🎁 Бъдете готови за КОЛЕДА! SWANSON - ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕПТЕМВРИ
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Вече нямате нужда от въоръжени сили

23 Ноември 2012

За да настъпи световен мир всички въоръжени конфликти трябва да спрат и ако е необходимо ни е разполагаме със средствата да постигнем това. В настъпващата Нова епоха няма място за такива ниски вибрации. Сега е по-лесно да постигнем желания резултат, тъй като в резултат на покачващите се нива на съзнанието, все повече хора не искат да имат нищо общо с войните. Дори някои от военните ветерани са променили мисленето си и вече виждат добродетелите на това да работиш за мира. Те започват да осъзнават, че призива за защита на родината е коварно използван за постигането на скрити цели. Когато такива хора започват да осъзнават истината става ясно, че илюминатите бързо губят своята власт над военните сили. Те вече нямат тази сила, която имаха и няма да бъдат допуснати да я възродят отново.

В близко бъдеще вие няма да имате нужда от въоръжени сили, но ще имате системи, които да защитават вашата Земя от нежелани посетители. Може да разчитате и на нашата Галактическа Федерация на Светлината, която действа като полиция на Вселената. Ние разполагаме с такива технологии, които лесно откриват летящи обекти, навлизащи в някоя планета. При необходимост можем да се отзовем, като се движим по-бързо от светлината, защото носим отговорност за определени сектори на Вселената. Освен нас има и Ащар командване, което също работи много като нас и има свои конкретни отговорности. Всички планети са добре защитени и техните хора могат да живеят свободни и мирно. Вашата Земя също е защитена и сте свободни да вървите по своя собствен свободен еволюционен избор. Въпреки това, заради ниските вибрации които имате, трябваше да позволим на подобни цивилизации да се свържат с вас.

Когато преминете през наближаващата точка на издигането ви ще бъдете отворен за посетители с подобна вибрация, излъчваща Любов и Светлина. Ще можете да им се доверите и да се насладите изучаването на това как живеят другите цивилизации. Ще изпитате страхотни преживявания, посещавайки други планети, които са с различни размери. Някои от тях са дори по-големи от Слънцето.  Най-развитите цивилизации не живеят на повърхността, а вътре в самите планети, повечето планети са издълбани, поради тази причина. Вашата цивилизация, която живее под земята има собствено слънце, така че ако попаднете там няма как да разберете, че се намирате отдолу. Те са много по-развити от вас и скоро ще определят точното време да ви се представят. Те са вашите предци, които са избягали под земята след гибелта на Лемурия. Някои от вашите хора са посещавали този скрит вътрешен свят в близкото минало и техните истории все още могат да бъдат намерени.

Има толкова много знания, които умишлено са скривани от вас, така че имате страшно много да наваксвате след Издигането. Повече не трябва да стоите в тъмнината на невидението, както обичате да казвате „Истината ще ви освободи”.  Илюзорната обвивка в която сте били държани до сега се пропуква и ние ще ви помогнем да разберете кое е истина и кое лъжа. Ние обаче няма да ви налагаме нищо, някои от вас ще продължат да се придържат към старите фалшиви вярвания. Това обаче няма особено голямо значение, тъй като с течение на времето само истината ще просъществува. Имате собствена Зала на Записите, която съдържа за всичките ви животи. Те се използват, когато искате да прегледате живота си след всяко прераждане и осъзнаването на това действа много отрезвяващо за някои хора.

Повярвайте ни мили хора, че ние не винаги се отнасяме толкова сериозно към живота. Ние също се шегуваме и забавляваме. Ние живеем живота си в радост и се свързваме по-близо един с друг, когато споделяме хумора. Ние нямаме вашите тревоги и притеснения, но вие също можете да облекчите деня си и на околните около вас, като се посмеете заедно. Смехът е универсално средство и всички хора имат вътрешно разбиране а оценка на смешна ситуация или коментар. Смехът е толкова ободряващ, че повдига духа и вибрациите. Доброто забавление обаче не означава, че трябва да се подигравате на някой. Вътре в сърцето си вие сте си все още деца, но с течение на времето придобивате мярка за отчужденост, защото смятате, че сте надживели това което наричате детински забавно. Трябва да освободите това дете в себе си и да видите смешната страна на живота.

Много сте близо до това да видите първите признаци на големите промени и нашите съюзници работят упорито, за да можем скоро да се присъединим към тях. Те  знаят какви са техните отговорности и са посветени на това с всички сили да ви помогнат в последния напън към Издигането.  Това така или иначе ще се случи, дори и да се забави малко във времето. Някои промени са по-важни от други и ние се стремим да ви разкриваме информации за първите индикации  на промените. В известен смисъл вие знаете за съществуването ни и за това, че сме с вас, но ние се нуждаем от признаване от вашите власти, за да излезем най-после на открито.

Ние можем сами да разрешим този проблем, но това ще направим само в краен случай.  Предпочитаме вие да сте тези, които ще ни откриете благодарение на вашите собствени усилия. До сега сте настоявали и молили вашите лидери толкова много пъти да продължат напред, но до сега никой не е имал смелостта да го направи. Ние ценим този предпазлив подход, но е време вече той да бъде сменен и гласно да се съобщи това, което по-голяма част от хората вече знаят. Независимо от това което се случва ние ще ви наблюдаваме все по-често и сме радостни, че ни приемате без страх, какъвто имаше преди. Усещаме, че сте готови да ни приемете и това ускорява нашия отговор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и нося посланието на Галактическата Федерация на Светлината, че всички вие трябва да разпространявате любовта по целия свят. Тя никога не може да бъде прекалено много  и вие ще помогнете тя да се увеличава постоянно, докато сте готови за Издигането. Земята е едно прекрасно отражение на светлината, която идва от всички вас и това показва колко добре сте отговорили на поканата ни да се подготвите за Издигането. Вие можете да разчитате на помощ и няма да бъдете оставени сами да се справяте с предизвикателствата и това ще бъде винаги така, докато си проправяте път към по-висшите измерения.

Благодаря ти СаЛуСа

Майк Куинсли

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...