеди свързани с вашето благополучие. Знайте, че сме тук заради вас и с нетърпение очакваме да се запознаем в една мирна среда.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и представлявам силите на Светлината, които се грижат за вас. Изпращам ви Любов и най-добри пожелания за успешен край на вашето пътуване!

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 5 оценки

Свързани продукти

Отзиви

благодаря
Една Звезда От Слънцето
За повече информация относно Галактическата флота https://www.youtube.com/watch?v=blhE4Ap29Jk
Виж още отзиви
Коментирай
loading...