🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Уверяваме ви, че няма да позволим стартирането на нови войни

Уверяваме ви, че няма да позволим стартирането на нови войни

Мили мои, в тези дни вие бивате придърпвани към един или друг път и това ви кара да се чувствате доста разочаровани и объркани. Причината е, че толкова много неща се случват по едно и също време и ви е трудно да разберете на къде ви води всичко това. Останете фокусирани върху собствения ви път и продължавайте да разпространявате Светлината, тъй като сега тя ви е по-необходима от всякога. Толкова много хора са объркани и притеснени за бъдещето, но това не е изненада, като се има в предвид колко много неща се променят. Тези смутни времена дават още малко възможности на тъмните сили да внасят объркване, но скоро те ще трябва да признаят, че времето им е изтекло. Те ще открият, че губят своята власт и влияние. Всичко това е част от промените, които се случват по цялата планета и които ще продължат, докато не настъпи Новата епоха.

Уверяваме ви, че в момента конфронтацията няма да излезе извън контрол и няма да позволим военни действия. Ние също сме в готовност за нещо, което очакваме от толкова много години и това е завръщането на Светлината. Ще има тържества по целия свят, когато хората осъзнаят, че тъмните сили вече не могат да възпират човешкия прогрес и да предотвратят създаването на Световен мир. Можете да се чувствате привилегировани, че сте съвременници на промените, които настъпват в момента. Всички които в момента сте на Земята и работите за Светлината имате много важна роля, макар и някои от вас все още да не я усещат и да им се струва, че не правят нищо специално. Всеки работник на светлината ще изиграе своята роля при разпространението на светлината и това вече се случва. След време ще погледнете назад към този период  и ще бъдете горди, че сте били част от големият екип заел се с това предизвикателство.

Банкерите, които бяха разкрити какво всъщност представляват нямат никакъв срам относно своята алчност и безотговорен хазарт с паричните средства, които са им поверени. Тяхната арогантност и безразсъдство с парите на другите хора не познава граници. Въпреки, че те все още се чувстват сигурни, самата структура на банките се разпада. Преди това да стане обаче ще се случат много промени и вие трябва да се възползвате от опита, който ще натрупате от тях. Говорим за неща, които все още са далеч напред във времето. След време вие ще осъзнаете, че монетарната система просто вече няма да ви бъде необходима. В дългосрочен план банките в крайна сметка ще изчезнат, тъй като ще са безполезни в едно общество, което няма нужда от пари. Колективното повдигане на съзнанието ви до по-високи нива и преливащите енергии, бързо ще ви отведат в следващото измерение. Тези от вас, които изберат друг път естествено ще бъдат преместени на подходящо равнище или място, за да продължат своите еволюционни преживявания. Всеки от вас е на точното място, спрямо еволюционния етап на който се намира и опита, който трябва да натрупа.

Всеки без изключение има план в живота, който трябва да донесе най-добрите ползи от въплъщението ви на Земята. Някои от нещата отговорни за напредъка ви имат кармичен характер. Очевидно живота ви ще бъде пропилян, ако нямате план за него, който непрекъснато да ви придвижва напред. Ако не успеете да постигнете целите, които сте си поставили това няма да натрупа някаква негативна карма и вие ще имате възможност да се справите с тези предизвикателства в следващите ви прераждания. Затова не бива да се притеснявате, ако осъзнавате, че не сте успели да постигнете всичките аспекти на вашия житейски план.

За много работници на Светлината този живот ще бъде последния в рамките на по-ниските измерения и те интуитивно осъзнават това. След като е прекарала толкова много време в по-ниските вибрации всяка душа получава необходимата помощ, за да се издигне. В действителност през всичките ви животи сте били подпомагани, но когато вибрациите са много ниски е много трудно Светлината на проникне през тъмнината. Въпреки това всяка душа ще постигне напредък, когато живее в името на Светлината.  Някои от хората около вас са хванати в капана на ниските енергии и живеят живота си ръка за ръка с тъмните сили. Не ги съдете прибързано, тъй като не знаете естеството на техния житейски план. Най-добре е да въздържите своето осъдително поведение или изобщо да нямате такова.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че отново съм тук, след травмата, която Майкъл преживя. Имайте в предвид, че това което на пръв поглед ви се струва пропилян опит, винаги има стойност и навсякъде около вас има още много уроци, които да научите. При такива обстоятелства ние сме доволни, когато вашият отговор е да продължите да работите за Светлината и да поддържате спокоен и премерен подход към вашите проблеми. Вие със сигурност не сте сами, когато трябва да се изправите пред по-трудни времена, но предизвикателството е вие да се справите с проблемите. Ние не можем да го сторим вместо вас. В противен случай ще бъде пропусната възможността да повишите вибрациите си. Останете фокусирани към Светлината и знайте, че пътуването ви в по-ниските вибрации е вече към края си. Оставям ви с моята благословия и любов.

Рейтинг:

Отзиви

Георги
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...