🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Земята ще бъде пречистена и ще се върне към девственото си състояние

Има много начини да подпомогнете настъпването на траен мир в света. Като индивиди можете да разпространявате своята светлина където отидете, като се фокусирате върху всичко, което е чисто и здравословно. Можете също да изпращате вашите лечебни енергии любов, за да помогнете на онези, които се нуждаят от помощ. Тези ваши способности стигат далеч отвъд вашите разбиранияи това изисква огромна вяра от ваша страна. Лечителите носят в себе си огромна сила на доброто. Сега Земята се нуждае от изцеление, за да можете да се придвижите напред. Тази помощ идва от много места, повечето от които са извън Земята. Планетата ви има незначителен размер в сравнение с другите планети, но заема много важно място във Вселената. Това е така заради нейното значение за еволюцията на човешкия род, което се развива отвъд третото измерение. От нея зависи напредъка на душите, които съществуват в по-високите нива. Поради този факт този етап от човешката еволюция е много важен за напредъка на много души.

Както вече споменахме възможността да се издигнете е много важна и ако не се възползвате от нея може да забавите прогреса си. Въпреки това не трябва да се плашите или засягате от това, което ви казах, тъй като има много напреднали цивилизации, които ви осигуряват своята пълна подкрепа.Вие всъщност получавате много повече помощ, отколкото можете да си представите. Тя има за цел да ви осигури повече възможности за постигане на желаните резултати.  Помощта която получавате гарантира, че напредъка ви е в правилната посока. Ние можем да повлияем на вашите решения, но не можем да наложим идеите си върху вас. Въпреки това душите са наясно със своите задачи, дори на подсъзнателно ниво. Като цяло ние сме уверени, че успехът ще бъде постигнат, но винаги има елемент на риск, заради вашата свободна воля.

Всеки който следи духовния ви напредък ще бъде в състояние да погледне назад и да види определен модел. Това показва едно отваряне за Светлината, която нараства с бързи темпове и допринася за мирния подход към живота. Ние можем да ви уверим, че тя ще продължи да расте, докато не стане ясно, че човешката раса е готова да се възкачи. Все още има много работа за вършене, но в близко бъдеще ще стане ясно, че тъмните сили вече не са в състояние да влияят на съдбата на човечеството. Ние чакаме възможност да се запознаем, но за целта мирът трябва да се установи на Земята.Тъмните сили повече няма да могат да провокират напредъка ви и ще останат на ниво, което съответства на техните по-ниски вибрации.

Скъпи приятели, ние почти не се различаваме с изключение на факта, че ние сме изминали по-дълъг път на еволюция. Вие сте избрали друг път за нас, но все пак ние всички пътуваме в една и съща посока и поради тази причина ви протягаме ръка за помощ, за да ускорим напредъка ви. Значението на сегашния етап е голямо, тъй като е кулминация на период обхващащ много години на еволюционен опит от Слънчевия цикъл – 26 500 години. Онези от вас, които са се развили достатъчно ще продължат да се изкачват нагоре в света на Светлината.

Поради необходимост вие ще изпитате много промени, които ще ви тласкат към Новата епоха. Старите модели вече не са подходящи и не отразяват новите енергии, които се стичат към Земята. Имаме удоволствието да ви кажем, че всичко ще се придвижи напред много бързо, тъй като сме го планирали много години. Ще има известно объркване и загриженост сред непросветените. Ние обаче ще ви дадем колкото е възможно повече информация, за да ви улесним. Ще бъдете посъветвани точно какво да очаквате и това ще включва много приемливи изненади.

Ще бъдете изненадали колко бързо се движат нещата напред и ще забравите ранните периоди на трудности. Имайте в предвид, че все още не сте се сблъскали с прииждащите енергии, които ще ви издигнат. Онези от вас, които знаят какво се случва ще могат да помогнат на хората, които са объркани и се страхуват за бъдещето. Въпреки това след като ви се представим ще бъдете напълно наясно какво се случва и как можете да помогнете. Междувременно новите енергии ще ви помогнат да запазите спокойствие. Ние винаги ще бъдем в готовност, ако обстоятелствата изискват нашата намеса.

Навсякъде по света са налице метеорологични промени, като на места те са доста екстремни. Тези промени трябва да се случат, докато се движите през метеорологичните крайности на миналото. Крайностите бавно ще изчезнат и в крайна сметка климатичните модели ще се успокоят. Не очаквайте обаче да се случат много неща в близко бъдеще.

Можете да помогнете на другите да разберат необходимостта от световните промени и по-важно да им помогнете да разберат, че те са във ваша полза. Най-забележителните промени ще бъдат почистването на Земята от вековното замърсяване и унищожение. Бързо ще видите ползите от чистотата и красотата и ще бъдете поразени. Замърсяването на моретата, въздуха и земята бързо ще се премахне и всичко ще се върне към девственото си състояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм развълнуван от перспективата да помогна да се насладите на чудесата и красотата, които чакат да ви поздравят. Това е прекрасно време и скоро ще видите промените около вас. Поддържайте вярата си и знайте, че Бог е обявил края на последния цикъл. Както винаги ви оставям с моята любов и благословии.

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Иво
Много забавно, два висши интелекта си чатят в интернет форум! Явно комуникациите не са се развили много :). Хора спрете да се занимавате с измамни духове!
Аз Вандов. Ти Сахалах за коя планета с разум помисли с добро? Ти погуби Са Лу Са. Ти погуби твоята галактика. Земята е моя. Моя народ е все още тук. И аз съм тук. Ще останат хората. Останалото не за пред хората.
Аз Вандов. ЗАЩО ИЗЧЕЗНА ТОВА, ЧЕ СА ЛУ СА Е ПОГРЕБАН...
Ангел Вандов
Хиларион, защо не потърсиш призвание от Висше стоящите. А не да търсиш съчувствие от хората. Ами ако разберат каква си я свършил? Аз към хората! Не съм като вас. Един от тях съм. .... ТОЙ!
Ангел Вандов
Са Лу Са, заради теб изчезна Сириус и не малка част от разума на Вселената. Това което казва Хотори (така се казва Монтаги) се отнася и за боговете. Не зависимо на какво ниво са! А теб Хиларион или Са Лу Са, би трябвало да те няма вече. Края на последния цикъл на вашите планети свърши. С поздрав... ТОЙ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...