Назад до Тайната на водата

Тайната на водата

  1. Тайната на водата
  2. Хадото на водата

Хадото на водата

Водата е чувствителна към фината енергия, наречена хадо. Това е форма на енергия, която влияе на качеството й и на формата на кристалите, които образува. Мисълта „ти си глупак” носи свое собствено хадо, което водата абсорбира и показва като безформени кристали, когато замръзне. От друга стана, когато тя бъде изложена на положителни мисли, образуваните от нея кристали отразяват положително хадо.

Г-н Емото установил, че такава вода  може да лекува, така той помогнал на хора с много тежки заболявания, за които медицината се оказала безпомощна. Хадо водата е способна да отнесе хадо и в най-миниатюрните субатомни частици, докато лекарствата, широко използвани в момента достигат само до клетъчно ниво, което причинява симптомите.

След много опити той безпогрешно установил, че тя чете информация от снимки и писма, и съответно променя качествата си. Молитвите също излъчват позитивна енергия, изпращат хадо на водата и тя се превръща в тъй наречената кластерна вода. Можем да създадем по-силно хадо, като изричаме молитвите си в миналото, а не в бъдеще време например „Ракът на майка ми беше излекуван”, а не „ще бъде излекуван”.

Силното изговаряне на думите излъчва по-интензивно хадо, отколкото ако ги пишем на хартия. Словосъчетанието „любов и признателност” изследователят разбрал, че засилва имунитета у човек. За това приготвяйки храната си е добре да излъчваме точно такива мисли. Електромагнитните вълни на микровълновата печка само за петнадесет секунди напълно унищожават положителното хадо. Сами разбирате, че всичко сготвено или претоплено вътре е мъртва храна. Мобилните телефони, телевизорите, персоналните компютри също го  унищожават. Прекарвайки живота си в близост до устройства излъчващи електромагнитни вълни със сигурност се уврежда хадото на организма ни.

Има изход от тази ситуация. Един от вариантите е на стъклено шише с вода да напишем думи като „любов и признателност”, „благодаря”, „обичам те”, „ти си извор на живот”, а друг е да използваме различни видове кристали или да прибавим клиноптилолит (родопското чудо). Препоръчително е също да избягваме програми и филми изобилстващи от насилие. За да бъдем здрави, добре е да слушаме класическа или мелодична музика, те образуват красиви кристали, а за сравнение при хеви метъл няма нито един. Когато слушаме музика се чувстваме добре, защото водата в тялото ни се лекува. Изящните звуци достигат до всяка една от шестте ни трилиона клетки.

Масару Емото препоръчва да говорим на водата ласкаво и с уважение, така тя ще се промени, било то в тялото ни или в голямо езеро дори!

Камелия Желязкова

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 7 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Приятели, пишете на кирилица! Българи сме и говорим български език. Защо да не пишем на български!?
Cvetinka Todorova
Vsichko tova e istina,dori govoreiki na vodata,mojete da poluchite homeopatichni lekarstva,bilkovi ekstratti,bahovi esencii i pochti vsichko.Dori mojete da si izgotvite vashe lichno homeopatichno lekarstv,na osnovanie siptomatikata i umstvenata kartina,no razbira se za poslednoto trqbva da imate pone malko poznaniq v homeopatiqta.Vsichko tova sam go probvala i efekta e mnogo silen.Dori bolen zub uspoqh da izlekuvam,govoreiki na vodata i to samo za nqkolko dni.
Iliana Angelova
https://www.youtube.com/watch?v=f5XqYmb_fVI
Яката на Сакото
Първо ще споделя цитат на Буда: "Не вярвай на онова, което си чул. Не вярвай в традицията, само защото се е предавала от поколение на поколение. Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти. Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец. Не вярвай на догадки. Не вярвай на авторитети, учители или по-възрастни. Едва след внимателно наблюдение и анализ, когато е в съгласие със здравия разум и ще донесе полза за всеки и за всички, го приеми и живей според него." Второ:Относно Емото,ами той отказва да разкрие точния начин ,по който извършва експериментите си и до сега няма друго независимо изсдледване,което да потвърди резултатите му!Фотографите му са инструктирани да подбират само тези снимки ,които са в съгласие с теорията му.За мен това е класическа измама,защото нито един учен или доктор не е потвърдил експеримента му.Един единствен Емото и всички вярват безрезервно!За сметка на това ,човекът припечелва добре.До 2006 е продал 2 млн копия от книгите си ,а на сайта си продава "геометрично съвършена индиго вода" по 35 $ флакончето.
Ваня
Знаете ли, че всяка година на 19.януари, водата на цялата планета се структурира и ако си налеете от някой извор можете да я пазите ако ще 20 години и дори след толкова време тя няма да е променила нито вкуса, нито мириса, нито цвета си. Само държа да спомена, че на 19.януари по Юлианския календар е Богоявление.
Коментирай
loading...