Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: 12 Декември е първата част на Издигането

Остават броени дни до първата част от преживяването на мощното Издигане. Ние се молим да се опитате да се освободите от ангажименти на 12-ти декември и да сте в състояние да се отпуснете и да се наслаждавате. Ключов момент в процеса на Издигане e човек да е напълно наясно и да си спомни за интензивността на енергията. Това не означава, че всеки човек ще има едно и също преживяване, но ако сте подготвени за него ще ви останат някакви спомени свързани с промените. Някои ще се събудят преди 11.11 универсално време и ще осъзнаят всичко което се случва. Други ще спят по това време и може да имат осъзнати сънища. Въпреки това всички ще получат енергиите и ще се възползват от тях, независимо от тяхното съзнателно състояние по това време.

За да достигнете Издигането, което е много скоро след 12 декември ще изпитате увеличаване на сетивата си. Това ще бъде много вдъхновяващо преживяване, което ще ви донесе нови усещания за радост и щастие. Ще бъдете в състояние да усетите хората около вас и да постигнете дълбоко спокойствие и мир, след като изведнъж цялата тъмнина си е отишла. Това ще се види в очите на хората, като врата към тяхната душа и любовта ще искри по-силно, отколкото сте забелязвали преди. Стресовите ситуации от живота ще намалеят и ще бъдат заменени с красиво и спокойно чувство. Вие не е нужно да се грижите за света Мили Мои и ние искаме това да бъде точно така. Проблемите и борбите свързани с нормалния ви живот постепенно ще бъдат премахнати от промените, които предстоят.

Ако сте човек, който преживява малка промяна в себе си не трябва да се притеснявате за метаболизма си, защото ще засегне някои хора по различни начини. От този месец нататък вашият напредък ще се засили, тъй като вълнението се увеличава с перспективата за разкриване на нова информация. Тя може да дойде по различни начини, така че очаквайте неочакваното, тъй като някои опции остават отворени. Ние все още предпочитаме едно организирано разкриване, което да бъде направено по време на официален повод, който да се отрази в световен мащаб. Много държави вече знаят, че идваме за да ги посетим. Големи събития като ниски прелитанията ще се случат малко по-късно, когато нашето присъствие стане общоприето. Ние винаги се съобразяваме с това, че може би факторът страх няма да бъде напълно елиминиран.

Хората скоро ще започнат да говорят по между си за процеса на Издигане, след като са чули, че нещо голямо ще се случи. Ще има известно объркване, тъй като те няма да знаят към кой да се обърнат, за да разберат истината. Като преносители на Светлината вие можете да предприемете действия и да разпространявате информацията, като не прекалявате с теорията за „края на света”. Прекалено много хора вярват в тази теория, но на тях не им е обяснено, че всеки край е едно ново начало. Новата Земя ви очаква и ще задоволява нуждите ви, които обаче ще бъдат коренно различни от тези, които са сега. Всъщност вашите нужди ще бъдат много малки и няма да замърсяват Майката Земя и тя ще може да се концентрира върху собствените си нужди.

Когато започнете да разбирате, че любовта е ключът към всичко и вие сте любовта на Бог, въплътена в човешки същества. Да бъдете свободни да споделяте любовта си през целия живот ще бъде ново преживяване за вас. Може да сте имали такива моменти по време на дуалността, но в бъдеще ще знаете, че това е нормалното и естествено състояние. Не забравяйте да обичате себе си, което в никакъв случай не е егоистично. Давайте любов и тя ще ви се върне десетократно. Представете си, че няма нужда да питате някого за намеренията му към вас, а можете спокойно да се доверите на всички. Скоро ще свикнете с новите условия, които ще бъдат повече от добре дошли след живота в дуалността.

Тъй като вашите вибрации стават по-високи ще осъзнаете, че не само можете да спрете процеса на стареене, но и да го обърнете. Това е добра новина за тези от вас, които са сред по-старите поколения. Перфектното здраве ще бъде ваше, тъй като болестите не съществуват в по-високите измерения. Това означава, че вие няма да страдате от немощ, поради същата причина. Съвършенството съществува във всички висши светове и е приложимо към всички форми на живот, които имат повишено ниво на съзнание. Говорете с дърветата или това, което виждат очите ви и ще получите своя отговор.

Няма да има необходимост от ден и нощ, тъй като необходимостта от сън ще бъде много по-малка, отколкото е в момента. Телата ви ще бъдат по-леки и до голяма степен ще се регенерират самостоятелно, поради което и нуждата ви от храна също ще намалее. Голяма част от нуждите ви ще се задоволяват от енергията около вас  ние също се наслаждаваме на някои вкусни природни напитки и храни. Ще разберете защо когато пътуваме през Вселената с нашите кораби майки ние имаме много малки нужди. Разберете, че вашите тела ще бъдат изградени от различен състав и вие няма да изпитвате глад, както сега.

Не очаквайте промените да се случат изведнъж, тъй като те идват с продължаване на развитието и напредъка ви през различните измерения. Въпреки това е добре да знаете какво ви предстои и към какво да се стремите за напред. За момента най-важното е да не нарушавате концентрацията си свързана с Издигането и да се предпазвате от всичко, което ви свързва с по-ниските вибрации. Трябва да продължите да пречиствате тялото си и да се освободите от всичко, което ви свързва с 3D света. Вие го напускате сега и не можете да вземете останките от вашите привързаности към него. Това трябва да е лесно, защото те вече няма да ви служат по какъвто и да е начин. Може също да не се виждате вече със старите си приятели, тъй като те не се свързват повече с вашите интереси.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с моите колеги от Галактическата Федерация на Светлината ви пожелавам успех във вашето лично пътуване към Издигането. Бъдете сигурни, че много висши същества ще ви придружават по пътя ви.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

Отзиви

Коментирай
loading...