🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Спокойствието вече обвива Земята

СаЛуСа 7 декември 2012

Чувстваме, че спокойствието вече може да обвие Земята, тъй като тези, които са се подготвяли за 12.12 са напълно спокойни и добили степен на вътрешен мир в живота си. Досега имаше известно нетърпение по повод на закъсненията. Те приемат, че Издигането е най-важното събитие в живота им. Всичко, което следва, ще се случи в много по-спокойна атмосфера и няма да бъде прекъснато от външни намеси. Ще има идеални условия, които ще ви позволят да разберете всичко това, което е било планирано. Не би било преувеличено да се каже, че ще дойдат времена, в които човешкият напредък ще бъде изключително бърз. Ако успеете да се освободите от хватката на тъмните сили, ще видите незабавна промяна в отношенията между хората.

Сега страхът от Издигането вече няма да бъде фактор в живота ви и открито ще приемате необичайните неща. Прекалено дълго сте съхранявали енергията си близо до вас, в един несигурен свят, в който не сте били сигурни на кого можете да се доверите. Тези, които имат по-силна енергия няма да имат проблем да се идентифицират помежду си, тъй като те буквално ще могат да “усещат” другите, които притежават същата тази енергия на Любов и Светлина. Всъщност, такъв опит имат всички, които присъстваха на последните конференции в Седона. Не бе нужно да поставят под въпрос чувствата си, те вече ги знаеха. Хората ще вкусят свободата да изразят себе си съвсем открито и ще споделят голямата си любов, която се генерира помежду им. Заедно с любовта идват и всички други добродетели, като грижовност и състрадание.

Някой все още се питат, дали са готови за Издигането, тъй като в тях се крие страх от последствията. Бъдете сигурни, че ако вашите интереси са концентрирани около живота ви, тогава със сигурност ще се издигнете, но не очаквайте да бъдете като светците, вие просто ще се превърнете в хора, които усещат единството на всичко наоколо и ще живеете в хармония. Трябва да имате цели в живота, но не позволявайте на амбициите ви да надделеят. След Издигането, животът ви няма да бъде толкова забързан както досега, но вие няма да спрете да се развивате и вашето пътуване е далеч от своя край. Не се притеснявайте за времето, в което можете да направите нещо, изчакайте докато започне новият начин на живот в по-високите измерения. Мнозина ще свържат това с утопия и ще го почувстват като върховното удоволствие и забавление. Въпреки това, има още много нива, които трябва да бъдат преминати, след като ги откриете. Някой от вас ще придобият несравним опит от всичко това.

Отварят се порталите към по-висшите реалности, както бе предопределено още преди векове. Другите цивилизации във Вашата вселена сами се справиха с Издигането си, но вие трябва да получите помощ, за да успеете. Всичко се върти около великолепието на това, което ще се случи с всички вас, които ще се въздигнете заедно. Не можете обаче да постигнете тези неща, без да притежавате необходимите знания, затова ще трябва да остана с вас за доста дълго време. Ще видите, че независимо от всички болки и проблеми, през които сте преминали, Бог ще ви даде крайната награда, както ви бе обещал. Вие подсъзнателно знаете какъв ще бъде изхода и това ви е давало сили, когато съмнението се е промъквало при вас.

Незабавната промяна след Издигането ще бъде разрушаването на всички религии, които са създадени въз основа на многобройни лъжи. Не можете да преминете към по-високи измерения, без да погледнете към истината, а достигайки до нея вие ще постигнете пълната свобода. Всеки ще намери Бог вътре в себе си, но ако имате нужда да се молите и да учите заедно, вие ще имате тази възможност, тъй като разполагате с неограничена свобода. С идването на Учителите, всички които до сега не са намирали мястото, където да се събират с другите хора, ще получат такова. Това ще се случи в бъдещето, което настъпва, където всички хора с еднакви вибрации ще се открият взаимно и ще работят заедно. Не са много тези, които знаят че съдбата им е такава, но много скоро те вече ще бъдат сигурни в това. С изкачването на всяко едно ново ниво, вие ще срещате хора с много повече опит от вас, които ще ви напътстват и ще ви покажат най-правилния път.

Ясно е, че когато се превърнете в напълно съзнателно същество, вие ще сте в състояние да се впускате в много по-сложни предизвикателства. Ще откриете, че има много цивилизации във вашата вселена, които ще ви приемат като хора с богат опит. Както бе споменато по-рано, да служите на другите е това, което ви е предначертано. Когато започнете да мислите като Христос, тогава ще знаете, че може да се справите с всички предизвикателства, пред които се изправяте. Вие ще станете всемогъщи и ще имате огромни творчески сили. Вие все още не сте осъзнали, че сте Богове, които сега са в процес на изграждане, така че много от вас ще бъдат изненадани от това, което ще се случи. В момента всичко това може да ви звучи преувеличено, но съзнанието ви ще достигне до такива нива, които ще ви помогнат да осъзнаете всичко, което ви казвам.

Не се отделяйте от пътя си, тъй като все още не сте у дома си, бъдете дисциплинирани, тъй като сте на финалната права. Не позволявайте придобитият опит да си отиде от вас, точно преди Издигането, защото в противен случай промените няма да се случат толкова бързо. Тези промени по-скоро са въпрос на това, как всеки от вас се чувства и когато те започнат да се случват, вие със сигурност ще ги осъзнаете. В действителност, ще бъде изненадващо ако не забележите промените, тъй като тялото ви ще започне да се променя, за да може да отговори на повишените вибрации. Повече няма да усещате последиците от замърсяванията и от токсините в тялото ви, ще се почувствате обновени и енергични. В Града на Светлината вие ще можете да отстраните всичките си проблеми,  както и в повечето населени места, където методите на лечение са в  по-напреднала фаза.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много развълнуван от предстоящите промени. Ние знаем, че вие ще бъдете възхитени и учудени, когато изпитате чувството на Издигането. Подгответе себе си за това, което ще се случи през декември 2012 година, бъдете напълно спокойни и се забавлявайте.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...